Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 440
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Мария, течно е по-правилното. И всеки път трябва да се разклати шишето - удря се силно в дланта. Две капки са напълно достатъчни. Ще се повторя - ама може и месец да действа. Възпален нерв на пръста ми е минавал за 2 часа.
Успех!

# 376
  • гр.София
Даре
Скрит текст:
Какво имаш предвид под "по-правилното"? Те не са ли едно и също но в различна форма, не им ли е еднакво действието? Каза ми, че сега мога да избирам, но ако се наложи да го смени, ще трябва да е течно.
Хванала съм се като удавник за сламка с тая хомеопатия. Моля се на всичко свято, да се свършва този ужас.  

# 377
Ще ти потърся един материал по въпроса и ще ти го пратя. Едно и също са. Дори като е на гранули, трябва да се сложи във вода. Пусни ми на съобщение мейл. Като седна на компютъра ще ти пратя.

# 378
Честит Ден на майката!
Много да ви обичат и ценят! Flowers Bouquet

# 379
  • Пловдив
Привет!

Мимче,как ме запомни... Grinning аз съм с трюфелите!Сега намерих тук едни,мнооого наподобяват любимите ми!

Мария,те докторите казват,че може само за да вземат едни пари.А пробиотик пия,два даже...ама ако знаеш някой,казвай!Как е сега Вики?

# 380
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мистик аз бих сменила докторите и лабораторията. Защо не пробваш в София?! Не е нормално толкова време да влачиш едни гъби и да ти говорят глупости.

# 381
Добро утро!

Мария, успех с хомеопатията. Течната форма се усвоява по-добре, доколкото аз знам.

Леони, разкажи как празнувате деня на майката. При нас нали знаеш осми март е деня на жената и майката.

# 382
Добро утро Simple Smile

Лени мерси за кафето Simple Smile

Тук денят на майката се мени според Великден и тази година беше през Март.
В България по принцип Благовещение е денят на майката, но с годините са превърнали 8ми март в такъв.

Днес е мрачно и дъждовно, ще си стоим в къщи.

Мария дано се оправи Вики и да се успокоите вече.

# 383
Lenivik, тук и в Германия е голям празник, подобен на 8-ми Март. Празнува се от малки и големи, в семеен кръг, децата майсторят подаръци и картички, а в детската има тържества. Майките пък правят торти и така... Пада се във втората неделя на месец май. През юни е денят на таткото, тогава той получава подаръци и картички. Струва ми се много справедливо Heart Eyes

# 384
Добро утро Simple Smile

Честит Първи Рожден Ден на Лео Simple Smile Да расте здраво и усмихнато дете и да бъде радост и гордост на мама и татко!  newsm59 newsm38 bigdance2

Уанче, честит празник Simple Smile  bouquet

# 385
  • Пловдив
Добро утроооо!

Оооо,днес ли е роден Лео?Да е жив и здрав nbirthday Уанче,весел празник!

# 386
Честит Първи Рожден Ден на Лео!

Пожелавам му да има уникално щастливо и безгрижно детство, много да бъде здрав и с лекота да върви по трудния път на живота!
Уанче, хубав празник и чакаме снимка на рожденника с тортата.

Леони, много интересни празници на мама и татко. Благодаря, че ни разказа. При нас татковците са ощетени  Simple Smile

# 387
  • гр.София
Честит първи рожден ден малък Леу! Бъди здрав, усмихнат и щастлив юнак! Незабравим ден!

# 388
Честит първи рожден ден на Леу и Анна на Симона, както и последна месечинка на Тео! Да са много щастливи и усмихнати, весел празник! Как се изтърколи тази една година, да почерпите със снимки!

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 10:06 от MianaNia

# 389
Забравих да чиститя на Ани на Симонап Simple Smile - Честит Първи Рожден Ден - да расте здрава и щастлива Ани Simple Smile  party023 newsm59 ura

Тео става на 11 месеца - да е жив и здрав Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт