Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Пишем за бебчетата защото сме направили и невъзможното за да имаме такива  Naughty

# 316
Адмирации за което . Аз имам племенничка на 10 месеца и се грижа често за нея ,наистина няма по-голямо щастие

# 317
  • Пловдив
Добро утро!Кафе???

Танзу,как си?Искам си от твоите кафета  Hug

Ние утре ще имаме гости,ММ е именик Simple Smile Родата ще дойде за обяд,та се стягам...Добре,че решиха традицията да се спази и мама ще дойдат направо с агнето в тавата Mr. Green Ще ме улесни много.
Хубав петък!

# 318
Съншайн, просто не се чувстваш готова за това. Не се обвинявай. Може да има много причини. Част от тях са в самата теб, други - извън.
Дете може да се гледа и с малко и с много. Само любовта не трябва да липсва. Разбери защо те е страх. И го преодолей.

# 319
Добро утро!

Съншайн, много важно е да намериш най-добрия татко на твоето дете. Тогава няма да имаш колебания за другите странични фактори.

Мистик, благодаря за слънчевото кафе  food010
Хубав празник, въпреки прогнозите за дъждовно време.

# 320
Добро утро и хубав ден от мен  bouquet
Ние също ще сме на гергьовско агне, свекър ми и един от племенниците на мъжа ми са именници, жалко само, че едва ли ще можем да празнуваме на открито.

# 321
  • В градината...
Съншайн, никога не е готов човек за дете. Все има какво да се донаправи. Е, има и такива жени, които от малки мечтаят за деца и само чакат да пораснат за целта.
Аз съжалявам, че толкова късно ми се случи и много ми тежи, все съм уморена, усещам, че не съм така адекватна, както ако бях на 25-30-35. Иска ми се като се прибера да си полегна, да си почина, но няма такъв филм. Вече съм в хроничен стрес. Така че, не му мисли много  Peace

# 322
Здравейте девойки!
Добре дошли на новите момичета!

Аз съм по добре. Даже снощи си позволих двучасово излизане. Ходихме при татко на село малко да се разведря, че съм като затворник от неделя. През почивните дни ще сме в къщи. Не съм добре още за хойкане, макар че много ми се искаше да мръднем нанякъде. Нямаме именници в семейството и нямаше да е проблем.

# 323
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние направихме предиобедна разходка и сега малко почивка Simple Smile

И аз имам именици и ще се почерпим за тяхно здраве, нищо че са далече.

# 324
Ние ще пообиколим североизточна България. ММ почива цели 4 дни! Като никога. От НГ все е на работа по празниците.

# 325
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Честит празник на всички именици - да са живи и здрави Simple Smile

Ние чакаме да видим дали ще спре да вали и според зависи ще готвим на барбекюто или във фурната Simple Smile

# 326
Добро утро девойки!
Честит Гергьовден!
На всички именници и на всички военнослужещи пожелавам здраве и късмет! Да носят с гордост имената си и тежестта на професията!!!  bouquet bouquet bouquet

При нас е дъждовно и хладно. Ще сме в къщи днес. Мисля да направя няколко леки салатки и предястия и нещо печенко за ММ. Да не се чувства съвсем зле, че никъде не можем да отидем.

Слагам едно кафенце и ви пожелавам усмихнат ден!

# 327
Честит празник на всички, които имат повод bouquet
Снощи трещя, валя и сутринта беше толкова свежо и тихо - замисира ми на пролет Heart Eyes Сега отново превалява, но не може да ме излъже - лятото иде Mr. Green
Пия второ кафе и мисля да се излежавам цял ден -имам да доглеждам още няколко серии от един тъповат sci-fi сериал Rolling Eyes

# 328
  • Пловдив
Привет и честит празник!И тук сутринта валя,но въздуха свеж...супер!
Ние изпратихме гостите,въпреки че ни беше мн.хубаво  Grinning и не ни се искаше, но...доста път ги чакаше.
Сега ще помързелуваме на дивана  Wink

# 329
Добро утро, дами! Айде на кафенце Simple Smile

Аз днес съм поспала няколко часа и съм кукуряк  Laughing
Ние бяхме в болница два дена заради тежка жълтеница, правеха вливки. Престоят и условията бяха изключително травмиращи и като резултат на мен ми спря кърмата още в болницата и то от раз Sad Сега сме добре и сме си в къщи, мъча се да възстановя нещата,имам напредък, но не е това, което беше. Налага се да давам адаптирано мляко. Ще се пръсна от яд като знам колко кърма имах  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Освен това започнаха коликите, милия бебо се гърчи като червей, вчера цял ден е спал върху рамото ми, свит на кълбо. Добре че му изписаха два вида капки и има някакво облекчение от тях.

Хубава неделя на всички!

Общи условия

Активация на акаунт