Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 436
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Ред, целувки на малкия юнак! А кърменето ще се получи, само го слагай редовно (когато поиска).
Танзу, нашата е с пиролиза (Сименс)- няма нищо страшно, че даже е супер удобно и лесно. Накрая само минаваш с влажен парцал. Ще останеш доволна, сигурна съм.
Да ви дам една лесна рецепта за кекс с ябълки и какао, а? Ето я в превод, че е от вестник:
Скрит текст:
Сочен шоколадов кекс с ябълки

Продукти: 250гр масло, 200гр захар, 4 яйца, 50гр какао, 250гр брашно, 1 бакпулвер, 1сл канела, 4сл ром, 3 ябълки, мазнина и брашно за формата

Мекото масло, захарта и яйцата се разбиват на пяна. Постепенно се прибавят брашното, какаото, бакпулвера и канелата, накрая и рома, до получаване на гладка смес. Ябълките се обелват, рендосват и прибавят към сместа. Изсипва се в намаслена и набрашнена форма и се пече се в загрята фурна около 1 час на 170 градуса.
Приятен ден!

# 286
Добро утро!

Ред, радвам се че сте добре с малкия. Успех с кърменето.

Танзу, да оздравяваш  Hug
За печката не мога да ти помогна  newsm78

Леони, благодаря за рецептата. Аз си слагам малко забрана за сладкоправене. След козунаците и една торта за племенника, кантара си смени първата цифра от 5 на 6 и минах психологическата граница  Simple Smile

# 287
  • Пловдив
Танзу,после видях че това са есенни листа  Laughing
Ти оздравявай бързо Hug Кво реши за ендокринолога?
За печката съм на мнение,че колкото един уред е по-сложен и с мн.електроника,не издържа дълго и само дертове...аз съм по простите неща.

# 288
  • В градината...
Танзу, в темата за кухните се нищеше и този въпрос.
Аз казвам като ММ, който е инжинер и ремонтира всичката техника у дома, на близки и познати - както писа и Мистик.

# 289
Мистик, не съм писала, но ми отмениха часа за Рилчева. Повече няма да дава консултации в Пловдив. Предложиха да изчакам Сава Петров да се върне на работа /след средата на май/. И да се свържа с Рилчева по телефон и мейл, за да се произнесе за резултатите от изследванията. Чух се с нея още миналата седмица и изпратих резултатите, но още нямам коментар от нея. Миналата седмица ми беше малко натоварена и не можах да отделя време за твоя док. А сега ще трябва да изчакам да се нормализират нещата с възпалението и поне да съм в движение. Иначе за себе си съм решила каквото и да каже Рилчева /ако изобщо получа нейния коментар на изследванията/ да се чуя и с твоя док и да се срещна и с него.

Перу, писах и в темата за кухните, но не знам дали ще ме отразят  Rolling Eyes Аз пък съм на мнение, че ако е качествен уреда, няма значение дали е с електроника или е механичен. Например - на печка с фул електроника като се прецака механичната врата или уплътненията, какво е виновна електрониката? Въпроса е чисто практически. Дали има полза от пиролизата, или не. Аз си признавам, че ще ме е шубе да я ползвам. Температура над 500 градуса развива. Има фурни с водно почистване, и с каталитични панели. И за тях е много спорен въпроса дали наистина вършат някаква работа. А като съм ползвала най обикновени досега, ми е трудно да се ориентирам какво наистина има полза да има новата фурна, и какво не. Сигурна съм какво бих искала да има - отложен старт, автоматично изключване, телескопични водачи. Но за почистването - нямам представа кое е по добрия вариант. Представям си как евакуираме маца и кучо извън къщата, и стоим с пожарогасителя двамата с ММ и чакаме на фурната да и свърши програмата за пиролизно почистване  hahaha hahaha hahaha 

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 11:02 от tanzu

# 290
  • Пловдив
Танзу,да,вземи мерки и не отлагай Peace А тия възпаления знаеш ли какво ги провокира?

# 291
Мистик, според кожната професорка, при която ходих преди няколко месеца, високите андрогени имат пръст в тези възпаления. Рилчева също каза, че е възможно да са андрогените.

# 292
Чистенето на фурна е едно от досадните и неприятни неща, така че бих си взела с тази функция. Колко време работи тази програма?
Аз съм любит на модерните технологии  Grinning макар да има нещо вярно в горното мнение.

# 293
  • Истински се вижда само със сърцето.
Танзу, а защо те е страх от високата температура, ти няма да си вътре във фурната Wink - шегичка  Mr. Green И аз като Амини мисля, че ако има как да се чисти сама и го прави добре е супер, а и Леони казва, че върши работа.

Ред добре сте си дошли в къщи с малкият човек, който май е именик днес Simple Smile да е жив и здрав! С кърменето е се напаснете, важното е без нерви и притеснения и никога на всяка цена.

Амини как сте с малките сладурковци Simple Smile

Аз чакам София да поспи и да излезнем днес че е слънчево, вече отметнах ме една бърза сутрешна разходка, но ще е добре и следобед ако не разходка поне в двора да поседим Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 15:36 от Илейн :)

# 294
И аз съм за по-простите работи .... нещо ми идва в повече съвременната техника.

# 295
Ели, Т ми е много крив тези дни, само иска да се гушкаме, зъби ли са, период ли е и аз не знам  Sad

# 296
  • Пловдив
Добро утрооо!Къде изчезнахте???

И чай... Grinning

Днес съм на цветна вълна  Wink И ...Мисъл на деня
“ Животът е цвят, любовта - мед от него. „
- Виктор Юго

Тръгнах днес пеш от нас до работа,близо 4км са Crazy Отдавна се канех,ама изплезих език.Толкова съм се занемарила,че...обаче кръста много ме боли,сигурно бъбреците пак.

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 08:43 от mystic woman

# 297
Добро утро
Мистик, прекрасно пролетно кафе  Heart Eyes
Аз изпълзявам от леглото за глътка кафенце, нещо дребно за хапване и за антибиотик. И пак обратно. Поне горе долу мина вечерта спокойно, че предните две видях голям зор от болки  Shocked

# 298
  • софия-napoli
Добро утро,присъединявам се и аз към групичката ви с термин 8.12.На 40 години,трето детенце ще е.Супер непланирано,но се радваме много.Лек и успешен двн на всички за сега.

# 299
  • На остров
Мистик много хубаво кафе  bouquet !
Аз не пиша защото така го усещам, стана ми неприятно след последните дискусии.
Танзу да се оправяш   Hug

Общи условия

Активация на акаунт