Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 415
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
А как го правят поповите лъжички  Grinning А иначе моите искат да ходят, като ги придържаме естествено, стоят доста и на подпора и се местят насам натам.

# 511
  • Истински се вижда само със сърцето.
Simple Smile единият крак сгънат под него, а другият изпънат назад, но се движи в ляво и дясно като махало  hahaha

Ще проходят скоро и те Simple Smile Май бебета, които не пълзят много, прохождат по-бързо.

# 512
Ами и тя пълзи по подобен начин, но без махалото  Wink

# 513
Сладуранка Simple Smile, почерпи снимка някой път Simple Smile

# 514
  • Пловдив
Добро утро!

Миана,благодаря!Нямам кураж за такава консултация Confused Не мисля,че ще стигна до там...

Танзу,да прочете ...и да се разпише  Hug

Мисъл на деня
“ Хубаво е да се живее със сърце, пълно с очакване на голяма радост в бъдещето. „
- Максим Горки

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 08:14 от mystic woman

# 515
Какъв точно кураж трябва за една консултация?

# 516
Добро утро девойки!
Доживях и аз времето, в което ще си кажа една сутрин "да ида на работа, че да си почина малко"  hahaha hahaha hahaha

Амини, макар и със закъснение ти честитя рождения ден! Пожелавам ти да си здрава, винаги усмихната и в добро настроение! Да се радваш на двойното щастие да си мама на близнаци!  bouquet bouquet bouquet

Мистик, ние с теб сякаш телепатично се търсим  Joy Joy Joy  Тази сутрин докато смучех първото кафе в къщи си мислех за теб  Hug 

# 517
  • Пловдив
Даааа,Танзу  Hug Трябва да си направим среща!
Я дай отчет какви ги свърши ти... Wink

Даре,не искам да правя ин витро...за какво ми е консултация?Куража го написах просто така,щото нямам такова намерение.

# 518
Мистик, това, че е специалист по инвитро, не значи, че ще има нужда при вас. Понякога просто един различен поглед от доктор, който е в дадена област, може да даде идеи за неща, за които другите не биха се сетили. Според мен не пречи да опитате.
Само на мен ли ми се губи Уанчето? Как сте?

# 519
И на мен ми се губи, но навярно при тях е лудница покрай ремонта.

# 520
Мистик, ако питаш за ендокринолога - още нищо не съм свършила  Rolling Eyes Embarassed 
Иначе събота и неделя сложихме корнизите и пердетата на 6 метровата стена. И окачихме 2 броя различни лампи да ги гледаме, докато решим кой от двата вида да купим   newsm78  Понеже в хола имаме общо 9 лампи, и не исках да рискувам да купя 9 без да съм ги видяла как ще се вържат с останалия интериор, та взехме две различни. Която ни допадне повече - купуваме още 8. А другата отива в кабинета ми. Ей такива ги върша  Heart Eyes  Иначе ММ ме агитира да излизам в дълъг болничен, да имам време да походя по лекари и изследвания, да почина психически от работата и да се готвя за процедура. За това се интересувах какво ще се случи с фирмата ми, ако съм в болничен. Решихме този петък + уикенда да се отнесем нанякъде, да имаме малко време за себе си, да изчистим главите, и да съставим план. Той ММ обича да прави планове за разлика от мен  Sick

Перу, как беше Ида през почивните дни и в детската след тях?

# 521
  • В градината...
Танзу, хубаво ти е казал ТМ  Naughty
И. се разболя, сега има 2 метра сополи, но не е от градината, простудихме я в петък на един бал, наконтихме я, а то беше хладно вечерта.
Скрит текст:
вторник ще ни е делото за едно детенце и после ще си е у дома

# 522
Да оздравява Ида  Hug а вторник чакам да споделиш повече и снимки, когато му дойде времето  Hug

Танзу, ТМ много хубав план е съставил, остава ти да го следваш Simple Smile Остави време и за себе си  Hug

# 523
Перу, правилна ли те разбрах? Вторник е утре Simple Smile

# 524
Еха, Перу - чудесна новина Peace После ще разказваш повече Hug

Общи условия

Активация на акаунт