Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 437
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Една много ценна статия

Мистик, тая гледка прилича много на едно местно езеро.
Лени, дано ви е хубаво времето!
Мимче, извинявай за забавянето. Добре сме Simple Smile Времето е хубаво няколко дни и по цял ден сме навън. Мъчно ми е да чета за боледуващи дечица. Дано сега всички сте здрави!

# 406
  • Пловдив
Коте,не се отваря страницата...

Снимката я разследвах сега...не е при вас,но е на също толкова прекрасно място Heart Eyes
http://www.rioworldluxury.com/rentals/152621-6611,island-of-mana … ngra-do-reis.html

# 407
  • София
С малко закъснение, но от сърце - честити рождени дни на Леу и на Ани, да са здрави и щастливи!  Heart Eyes

# 408
Здравейте девойки!

Честити да са всички дечица, празнували вчера първата си годинка и месечинки  bouquet bouquet bouquet

Изгубих се за малко, но ми се връща сега бумеранга от една седмица в леглото  Rolling Eyes  Задачи на работа, задачи в къщи, задачи на село  ooooh!  Прибрах се преди малко и за днес съм приключила с ангажиментите. Ще пия чаша вино с ММ и се хоризонтирам. Кой каквото иска да действа, аз стачкувам.

Да се похваля, имаме нови попълнения в селската къща. Бащата на ММ има кравичка, и в неделя се сдобихме с теленце Караман  Mr. Green  Оказа се също, че една съседска маца се е окотила в яслата на крава Мими, и сега се разполага с две котета в дама  hahaha hahaha hahaha  А дядото изобщо не е усетил, че от 2 седмици има нова котешка фамилия в къщата  Joy

# 409
  • В градината...
Танзу, истинска идилия. На това му викам аз- живот  Hug

# 410
цък
Сега отваря ли се?

# 411
  • гр.София
Отваря се. 50 на 50 съм съгласна. Например вярвам, че първото е точно така. Но не съм съгласна с послушното дете и със страхливото дете. Може и да има такива примери, но в текста се използват думи като страхливото дете "винаги" е.... ееее дълбоко се съмнявам, че страхливите деца винаги са неподкрепяните деца.
Танзу честити попълнения! Представям си калабалъка във вашите къщи  Mr. Green
Даре въпросче:
Скрит текст:
как се разтваря гранула хомеопатично лекарство?

# 412
Гранулата се изсипва без да я пипаш с ръце в около 50 мл вода. Водата хубаво се разбърква с лъжичка. Няма нужда да се чака да се разтвори. От това една лъжичка е дозата. Всеки път се прави нов разтвор. На лекарството няма нужда да се пие всеки ден. Ако вече един път си му дала на детето - просто чакаш. Искаш ли да ти пратя някак една книга на хартия? Пиши ми най-удобния ти Еконт на лично.

# 413
  • Пловдив
Добро утро!

Танзу,радвам се че си добре Peace Аз пак да питам...какво стана с ендокринолога?Ходи ли на консултация?

Даре,то хомеопата и е казал на Мария кога и как да дава лекарството...нали при остри с-ния се налага и по-често даване на ХЛ?Поне при нас така процедираха.

# 414
  • На остров
И аз не съм съгласна с повечето неща в статията, популярната психология както и повечето теории за отглеждане на децата са главно теории и често реалността в живота е съвсем различна.

Лени много хубаво да си изкарате на планината  Heart Eyes

# 415
Мистик, те не лекуват остро. Освен това правилното лекарство в остро може и веднага да работи. Изобщо да няма нужда от втори прием.

# 416
  • Пловдив
Уанче,разкажи как мина празника? Simple Smile

Даре,ние никога не сме пили ХЛ само веднъж и да чакаме  Thinking може би подходът е бил друг.

# 417
И аз искам на планина, на езеро и въобще да попътуваме. ММ смята, че с малки деца тази работа не ставала  #Cussing out
Перу, И търси ли биберона?

# 418
  • На остров
Ние празнуваме на етапи с различни групи, че е хаос вкъщи. Добре мина но не е нещо уау.
рожденка нищо не разбира  Sunglasses

# 419
Уанче и вие като нас  Grinning
Първо с моите роднини в къщи, после със свекъра на село и на третия ден с брат му на ММ на сладкарница. Не можех да гледам торти накрая  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт