Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Честит празник!!.
И аз съм с име на цвете,та...черпя виртуално Blush
Обаче през тел не мога...тъй,че  Hug

# 46
Честито и на Ралица и Кали, както и мистичното цвете  Hug

# 47
Честит празник на всички с цветни имена bouquet
Днес проспахме половината ден и още не мога да вляза в час, а то стана време за лягане пак ooooh!

# 48
И от мен честит празник на всички с имена на цветя и още веднъж официални благодарности на Амини, за отзивчивостта и помощта, която ми оказа онзи ден Hug bouquet

На мен това ми е любимия празник, може би ми е по-любим от Коледата... Друг въпрос е, че след църква се върнах и проспах целия ден и аз   Embarassed Абсолютен тюфлек съм станала!!!  Rolling Eyes Дидка, чувам от приятелки, че след поставени ваксини има такива аномалии, дали не е нещо такова?

Хубава вечер на всички Hug

# 49
  • Варна
Лелееее, викам къде отиде тази тема, а аз не съм се записала...
Благодарим на всички за пожеланията. Много здраве и любов на всички именици и от нас.
Малката китка се изприщи нещо, та сега се чудя какво ли ще да е....

# 50
  • На остров
Кали да не е от жега ?
Дидка не се тревожи те бебетата понякога просто си плачат  Simple Smile .

Ред много се вълнувам с теб, нали съм майска мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .
Днес разбрах, че една позната тук мама е бременнав 10 седм,  а първото и детенце е с месец по малко от Л. Много се зарадвах, хайде и в нашата тема скоро да има тестове с две черти  Heart Eyes Heart Eyes

# 51
Добро утро девойки
Да се запиша и аз в темата на Ели  bouquet преди да я изпишете  Mr. Green

Лени, честит рожден ден на патерици  bouquet  Пожелавам ти здраве, много късмет, любов и много слънчеви дни!

На всички цветенца със закъснение да са им честити имената! Да са винаги усмихнати, в добро настроение, да са красиви и влюбени! А малките цветя да са здравички и палави!

Уанче, радвам се че сте добре Hug Hug Hug

Аз съм с ужасна настинка. След 5 дни навън в гадния вятър се обзаведох поетапно със страхотна хрема, напукани джуки, свистящи уши и бучаща глава  Confused  Дано днес не духа така и да ни постопли малко  Rolling Eyes По тази причина ще отложа изследванията за след Великден. Обмислям да си взема отпуска за 1-2 дни преди празниците и 1-2 след тях. Да видим шефчето какво ще каже по въпроса.

Слагам кафето и ви пожелавам слънце и усмивки днес!

# 52
  • Пловдив
Добро,слънчево утро!
Мммм,Танзу...прекрасно кафе!Тамън такова искам Wink и то в подходяща компания...на припек нейде Grinning
Ти оздравявай бързо!То вярно в събота беше направо зима!

Ние в събота ходихме да отпразнуваме юбилея на баща ми...навърши 70г. мин.седмица,но сега успяхме да се съберем.Беше малко лудница с родата,но стана добре...дано имаме повече хубави поводи така да се събираме!

Кали,какви са пъпките и къде са?Ситни?Щото се познава,ако е от някаква храна напр....Ще отминат! Hug

п.п.Мисъл на деня
“ Никой не трябва да бъде прекалено праволинеен. Вижте гората! - правите дървета най-рано ги отсичат, докато огънатите остават по местата си. „
- Индийска мъдрост   

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 08:46 от mystic woman

# 53
Добро утро!

Да честитя хубавия пролетен празник на всички красиви цветенца /с малко закъснение/
 newsm51

Танзу, да оздравяваш  Hug

Мистик, интересна мисъл  Grinning
Трябва да бъдем нестандартни  Wink

Уанче, радвам се че сте добре. Голям ужас  Sad

# 54
  • На остров
Взимам си кафенце с удоволствие Simple Smile
Мистик ние в сряда пак чакаме малко сняг. А тази седмица е последна със зимни гуми спрямо закона.
Танзу добре звъчи отпуската !
Ели много се впечатлих от вашите градини ! Колко струва на месец ?

# 55
  • Варна
Кали,какви са пъпките и къде са?Ситни?Щото се познава,ако е от някаква храна напр....Ще отминат! Hug
Сега ме ме е яд, че не ги снимах снощи, да ви ги покажа. Все си викам, няма да изтрещя като някои майки, които снимат и показват акото на бебето по форумите, обаче в къщи се заформи спор. Аз смятам, че това е ухапано/полазено от нещо. В частност - от бълха. Защото си имаме бълха в къщи от известно време..
ММ смята, че е алергия към нещо. Не храна, защото не е яла нищо ново много отдавна, а по-скоро към препарат или нещо друго. Свека е категорична "Аааа, не, не. Това не може да е от бълха." То нея никога не я хапели бълхи, ама тя знаела де...
Точките още си стоят. Но са по-малки и по-бледи. Нямат връхчета. Просто червени точки. Първо вчера след сутрешния сън бяха само две, на десния глезен. След следобедния сън, тези две бяха вече много избледнели, но на лявото краче, от глезена до коляното, вече имаше много такива. Днес и те са избледнели вече, но се виждат. Никъде другаде няма.

# 56
Кали, мен ме хапят много бълхите. Не минават толкова бързо от тях пъпките. А и ужасно много сърбят.

# 57
  • Пловдив
Кали,то пак може да е от бълха и после да стане алергично...при Наско тъй се получава.Просто от всяко насекому или трева тъй му става...Ако е от бълха в началото е малка точка с по-тъмно червено връхче,а после стават като от снимката...
ето подобна снимка...
Скрит текст:

# 58
  • София
Привет, момичета, липсвате ми  Hug Честито на патерица на всички, празнували вчера - да са живи и здрави! И аз празнувам на Цветница и много си го обичам именния ден  Heart Eyes

Ели, браво за прекрасната тема, благодаря.

Ред, вълнувам се за теб, то не остана...... Пожелавам всичко да мине леко и гладко!

Споделете моля от къде и какво кокосово масло купувате, имам предвид за хапване.

Амини, радвам се, че процеса по отбиване преминава при вас спокойно, Ти си герой, не за пръв път го казвам  Hug

Танзу, и аз като теб май настинах. Едно от ужасния вятър предните дни, друго че в офиса обърнаха вентилацията от топло на студено и докато я настроят, май ни поудуха. Та съм с ужасна хрема  ooooh!

Явно занапред по-рядко ще смогвам да пиша. На работа е невъзможно да се влиза по форуми, всички сме в едно общо помещение и няколко човека могат да ми гледат монитора...... Иначе за за сега ми харесва на новото място, колектива е от млади хора и се работи сериозно, дано и занапред да съм доволна.

# 59
Кали,в дома също се напълни с тези гадинки. Хапят само мен.  Mr. Green Става един червен кръг с червена точка по средата. След няколко часа остава само точката. Тези дни ще пръскаме и ще къпем котките.
Аз да попитам Уанчето и Котето разрешават ли на техните любимци да спят с малчовците. Ц. е много спокоен,когато голямата котка спи до него. Пък и тя си го обича. Даже в момента спи в количката му. А,мен много ме притеснява това,въпреки уверенията на ветеринари,че няма проблем щом животните са обезпаразитени.
Снощи Ц. извади няколко торби с чалъми. Смяхме се от сърце на глас. Липсваха ми последните дни тези представления на Болшой театър.

Общи условия

Активация на акаунт