Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 413
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Перу, ще чакаме да споделиш подробности като му дойде времето  Hug

# 526
Перу, развълнува ме много  Hug Hug Hug  Стискам палци! Да нацелуваш Ида и да оздравява бързо   Hug Hug Hug

И добро утро да кажа. С кафенце  Wink

# 527
Танзу, благодаря за прекрясното кафенце  Simple Smile
Хубав ден момичета  bouquet

# 528
  • Пловдив
Добро утро!
Танзу,страхотно кафе Peace Аз за ендокринолога питах...и послушай ТМ и си почивай повече!

Перу,пак бомба хвърли... Wink Успех!

# 529
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Аз ще пия капучино Simple Smile

Днес ще си стоим в къщи, ако е топло и не вали ще излезнем на двора.

Хубав ден момичета Simple Smile

# 530
Добро утро!

Танзу, благодаря за кафето!

Перу, успех! Чакаме подробности и снимки.

# 531
  • В градината...
Другият вторник е делото /помолихме съда да го насрочи другата седмица, че имаме дела с ММ през тази/. Написахме името в молбата, но ще му кажа името, като излезе решението и е ясно, че е наш сладурко.

# 532
Ще чакаме с нетърпение новини  Hug Как е Ида днес?

# 533
  • В градината...
Ами даваме сополите на бау-бау, за да й мионе по-бързо и да се успокои, научи се да казва и "бои" /боли/, както и "каки" /капки за нос/. Поне някакво предимство  Simple Smile

# 534
  • София
Перу, наистина хвърли голяма бомба! Или може и аз нещо да съм пропуснала в предишни постове.... Стискам палци всичко да стане по възможно най-добрия за вас начин!  Hug

# 535
Перу, много се радвам, ще чакам да кажеш другата седмица  Hug

Танзу, добра идея дава тм, идете починете и помислете. А иначе за къщата и лампите си много права, че са важни, аз хич не мога да избирам, все харесам някакви супер скъпи та не стигаме до тях, мм по-добри ги мисли.

Каката на екскурзия, телефона и не можел да праща смс само да звъни. При нас хладно. Аз пиша пак молби в несвяст, ще ходя във вторник на интервю в една голяма фирма, но ми звъннаха две седмици след края за подаване на молби, значи не съм им била първи избор Wink ще видим. А от бюрото ми по труда насрочили среща същия ден и не можели да я променят, системата мисли главно за себе си Wink

# 536
  • В градината...
Мимче, а може предишният кандидат да се е отказал.
И аз нямам търпение, всеки ден се виждаме по Скайп и се привързвам

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 16:02 от perunika

# 537
  • Пловдив
На колко е?

# 538
Перу, хубаво е това, ще е свикнало детенцето да ви вижда и гласовете ви ще познава.

# 539
Ехо как сте Simple Smile

Перу още малко и ще е при вас Simple Smile

Ние днес бяхме на ваксина, поплака си там, после ходихме да се люшка и сега спи. Наблюдавам за температура, но за сега май е добре, но пък и ваксината е от следобяд..

Общи условия

Активация на акаунт