Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са причините за различните мнения относно ухапванията от бълхи?
Какви са темите, свързани с децата и бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са причините за различните мнения относно ухапванията от бълхи?
-
Какви са темите, свързани с децата и бременността?
-
Какви са темите, свързани със здравето и хигиената?
-
Какви видове застраховки за домашни любимци са налични в България?
!
Не съм попитала от любопитство, а защото се вълнувам какво се случва с всяка една девойка в темата. 
всеки си казва мнението, няма как всички да мислим едно и също.
За съжаление аз все още не съм и като гледам може би няма скоро да го изпитам
Въпросът ми може да ви се стори глупав ,но според вас до колко години най-късно трябва да се случи бременността ? Аз съм почти на 29 години , обстоятелствата при мен в момента са много сложни и не правя планове за дете , първо искам да постигна някои неща в живота си , за да осигуря пълноценен живот на детето си , но вече започвам да мисля ,че греша в разсъжденията си и , че трябваше вече да си имам моя рожбичка . Повечето ми познати са с дете , даже две , всички ме питат какво още чакам и ми се свива сърчицето направо
Как да ви обесня , искам го повече от всичко , но точно в момента не мога да си го позволя . Правилно ли разсъждавам , момичета ? Страх ме е , че един ден ще съм постигнала целите си , а ще е прекалено късно за деца . Въобще незнам дали пиша в правилната тема , но май май със сигурност ще раждам (ако Бог даде
) след 30 , а може и след 35 и затова реших да пиша точно тук . Бъдете благословени
. Напоследък започнах да си мисля , че нещо в моите виждания не е наред и ти не си първата , която ми казва ,че не постъпвам правилно . Дълбоко в себе си аз самата знам , че не постъпвам правилно , просто не искам на детето ми да му липсва нищо . Благодаря за мнението