Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • В градината...
Танзу, веднага си представих Ида у вас и как почти болезнено извиква -мааууууу и бау-бау и какво им се пише  ooooh!

# 76
  • Варна
То и тук всичко може да се застрахова, бе... Както домашните любимци, така и селскостопански животни, техника и т.н. Обаче хората не застраховат. Вижда им се безсмислено. То тук хората и себе си не застраховат... На принципа "много е скъпо" и "баш на мен ли ще се случи"...

# 77
  • На остров
Кали а попилярни ли са детските застраховки и за бременни?

# 78
Каква застраховка за бременни?

# 79
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тук здравната застраховка може да покрива и бременност, ама може да има и отделни такива Simple Smile

Иначе и тук за домашните любимци задължително си правят, точно защото иначе е скъпо.

При нас са популярни и застраховките за погребение, писнало ми е да ги рекламират, много ме подтискат Simple Smile

# 80
Уанче, дано се оправи бързо вашата писанка и да е нещо леко.
Танзу, страхотни животинки си имаш  Heart Eyes
В България има здравно застраховане, но повечето пакети не включват бременност. Няколко мои колеги са застраховали децата си. На този етап не бих, защото здравните фондове много трудно плащат.

# 81
  • На остров
Ели много са оргинални при вас с тези погребални застраховки !
Танзу прекрасни са твоите любимци !
Даре има безпалтна и платена застраховка за бременни вкл различни рискове. Ние имахме платена и получихме после малка отстъпка при детската застраховка.
Аз на всичкото ни втасване гледам морски оферти ама да се разведрявам по скоро на фона на очакващият ни сняг тези дни. Та от ходилите в Златни пясъци на хотел АИ до плажа, кой бихте избрали или препоръчали?аз харесах 3 броя- Мелия Хермитаж, Грифид Вистамар, Сентидо Мареа.

# 82
Добро утро,
и ние имаме една папка със застраховки- за нас, децата, имота. Включително и за погребение - моята е обикновена и ако до 85 годишна възраст не се гътна, се губи. (В смисъл не мога да я изтегля). Иначе ММ има навика да прави и допълнителни застраховки при пътуване, почивка, като ни идват гости и т.н.

Приятен ден!

# 83
Добро утро девойки
Тази сутрин освен с всички други отшумяващи екстри, се събудих с отоци отново. Пръсти кебапи и устни обърнати като на Бионсе   Rolling Eyes  Съответно си счупих любимата чаша за кафе и изкарах всичките ангели на мацата, която настръхна като кълбо, опули се и забегна върху най високите кашони  hahaha hahaha hahaha  Половин час трябваше да я убеждавам, че няма нищо страшно  ooooh!

Ние застраховки правим само задължителните за колите и сме си направили за къщата. По мое мнение застрахователните компании у нас все още не са достигнали необходимото ниво. Не плащат, или плащат мизерно когато има настъпило застрахователно събитие. И правят всичко възможно, за да не си търсиш застраховката. Затова и не правим.

Уанче, специално за теб едно  Sunglasses

# 84
Ми аз пак не разбрах какво застраховат на бременните. Ако е да покрива раждане и прегледи - то съм чувала само в големи фирми да се покрива това. Например за служители на голяма банка.
Уанче, за пореден път с твоите пътувания - бих пропуснала златните.

# 85
  • Пловдив
Добро утро!

Отпивам кафе и се тюхкам,щото ми е едно схванато... ooooh! въобще тоолкова съм мързелива и никакви движения.Трябва да направя нещо докато е време.

Уанче,и аз се чудя що Златните сте избрали Thinking И да те питам...ако ти се казва,де-дали по някакъв повод избирате да почивате в БГ?Щото като имаш възможност има хиляди места,пак на континента  Grinning

п.п. И аз като Дарето не схванах за тия застраховки?

# 86
Ако здравеопазването е платено и не е на принципа на осигуровки се правят застраховки, които покриват прегледи и лечение. Понякога, както тук за да не чакаш за специалист мин месец ако имаш застраховка, застрахователната компания веднага те насочва към необходимия специалист без да изчакваш, като ти поема разходите, според застархователната полица.

# 87
Добро утро и от мен  bouquet
Фирмата към която работя е част от голяма група предприятия, имаме и застрахователно дружество, та всички сме застраховани там за здраве. Здравния фонд е на горния етаж  Wink Говорила съм с колегите, било нерентабилно да застраховат за случай бременност и премията е доста висока, та както казва Дарето само големи и печеливши компании си го позволяват.И точно това се покрива, прегледи, лекарства, раждане.
Досега са ми покрили упойката при гастроскопията и последващите лекарства, както и ме насочиха към специалист за специализирано изследване, влязох без ред и час  Simple Smile

# 88
Амини мани застраховките, кажи готови ли сте за утре  Mr. Green така се вълнувам и си представям сладките близнаци на РД  Heart Eyes нали ще пуснеш снимка после Simple Smile

# 89
  • На остров
Добро утро  Simple Smile

Танзу  Hug Hug Hug

Застраховката за бремени тук покрива по дълъг болничен престой по време на бремеността или раждането, усложненния по време на раждането, смърт, различни увреждения при случай на произшествие и т.н.
Не дава предимство при прегледи, раждане. Важи след 22 седмица.

Нормално застраховките за къщи вкл пътуване до 45 дена за цялото семейство.

Мистик и тук и навсякъде по света според мен застр.компании се опитват да не платят ако може. да изградя

Защо България - защото ми се иска изградя хубаво име за родният туризъм, защото с чартър е под 3 ч полет, защото е евтино.

Защо сте против Златните ?

Общи условия

Активация на акаунт