Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро и от мен!
Трудно се влиза в работен ритъм след три почивни дни.

Уфффф, аз какво да кажа след повече от седмица в леглото  #Crazy  Днес първи ден на работа. Понакуцвам още малко, но съм по добре. Дано да отшуми възпалението нацяло, че се е случвало след затишие от 5-10 дни да фулне пак  ooooh!  И на мен ми е една кривотия ... дано не ме изнервят нещо колегите, че не знам кой и как ще го отнесе  #2gunfire

# 346
  • гр.София
И на мен ми е много криво.
Скрит текст:
Детето няма алергия. Алерголога е категоричен. Пак ни насочва към офталмолог. Имаше едни завишени показатели в носния секрет, които говорели за възпалителен процес. Незнам кой път да хвана вече, наревах се едно хубаво. Детето ми е видимо изнервено, това непрестанно парене в очите се отразява и на държанието му, и на настроението му, на апетита, на сънят, на всичко. Мислех, ако е алергия да пробвам с хомеопат, тъкмо намерих препоръчан. Но сега немога да го заведа, защото трябва да го водя при очен,, че ме е страх да не пропускат нещо сериозно и да го оставя нелекувано. Едва ходя на работа, нито искам да ми говорят, нито да говоря на някого.
Извинете за негативизма.

# 347
  • Пловдив
Мария, Hug Хич не е лесно,да...отидете и на хомеопат и потърси съвет.Няма да попречи.
Само не се съгласявай на такива от сорта "ще го израсте"  Confused Щото при Наско коооолко време мина...Е,не е така агресивно,но си го има чешенето и зачервяването.

# 348
  • Варна
Ако можех да върна времето нямаше да се шашкам толкова много за кърма и ам... Щях да си гушкам бебка и да се наслаждавам вместо да късам нерви...
Оооо, и аз така.

# 349
Мария,  Hug Hug Hug
пробвайте с хомеопат. Няма значение дали е алергия или възпаление.

# 350
Кали, кажи как сте с Раличка
Лени, ходите ли в планината с колелата или само из града? Ние изядохме нашите от гаража Simple Smile Дреболина има и тя вече колело на 2 гуми което се бута с крачета и ше започваме да я учим. Търсим и "ремарке" за колелото и сме готови за подвизи Simple Smile
Мария, дано намерите лек!
Тите, къде си? Разкажи как сте.
Танзу, гуш и на геб, да не ти е крив деня!
Мистик, дни изтрепеш гадовете бързо. Защо не идеш ти на хомеопат?

# 351
  • Пловдив
Привет! Peace
Коте,ходих преди време...не се сработихме нещо Rolling Eyes Виж,за детето останах мн.доволна!

Оциклих се Confused ПиснА ми!Уж О...уж фоликул...нъцки

# 352
Мистик, аз съм забравила - пускахте ли СГ на ТМ?

# 353
  • В градината...
И ние си купихме колелета, от Пловдив ни ги пратиха, много са красиви, почти като нови. Но 2 месеца още нямам време да се кача да пробвам моето.

Мистик, това че се е видял ф., нищо не значи, аз колко съм ги виждала ... Но просто реших, че е крайно време да действам.

# 354
  • Пловдив
Даре,правихме де...още август месец.Всичко беше наред Rolling Eyes

Перу,от къде ги купихте колелата?Дай линк,че и ние търсим Peace За фоликула...тъй е,но имах и болки тогава и все си мислех,че сега като нормализирах Пролактина ще се спука дявола и ще стане  Confused

# 355
  • В градината...
В Продавалника има няколко потребителя от Пловдив, които продават, ще питам ММ дали има спомен кой беше. Но са много хубави /като нови са доста скъпи, а втора ръка - 150-170/.

# 356
Мистик,   spoko  не губете кураж за следващия тираж

Коте, в планината не сме ходили с колелетата, но на морето по черните пътища и около града във вилната зона си правим офроуд.
От вчера имам вече ново колело
 http://www.ferrini-bikes.com/bg/collections/R2-VBR-ALTUS-24V-Bg.html
дано тази вечер не вали да го сефтосам.

# 357
  • Пловдив
Лени,честито! Peace Ма на мен ми иде скъпо Blush Дали има такова дето е "универсално"  newsm78 Т.е и аз и ММ да го караме?Нямам място за 2 колела и на детето...
За тиража...вече май го изгубих тоя кураж  Confused Явно не ни е писано...

# 358
Лени, много хубаво колело  Peace
Аз така и не се научих да карам като хората, на празен полигон бих опитала, но по улиците ще съм опасна  Wink

# 359
Мистик, без такива. Няма да се отчайваш, че си проваляш пълноценното изживяване на сегашните моменти. Помисли си колко сме млади и хубави и смело напред  Hug Hug Hug

Амини, като пораснат децата на село на баира с колелетата  Simple Smile

Уанчето ми се губи. Да се яви на отчет  ruporuu

Общи условия

Активация на акаунт