Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 438
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Мистик много хубаво кафе  bouquet !
Аз не пиша защото така го усещам, стана ми неприятно след последните дискусии.
Танзу да се оправяш   Hug

Hug
Усетих аз...не си само ти явно.

# 301
Аз съм виновна, и много съжалявам, че изобщо попитах Перу  #Puppy dog  Не съм попитала от любопитство, а защото се вълнувам какво се случва с всяка една девойка в темата.
Извинявам се на всички, за предизвиканите отрицателни емоции.
Моля ви да загърбим станалото и да продължим напред. Темата достатъчно пострада след едно друго недоразумение, след което много момичета се изнесоха във фейсбук  Rolling Eyes

# 302
  • Пловдив
Аз съм виновна, и много съжалявам, че изобщо попитах Перу  #Puppy dog  Не съм попитала от любопитство, а защото се вълнувам какво се случва с всяка една девойка в темата.
Извинявам се на всички, за предизвиканите отрицателни емоции.
Моля ви да загърбим станалото и да продължим напред. Темата достатъчно пострада след едно друго недоразумение, след което много момичета се изнесоха във фейсбук  Rolling Eyes
newsm10
това в червеното е повече от ясно...надали някой си е помислил друго Hug

# 303
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добре дошла Габриела и лека бременност  bouquet

На мен пък никакви дискусии не ми пречат Simple Smile всеки си казва мнението, няма как всички да мислим едно и също.

Аз нямам време много да пиша, че със зверчето не винаги имам време, а и при нас все едно и също  Simple Smile

Амини и София вади зъби и много се гушка сега пробива последния страничен резец и е кисела доста, а и явно я боли.

Танзу хубаво е че си поспала, почивай колкото можеш и дано скоро си по-добре  Hug

# 304
Tанзу, оправяй се бързо. Имаме пиролиза, вечер се включва и тя сама си действа, не ме притеснява и е лесно. Нашата е 15год Миеле вървящо с къщата, но като гледам как работи пак бих взела тази марка, за жалост са ужасно скъпи, та ще видим.

Габриела, добре дошла.

Вкъщи Т е наред с вируса, измъчи му се коремчето, утре ще се обадим на лл да каже какво да правим.

Уанче  Hug решихте ли за лятото?

# 305
Мимче, оправяйте се бързо  Hug
Тук в България Миеле също са популярни, но естествено не за всеки. Сестра ми каза, че са си купили такава прахосмукачка и са много доволни.

# 306
  • На остров
Нашата е електролукс но няма за съжалние тази функция или аз не съм я открила. Един ден като сменям задължително ще искам самопочистваща се.
Мимче да се оправяте  Hug много е неприятно да се мъчат душичките.
За лятото според ремонта ще се решава в последната минута,но най вероятно никъде няма да ходим. Сега след 2 седмици отиваме в Белгия за седмица, после мм ще във Вегас и така.

# 307
Здравейте, момичета!

Уанче, малкия сладур ще го вземате ли в Белгия? Приятна екскурзия!

Мимче, дано да се оправи Тео. Много се измъчихте с тези вируси  Hug

Габриела, добре дошла и лека бременност до края  welcome

# 308
  • На остров
Танзу как си Hug ние боядисхме другата седмица подово и паркет.
Тите Hug
Лени с нас няма как иначе. Ще наемем кола и ще посетим разни места на който не сме били.

# 309
Здравейте , мамчета  Hug много се радвам , че сте изпитали най - голямото щастие в живота си  Heart Eyes За съжаление аз все още не съм и като гледам може би няма скоро да го изпитам Sad Въпросът ми може да ви се стори глупав ,но според вас до колко години най-късно трябва да се случи бременността ? Аз съм почти на 29 години , обстоятелствата при мен в момента са много сложни и не правя планове за дете , първо искам да постигна някои неща в живота си , за да осигуря пълноценен живот на детето си , но вече започвам да мисля ,че греша в разсъжденията си и , че трябваше вече да си имам моя рожбичка . Повечето ми познати са с дете , даже две , всички ме питат какво още чакам и ми се свива сърчицето направо  Cry Как да ви обесня , искам го повече от всичко , но точно в момента не мога да си го позволя . Правилно ли разсъждавам , момичета ? Страх ме е , че един ден ще съм постигнала целите си , а ще е прекалено късно за деца . Въобще незнам дали пиша в правилната тема , но май май със сигурност ще раждам (ако Бог даде   Praynig ) след 30 , а може и след 35 и затова реших да пиша точно тук . Бъдете благословени  Hug

# 310
  • На остров
Sunshine не постъпваш правилно. Винаги има какво още да иска човек и да постига. Децата имат нужда най вече от грижа и любов иначе и с малко и с много се гледат.Ако наистина искаш деца не чакай, но не защото приятелките ти имат деца.

# 311
О , приятелките ми нямат нищо общо с желанието ми  Naughty . Напоследък започнах да си мисля , че нещо в моите виждания не е наред и ти не си първата , която ми казва ,че не постъпвам правилно . Дълбоко в себе си аз самата знам , че не постъпвам правилно , просто не искам на детето ми да му липсва нищо . Благодаря за мнението  bouquet

# 312
  • На остров
Няама такава опция да не му липсва нищо,винаги може и още, просто стандарта и летвата ще са различни.

# 313
Много странни разсъждения от 29 годишна жена. На мен ми звучат като оправдания. На едно дете му трябва основно любов. И памперси и мляко де, но не е нещо чак толкова скъпо. А чувството е несравнимо.
Ти си знаеш де. Явно си имаш твоите си съображения.

# 314
Ох,момичета ,извинявам се , сега се зачетох в темата и май постът ми не е за тук . Вие си пишете за бебчетата , а аз с какви глупости ви занимавам само   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт