Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро и от мен
Мистик, сигурно аз само с поглед съм го засмукала кафенцето  Joy При нас снощи беше страшно. Пет часова буря с много вода, много гръмотевици и аварии  ooooh!  Колегите ме държаха на линия до 4 сутринта и сега съм като парцал  Rolling Eyes  Ама то беше ясно че ще е така. Не може от 15 градуса да стане 35 и да няма последствия.

Лейди, имам хубава рецепта за лечение на душевни болки - плуване и риболов  Hug Hug Hug

Ние пием кафето и стягаме багажа. Трябваше по това време да тръгваме, но след тази безсънна нощ реших поне ММ да се понаспи преди да шофира. Май ще имаме компания за пътуването. ММ се изтървал пред кумците, и те са се самопоканили. Днес ще стане ясно дали ще дойдат.

# 556
  • Пловдив
Танзу,щом си ти е простено  Wink Grinning
Лек път и да си починете!Май не запомних дали писа де ще пътувате...?
И на мен ми се ще,ама ММ-студента влезе в сесия и става страшно Mr. Green Вчера си взе всички заверки,отърва 3 изпита,като междувременно изкара добри оценки на тестове и чертежи и сега остават още 3.Аз пък утре ще бачкам и тъй...А малкия ученик завърши успешно 4-ти клас,снощи им връчиха свидетелствата.Сега ще ходят с едно приятелче на Занимания по интереси в едно близко читалище за 5ч. сутрин.Туй накратко...да си споделя.

# 557
  • В градината...
И тук снощи валя, но доста спокойно, което е чудно след температурните разлики.

Рансън, ами ако искаш споделяй, насреща сме  Hug

Адвокат съм на едно детенце по едно много гнусно дело, горкото дете. Е, как да съм в някакви позитивни настроения след такива моменти  Cry

# 558
  • София
Аз го видях баткото с мокрия панталон, добре изглежда......  Wink

Мистик, викаш, да не си покрай ТМ сега  Grinning Ама пък виж какъв отличник е!

Приятен уикенд ви пожелавам  Hug

# 559
Добро утро. При нас е слънчево, но горещо не е и няма да стане, и духа май, но излизаме след малко да плевим и режем треви и клони Simple Smile да видм колко ще издържат навън. Сама съм пак уикенда с децата, мм не се спря.

Танзу, дано си починете уикенда.

Мистик, мн добре с читалището, ще има занимания, то иначе трудна работа. Весела ваканция

Перу  Hug

Коте, как сте, ще се прибирате ли лятото?

# 560
  • Пловдив
Привет!
Да,мн му харесват заниманията! Вчера с глина са работили,после в парка на футбол,А и на пиано е научил няква малка мелодийка  Laughing

Мария,как е Вики?

# 561
  • В градината...
Мимче, щом успяваш да свършиш нещо като го няма ТМ и си сама с децата, поклон.
У нас това е абсурд. То и двамата да сме, постоянен хленч, рев, сръдня, не се издържа. Поне нощем да си почивахме,  тогава по 5-6 пъти ставам, а често сутрин се буди и надува гайдата, ама като сирена - иу-иу-иу.

# 562
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не спи или нощно време Ида?

Аз явно имам късмет със спящо дете Simple Smile

Мимче много работа, че и сама  Hug

Аз се надявам следобед да не вали, засега е слънчево и да излезнем малко на разходка по поляните Simple Smile

# 563
И моите са по-скоро спящи. Но работа през деня трудно свършвам, искат си занимания.

# 564
  • Варна
Перу, какво стана с бибата? Махнахте ли я окончателно?

# 565
  • В градината...
Махнахме я, с нея беше лесно за нас

# 566
Перу, каката е вкъщи затова нещо свършвам, че тя си играе с малките малко ама бързо свършва, колкото толкова, никой не ми благодари, че съм плевила Wink а иначе продължавам да съм им нон-стоп рефер на дребните, че и на тримата понякога, Х е малка още и се дразнят и бутат много като решат.

# 567
Мимче, весело е и у вас! Ние може и да имаме ходене до София юли месец. Ще бъда кръстница на близначките на моята приятелка Simple Smile  Инсче планове за Бг нямаме. За нищо нямаме всъщност. Освен за Вегас през септември Simple Smile

Моето момиченце днес стана на 2. Сама (не дава да й се помага)... И си духна свещичките сама... Много вълнения...

# 568
  • Пловдив
Еее,Коте да е здрава и много усмихната!!!Браво на голямото момиче!
 newsm67

# 569
Коте, да ти е здраво и щастливо голямото момиче bouquet Кога мина това време - беше едно мъничко вързопче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт