Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • На остров
Зази и ти ни липсваш радвам се че сте добре bouquet !
Дидка аз разрешавам но моята глезанка не е проявила до сега такива желания да спи само с него. Всички на нашата спалня я устройва като вариант. Тя ибаче е само вътрешна котка.Не излиза сама на двора а на разходка с повод само с нас и при хубаво време,така знам точно къде е ходила.
Мистик и баткото ми правеше алергии от насекоми.

# 61
  • Варна
Хм, ще я следя изкъсо аз, пък да видим...

# 62
Кали, огледай добре чаршафчетата и бельото на Рали. Обикновено след ухапване от бълхи остават миниатюрни петънца кръв. Откриеш ли такива - 99,99% обрива е от гадинките. И намерете начин да ги унищожите.

# 63
  • Пловдив
Добро утро!За събуждане...

Танзу,как си?

Зази, Hug И на теб честито на патерица!Не съм разбрала аз че сменяш работата...дано е за добро!Аз кисна на моята вече 9-та година Whistling А касиерката е тук от 28  Mr. Green Почнала е на 18г.

Кали,а сърбящи ли са пъпките?Май не го спомена това...?Щото при нас бяха сърбящи и стават направо рани като ги чеше детето.А мен като ме ухапе бълха не ме сърби Rolling Eyes

# 64
Добро утро!

Хубаво кафе  Simple Smile

Кали, сигурно не е от бълхи. Много сърби от бълхи и много бавно минават пъпките. Поне при моите деца е така.

Зази, браво за новата работа и успех  fingerscrossed

# 65
  • Варна
Абе не знам, не съм я видяла да се чеше. Обаче и мен не ме сърби като ме хапят. А ме капят и лазят редовно. Една да има в къщи, веднага на мен се лепва.

# 66
Късметлийка! И по мен са, ама ме сърби ужасно!

# 67
  • На остров
След всички непредвидени разходи, които ни се струпват в последно време вчера и писанка водихме в спешното. Както казва мм остава само и с колата да стане нещо и ще сме пробвали всички видове застраховки.

# 68
Уанче, какво и е на маца? Добре ли е вече?

Мистик добре съм. Вчера се попекох на слънце в една дупка като гущер, по защитена от вятъра, и днес съм шен, както казват по нашия край. Гъгна още от хремата, но и зеленината допринася за запушения ми нос. Вземам глътка въздух с една топла супа в момента и ви наглеждам  Mr. Green

При мен пък ухапванията от бълхите не сърбят. Сърби ме ако усетя самата бълхица да ме полазва, но тогава смъртта и е 100% сигурна  hahaha  Остава ми след охапване малко, червено, почти перфектно гръгче, с ярка червена точица в центъра. За около ден петънцето избледнява. На следващия вече не личи къде е било.

# 69
  • На остров
Танзу не се хранеше в последният ден и беше много тиха, което е нетипично за нея.
Вчера са и сложили Б12, и течност против обезводняването. Всичко изглежда добре само два предни зъба се калтят. Сега и даваме разни обезболяващи и след 2 седмици ще и правят рентген за да се види дали е някакво заболяване на зъбите или се е ударила. Надявам се застраховката да поеме поне част от разходите.

# 70
  • Пловдив
Уанче...верно ли има и застраховки за котки newsm78 Да се оправя животинчето!

Танзу, Peace браво!Хапвай и се стягай,празници идат! Wink

Мен вече не ми се работи...ама хич Crossing Arms Ще ми се от днес да почиваме...

# 71
  • На остров
Мистик има за всички видове домашни любимци, защото са много скъпи ветеринарните услуги.Особено, ако се окаже нещо наистина сериозно.

# 72
  • В градината...
И аз съм чувала, че в белите държави си застраховат любимците, защото са много скъпи услугите после. А тук всеки квалифициран труд не се цени и минават тънко.
А е редно да се застрахова, даже всякакви животни - и в селското стопанство, че не се знае с тези бедствия напоследък. Много хора останаха без прехрана като им измряха животните.

# 73
  • На остров
Перу така е, а в селското стопанството всичко се застрахова, машиини, реколти, сгради, животни.

# 74
Уанче, дано се оправи маца и да не е нещо сериозно  Hug

Да ви покажа белия облак и размазаното кафяво петно  Mr. Green Снимките са много лоши, но надвечер моя телефон толкоз може  Rolling Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт