Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Ели, дано да понесе добре ваксината.
А иначе и моите са страшни фенове на люлките. За два дни сме на тости на баба и дядо, наблизо има люлки и ходим два пъти дневно. Като дойде ред за слизане е рев и сръдня  ooooh! Всичко много им харесва, играчки нови и непознати, само дето със съня има проблем  Confused
Мимче, успех на ингервюто, дано да се харесате взаимно  Praynig

# 541
  • Истински се вижда само със сърцето.
И София трудно я свалям, може да откара с часове Simple Smile катери се и на пързалките, аз я свалям, че не мога да я стигна - цирк сме направо Simple Smile

Милите, сигурно им е трудно на различно място пък макар и у баба и дядо.

Мимче стискам палци и аз  Hug

# 542
Добро утро!

Честит празник на всички настоящи и пораснали деца!

Пожелавам на всички деца безгрижно детство, изпълнено с много игри и най-вече родителите да имаме повече време да прекарваме с децата си!

# 543
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит празник и от нас  Hug

София снощи само помрънка, но не е вдигала температура. Следобед ще я заведа в парка да се люшка Simple Smile

Хубав ден момичета  Heart Eyes

# 544
  • В градината...
Честит празник, мили дечица и мами, много съвместни радостни мигове  Hug Hug

# 545
Честит празник на всички малки и пораснали деца!
Перу, честито! Ще разказваш после как Ида реагира на факта, че си има братче. На теб много спокойствие и щастие с мъниците желая!
Амини, късно, но от сърце - ЧРД! Бъди здрава, обградена от обич и разбирателство!
Танзу, много се радвам, че ще отделиш внимание и време за себе си и ТМ! Реши ли накъде ще поемаш или още не си сигурна? Гушки от нас!
Илейн, хубаво е, че Софи понася добре валсиние. Това си е облекчение за изтерзаната майчина душица. Дано ви е хубаво времето за да се разходите!

Да ви в хубаво и светло!

# 546
  • Пловдив

# 547
  • София
Честит празник и от мен на всички деца - малки, големи и още по-големи!  Heart Eyes  bouquet

# 548
  • Варна
Перу, нъл знайш, че та либя...
Честит празник на всички...

# 549
Коте  Hug Как сте с порасналото момиче, по-лесно ли е вече  Grinning

Честит празник и от мен, нека всяка от нас да запази детското в себе си  bouquet

# 550
Добро да е утрото! Май позарязахте тука петъка Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 02 юни 2017, 09:03 от lady fortune

# 551
  • Пловдив
Лейди,малко по малко всички май зарязваме  Mr. Green Снимката не се вижда Wink ама съм сигурна,че е готина...аз по едно време пусках батковци,ама никой не ги ще  Laughing

п.п.Ти как си?

# 552
Хм, аз си я виждам - явно този батко си е само за мен... ще ми се Joy
Как да съм - честно казано и аз не знам, но ще оцелея - чакам да видя какво още ще ми се стовари тази година, но не ми се пише тук да ви развалям настроението Rolling Eyes Иначе при нас започна сезона и работата ме разсейва донякъде. Чакам и цикъл, за да започна едно дъъълго лечение на ЧПВ и некФи коки, ама това може би е към хубавите новини Mr. Green

# 553
  • Пловдив
 Hug
Лека,полека всичко ще се нареди!

# 554
Добро утро!

От мен кафе и закуска. Баткото ще го оставим за Лейди  Wink

Хубави почивни дни и дано да не вали много  umbrella

Общи условия

Активация на акаунт