Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 433
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • гр.София
Даре лекуваме възпаление. Алергия няма.
За сега ми харесва, но важното е и да помогне. Благодаря ти за информацията и тази която ми изпрати и разясненията  Hug
Танзу, нареди си нещата и приоритетите. Ти верно си много ангажирана, но намери време да отскочиш до ендокринолога.

# 436
  • Пловдив
Добро утро!

Танзу, Hug няма още да я вадя...ама искам да отидеш!

# 437
  • София
Ммммм, какво кафенце.... и други работи покрай него  Mr. Green Благодаря, Мистик. Моето дете е добре, ходи на детска градина, минаха откритите уроци по английски и по танци. Имам чувството, че е най-големия заплес  ooooh! Иначе в къщи пее песнички на английски, знае да брои до 10, ама там пре хората се чуди на къде да гледа...... За танците според баща й била трътлеста (което не е съвсем така, тя просто е по-едричка, най-висока е от всички момичета в групата, само 2 момченца има по-височки от нея). Ама аз хич нямам амбицията да я правя професионална танцьорка, пращам я там енергия да изразходва, а не да скача в къщи по дивана. Здравословно я добре, пу-пу-пу. Около 1 май изкара един бърз вирус с висока температура, после след седмица друг - с разстройство, но и двата бързо приключиха. Рапорт даден  Blush

# 438
  • Пловдив
Зази  Peace

Моят ученик почти привърши 4-ти клас Grinning Матурите минаха,само на последната не знае оценката,а на другите има две 5 и една 6 Wink Днес почиват,понеделник също,заради матурите на големите.Сам си изпече сутринта принцесите с кайма Grinning Тъй ще е вече...До края на юни ще имат тренировки по волейбол,та сигурно ще е тук и ще трябва да се гледа сам.Ще имат екскурзия до Шумен и старите столици с едно преспиване и той отказа,аз също.Не може хич да пътува,а това си е жива отрепия  Crazy Та 5 деца няма да ходят и ще ги забавляваме тук по някакъв начин.
Упс...отплеснах се в писане аз  Blush

Хубав ден!

# 439
  • София
Мистик, браво за оценките на матурите! И за сандвича, дето е опекъл сам браво! И за волейбола - голямо браво! Много се надявам и нашата мома да я запалим по спорта......

# 440
  • В градината...
Мистик, пораснало е момчето вече  Peace

# 441
  • Пловдив
Перу,абе уж...ама си е лапе още Laughing Обаче трябва да става самостоятелен,щото от догодина ще е по-зле- и в училище и вкъщи.

Мерси,Зази! Peace То и нашият не е запален,ама ходи...много искам и аз да му е хоби.

# 442
  • На остров
Мистик браво на детето !
Зази и на малката ми адашка браво!
Спорта на сила не става но е чудесно когато е с желание !
При нас днес е 26 гр на слънце  Simple Smile .

# 443
Мистик, браво на Наско, чудесно се е представил  Grinning Изобщо не знам аз кога може да се разреши на дете да ползва електрически уреди само  newsm78
Зази, радвам се, че е добре малката кукла, то и ти си висока, явто на теб се е метнала  Grinning

# 444
  • гр.София
4ти клас е съвсем навреме Wink
Как сте амини?
Мистик, и какви занимания ще им измисляте на децата?
Зази, овладяхте ли проблема на принцесата?
Уанче и тук яко жега днес до следобяд. След това вятъра стана студеничък. Леу иска ли да ходи? Ти какво реши, избра ли си хотел на Златните?

# 445
  • Пловдив
Привет!
Амини,май е вре е да се оправя сам...даже е закъснял Wink
Миме,не знам...то тая дълга ваканция  Simple Smile Хич не знам.Морето ще е чак накрая на юли,но си мислех да ги пратя с майка на Велинград за седмица през юни.

Уанче,браво...лято е при вас!

# 446
Перу, честит рожден ден на Ида! Нека ви носи много радост и любов! Да бъде здрава и щастлива!

# 447
Честит рожден ден на Ида, да бъде здраво и все така любознателно дете  Hug

Даре, благодаря че ни подсети  bouquet Кой знае още колко рождени дни сме пропуснали  Sad

# 448
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит Рожден Ден на Ида Simple Smile да е здрава и усмихната   nbirthday party023 ura

# 449
Леле, Перу, кога минаха две годинки - още помня като съобщи, че си бременна Heart Eyes
Да ви е здрава Ида, да е щастлива, палава, любознателна и все така да отстоява своето bouquet

Общи условия

Активация на акаунт