Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Мистик, я просто почнете да правите секс Simple Smile нещата ще се наредят. Ако искаш разтършувай се за някакви хранителни добавки за теб.
Ако не - отивай в специализирана клиника и там действайте.

# 361
  • Пловдив
Правим бе Даре,правим  Laughing ма резултат нЕма...няма да е от туй...В клиниката нали ходих...нищо.С тия МБ дето са все с гадини нито цветна снимка,нито инсе...кво да ми предложат???Въпреки,че според тия светила тия гъби не пречат на снимката...да,ама не.

# 362
Добро утро!

Усмихнете се! Най-после времето се постопли и се показа слънчицето  Nature Partly Sunny

# 363
  • Пловдив
Ехооо,де се изгубихте? Thinking

# 364
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние сега ставаме  Mr. Green

Тези дни бяхме по цял ден навън да се възползваме от хубавото време - игри и разходки от сутрин до вечер Simple Smile. Днес обаче вали и е мрачно и е ден за почивка в къщи.

Чета ви когато мога през телефона, но то при нас едно и също и няма какво интересно да пиша Simple Smile чакам госпожицата да се престраши да проходи, но още не иска. Планирам разни разходки, но да видим накрая къде и кога ще стигнем Simple Smile

# 365
  • Пловдив
Ели,почивайте си Peace
Момченцето на моята приятелка проходи Grinning Миналата събота му правиха прощъпулник.

Уанче,как сте?

Танзу,а ти?Кво направи с ендокринолога?

# 366
И аз не съм се включвала отдавна в темата, но нищо ново засега.
Да си похваля чавето, негови рисунки, заедно с тези на други деца участват в изложба в Пловдив, благотворителна инициатива за Център за деца с аутизъм - https://www.facebook.com/icantoofoundation/photos/pcb.1323101787 … ype=3&theater

# 367
  • Пловдив
Браво на Ниа!

# 368
  • София
Привет, момичета, не съм ви забравила  Hug Но понеже в офиса нямам никаква възможност да влизам във форума, а вечер в къщи все не остава време.....

Мария, прегръщам те  Hug Ако искаш ще ти дам координати на една хомеопатка, която се занимава и с кинезиология, приема в Български Хомеопатичен съюз на Пиротска. Ние ходихме при нея, интересен подход има, и най-важното че няма да навреди нейното лечение. Сега моята дъщеря пие едни капки от нея, каза че 6 месеца трябва да е курса на лечение. Ако те интересува, пиши на лични.

Мистик, горе главата, момиче, ще се случат нещата  Praynig

Миана, браво на Ния!

Ели, ще проходи сладурка София, не се притеснявай. После ще се чудиш как да я стигнеш  Heart Eyes

Танзу, дано всичко лошо е зад гърба ти!

Лени, с кеф да си караш новото колело!

# 369
  • гр.София
Зази и как е малечка сега, има ли промяна?
Скрит текст:
Вчера ни беше интервюто с хомеопата, ще споделя дали има резултат. Изписа едно лекарство и сега следя дали ще има някакви промени у детето. Каза ми да го наблюдавам като цяло, не само дали проблема се повлиява ами поведението, съня и т.н. Ще пиша!
Мия браво на твоето момиче! А вие действате ли или на есен беше казала?
Мистик, направи я тая снимка щом ти казват че не е проблем, може там да е разковничето.

# 370
  • Пловдив
Мария,пиши за хода на лечението!
А снимката...как да я направя като тия гъби ще се качат нагоре?Контраста се вкарва и всико ще иде по тръбите и в матката.

# 371
Мария, много се радвам. Дано сте намерили добрия за вас хомеопат. Радвам се, че едно лекарство ви е дал, това е правилното в хомеопатията. Колкото и да ти е странно, но може и месец да действа.

# 372
Ехо Simple Smile прочетох ви сега. Дребните оздравяха, бяха и на градина една седмица даже. ММ и каката заминаха на пътешствие - Уанче, твоя мъж да не е сега във вегас?

Мария, много трудно като не могат да разберат какво е, а как провериха за алергиите, то е малко дете още?

Коте, мисля те, разкажи как си, как е дреболина?

Ред, хормони е, не мисли за депресия, и наистина по-добре ам и спокойна мама, недей да се стресираш излишно.

Мистик, тия дни са ми влезли едни шоколадови трюфели в глават и за теб мисля, на теб нали ти бяха любими Simple Smile

Моята уж работа лятна никаква я няма, нямам още смени, и никаква друга работа не излиза, не ми е много ясно какво ще правя. newsm78

# 373
  • гр.София
Къде са Мимче? А малките играят ли си сами, оставят ли ви без да искат и вие да се занимавате с тях?
Правиха му тестове, първо с боцкане(преди е било с надраскване) - отрицателни. Проба от носа със някои завишени показатели, но показатели за алергия-отрицателен, и накрая кръвен тест-отрицателни.
Мистик, не разбирам нищо от цветна снимка, но нали казваш, че лекарите казват, че не е проблем! А ти още ли мориш гъбички? Вземи си хубав пробиотик!
Даре, да те питам, че виждам ги разбираш нещата. Хомеопата ме пита какво да е лекарството на гранули или течно., кое ще е по-лесно да му го давам. Малко се опита да ме навие за течно. Та има ли разлика ако е в течна форма или на гранули?

# 374
  • София
Мария, да, добрият хомеопат разпитва за много неща, не само за конкретното заболяване. Мен ме питаха за проблеми по време на бременността, за раждането, после как е хранено детето, какви проблеми сме имали в първите месеци и за други неща. Интересно беше, че ми каза, че проблемите с пикочните пътища са свързани с някакви страхове и пита дали детето се страхува от нещо. А тя има страх от тъмното и от това да остава сама. Дано сте доволни от лекаря и да даде резултат лечението!

Мистик, нали знаеш, че трябва да избягваш сладкото, за да утрепеш гъбичките. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт