Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 438
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Ах,Илейн... Grinning
Живи и здрави да са всички! bouquet

# 391
  • Варна
Бъдете много здрави, мили деца. Растете щастливи и безгрижни! Много, много Рождени дни да имате...

# 392
  • В градината...
Честит първи рожден ден на Леу и на Ани, да са много усмихнати и щастливи деца  Peace

ММ вчера свърши голяма работа - май успя да оттърве И. от гадната биба. Тя си я пусна в тоалетната, смя се и се забавлява от това, но като легна да спи се започна. Рев, пищене, ритане, скубане, хапане, блъскане на главата .... 40 минути .... Аз с нея ревах и ми се късаше сърцето. Идеше ми да набия ММ, че е жесток, но се оказа търпелив и упорит. А и дъщеря му е същата. После каталяса и заспа /никога не е заспивала без биба/. Подзема се, аз не можах да заспя от притеснение. През нощта, естествено се събуди и пак рев - но само 2-3 минути и , о, чудо, заспа. Така стана и сутринта, даже сутринта не плака. Така спокойно всъщност не е спала скоро, а без биба никога не беше спала. Дано днес на обяд да удържи положението, защото имаме големи поражения, И. фъфли, не й се срещат зъбките и не може да казва "ц", "ш" и др., а и не може добре да отхапва.

# 393
  • Варна
Олеее, Перууу, ако е успял направо много го черпи. Аз пробвах миналата седмица, но тръшкането, истерията и блъскането беше час и половина, след което Ралица повърна и й върнах бибата.

# 394
  • Пловдив
Перу,спокойно...закъсняли сте с махането на бибата!Но ще реве 2-3 дни и това ще е.Всички така я отказват Wink Важното е "пораженията" да отминат Peace
При нас навремето стана тъй...тръгнахме към село и в бързината я забравихме.Рев...отиде ММ купи друга,да ама не...пак рев.Така 2 дни и край!

# 395
Браво, Перу! Кръглите биберони ги правят тези поражения по зъбките. Моят син беше по същия начина, но като махнахме бибата се оправиха.

Честит Рожден Ден и на Ани!
 newsm38  bdbaloni

# 396
Честито на Ани и Лео, да растат здрави и щастливи деца  Hug
Перу, страшен филм, май и нас ни чака същото, гледам да извадя биберона през нощта, но не винаги се получава. А младежът още си смуче пръста  Confused

# 397
  • В градината...
Бибата не беше от кръглите, вече няколко месеца, но хитрушата я завърта с изпъкналата част нагоре, и то пак става същата работа, все едно е от кръглите.
Не знаех дали има друг метод, по-психологически, но дано се размине само с този рев. Само гледах да не се метне през кошарата и да не се нарани  ooooh!

# 398
Минавам да ви нагледам и да пожелая здраве и щастливо детство на Леу и Ана.Нека радват всички наоколо.
Честита последна месечинка на Тео на Донна.

Перу,дано отказването мине без произшествия.

# 399
Честит първи РД на Лео и Ани! Да растат а здрави и щастливи деца! Честит празник и на мамите им!

# 400
Честит рожден ден на Ани и Лео  bouquet Да са живи и здрави  Hug

# 401
Честита първа годинка на Леу и Ани и последна месечинка на Тео bouquet Да растат здрави и щастливи хлапетата Heart Eyes
Наглеждам ви от време на време, но нищо хубаво не ми се случва и няма какво да пиша Rolling Eyes Само си мечтая тази година да приключи, щото явно ще е възможно най-гадната от доста време насам ooooh!

# 402
  • На остров
Много благодаря за всички мили пожелания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

# 403
  • Пловдив
Добро ви утро!

Вече искам такава закуска аз... Wink

Искаме снимки от празника,момичета! Grinning

Танзу,разпиши се,че те мисля Hug

Лейди Hug

п.п.Мисъл на деня
“ Ако си роден без крила, не им пречи да растат. „
- Коко Шанел

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 08:20 от mystic woman

# 404
Добро утро!

Мистик, благодаря за кафето с гледка и хубавата мисъл
Ние тази събота и неделя ще ходим на хижа Мазалат над Узана. Дано да не ни вали много.

Уанче, много кратко. Пиши повече, когато имаш време. Всички се вълнуваме как е прекарал първия си рожден ден нашия скандинавски принц  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт