Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Мистик, разводнихме темата. Може чакането да е ден-два-десет-месец. Различно е.

# 421
Жаре, говорете си  Grinning
Онзи ден в метрото гледах една жена, която много приличаше на теб, реших че може да е сестра ти.

# 422
  • На остров
Даре напротив, не сте  Simple Smile .
Амини на нас ни предстои в събота последното празнуване  Mr. Green .
Споделте бихте ли се емнали до Лас Вегас и обратно с едногодишен момък  Crazy . Чудя се дали няма да си вкарам автогол.

# 423
  • Пловдив
Даре,що бе...тъкмо да поизпишем темата  Grinning

Уанче,хубава ти е идеята за пътуване...ама знам ли Thinking Аз май не бих се наела.Леу прави ли опити да ходи сам?

# 424
  • В градината...
Амини, почти не я търси. Първият ден не спа на обяд, защото няма биба. Едва издържа до вечерта. Вчера пък е било страшно дране 10 минути, детегледачката й оставало малко да се откаже, но И. се кротнала и заспала. А вечер заспива с малко съредене. Сутрин става в 6, а като я няма бибата и се ядосва, но не плаче, мота се, пак се връща в леглото, заспива и спи  до 8,30 както преди, но без биба.
Не очаквах, че толкова безпроблемно ще приключим с нея. От време на време казва - биби и после - бау-бау, като сочи навън /бяхме я подготвили, че кучето ще я вземе/.

# 425
Браво, Перу. Ще се справите.

Уанче, аз бих избрала по-близка дестинация. Пътуването с малко дете е сложно, но не невъзможно.

# 426
  • гр.София
Уанче аз бих, ако бебето ми е спокойно и разни промени не го изнервят и не се отразяват на съня му.
Лени, приятно! И времето да е с вас Simple Smile
Даре остро лекуваме в момента.
Скрит текст:
Първо изписа стафизангрия 200С 2 приема. Обаче не се повлия, много се влошиха очите( както по принцип де, не от лекарството) и се наложи да сложа капки защото нямаше как да се чака. Сега му изписа еуфразия 200С, 5 приема. Снощи дадох първия. Чуваме се след всеки прием и така.

# 427
Само полетите ми се вижда, че ще са тежки, но Л е свикнал, та аз бих се емнала  Wink

# 428
  • Пловдив
Мария,понякога има влошаване /за кратко,разбира се/ и лекарството пак си работи.Дано да се случат нещата. Peace При нас не успя в тази насока хомеопатията,но в други доста!

п.п.Ти защо разтваря гранула,след като са ви дали течно ХЛ?

# 429
  • гр.София
Мистик аз много се надявам да му помогне, защото иначе трябва да слагам капки постоянно.
Скрит текст:
Влошаването не беше за кратко, 4 дни го чаках. Иначе тя ме предупреди и като се чухме каза, че трябва да изпише ново. Отидохме и изписа това второто течно. Първото исках аз да е на гранули, и тъй като Дарето е наясно я попитах за да си знам как се разтварят по принцип. Днес забелязвам, че е по-раздразнителен и сприхав.

# 430
  • Пловдив
Дано има резултат Hug
Аз не разбрах доктора дали постави диагноза?

п.п.Виж някакви добавки да му даваш.Ако е алергия Кверцетин е мн.добро.

# 431
  • София
Уанче, големи празненства при вас  Heart Eyes А че рожденикът не разбира е нормално, малък е още. Аз май не бих се наела на такова дълго пътуване с дете на годинка, освен ако не се налага де.

Мария, дано даде резултат това лечение! Измъчихте се......

Перу, още няколко дни, и съвсем ще забрави за бибата.

# 432
  • Пловдив
Зази,как е твоята кукла?

# 433
Амини, сестра ми не можеш да я срещнеш в гр.транспорт Wink и не е рошава като мен Simple Smile
Ами алергията не е остро състояние. То е хронично. Остро е, ако е вдигнал рязко температура, ако е преживян шок, ако има ангина (а обичайно не прави). Алергията в голяма степен е автоагресия. Проявлението й е различно. В началото на лечението, може и да трябва по-често да се дава лекарството. С течение на времето, тази нужда намалява.
Друг пример за остро (може и да писах) - от еднообразни движения ми се възпали един нерв на ръката.
Важното е да имаш добър контакт с хомеопата, да може да си говорите добре, да го намираш лесно и той да реагира с лекарство.

# 434
Мистик, не вади точилката, моля те  Praynig  Нищо не съм направила още с ендокринолога. Така яко ми е объркана главата. И програмата също  Rolling Eyes  Че не знам на къде да поема.

Общи условия

Активация на акаунт