Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
Добро утро  bouquet Ама днес не трябваше ли да е слънчево и 17•!?
Амини справи се повече от блестящо с кърменето! Естественото отбиване за мен винаги е бил по-добрия вариант, а не този в който детето си иска, а майката се чуди как да го откаже. Като вчера си спомням, когато почнах да се цедя защото кърменето не се получаваше, как Вики си извиваше главичката към гърдата и искаше да суче, а аз му давах шише, направо ми се късаше сърцето. А пък като ми спря кърмата, как неискаше да пие ам, направо изпаднах в ужас и депресия. Трябваше да си го спестя това вторачване в кърменето, ама за второто ще си го знам Wink
От няколко дни е постоянно кисел, в лошо настроение и само иска да командва. Оставям го на баща му за няколко часа и после и двамата ги намирам в нервна криза. Ще го пусна на градина скоро.
Какво е станало вчера? Не съм гледала новините.
Уанче радвам се че всичко с вас и вашите близки е наред. Разказа ти е чудесен също  Hug

# 31
  • На остров
Амини честито  Hug да кърмиш близнаци почти година е прекрасно  bouquet bouquet bouquet !

Леони в неразбрано общество живеем може и по жестоко да става. Но със страх не се живее, те точно това искат.

Мария и аз мисля, че му е време за градина на Вики  Hug

# 32
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здрастии Simple Smile

Амини много хубаво, че всичко естествено си се наглася. Дано и София се отбие лесно, че на моменти суче като смок Simple Smile

Днес ходихме на ден на отворените врати в 2 детски градини, кога ми порасна детето Simple Smile И двете ми харесаха, най важното е че София се заигра и не ни отрази докато какичките и говориха. От едната казаха, че ако я запишем при тях ще имаме и няколко домашни посещения, за да я видят в домашна обстановка как и протича времето за да я адаптират по лесно. Та всичкото хубаво, остава мама да я вземат на работа и да имаме дупе 2 години да плащаме тези такси.

Мария при нас е 19 градуса  Mr. Green явно лятото за тази година е днес  Joy

# 33
Ели, ами то всъщност едната заплата ще отива за таксата за детската градина. Струва ли си да се откъсваш от детето си толкова рано?  Не ме разбирай погрешно, но наслаждавай и се на С. колкото може по- дълго, защото тези моменти никога, ама никога няма да се върнат отново, които изпитваш сега!

Амини,  и аз ти се възхищавам да кърмиш близначета до една година! Браво!

# 34
Тите още не е сигурно дали ще почна работа изобщо, но ако намеря свястна работа ще тръгна въпреки, че ще работя най-вече за таксата за градина. Едно защото трудно се намира добра работа ( по складове и подобни винаги мога да намеря), второ че ще ми е от полза за кандидатстването за постоянен престой.

Така или иначе нищо не е ясно в момента, но се възползвахме от деня на отворени врати, защото не се знае кога ще ни потрябва детска градина Simple Smile

# 35
Ели, а има ли възможност в определени дни или за по половин ден да е детето на градина при вас? Например само вторник и четвъртък? Така условно ми е интересно.

# 36
Ели, сигурна бях какво ще напишеш като отговор, разбирам те! Hug

# 37
Може Даре Simple Smile на половинки или определени дни.

# 38
Честит Имен Ден на принцеса  Ц. на Амини и на всички,които празнуват днес !
Уанче,радвам се,че сте добре.
Ели,благодаря за темата ! Справила си се много добре.
Моят юнак е нещо неспокоен напоследък. Както се смее започва да плаче. Плаче и на сън. Ели,вярно,че когато се притесня и изнервя от плача не успявам да го успокоя. Сега разбирам какво ѝ е било на Перу. Мисля да пия още едно кафенце и да се приготвям за църква.

# 39
  • На остров
Честит имен ден на куклата на Амини и на всички празнуващи !
В Бг винаги съм празнувала имен ден но тук не. Черпя виртуално с голямо желание обаче

# 40
Честит имен ден на всички с имена на цветя и малки и големи - бъдете здрави и усмихнати Simple Smile

Дидка имат си периоди децата, няма да се притесняваш. Моето така пищи когато трябва да сменя памперс и да я облека, че ако ни чуе някой ще викне социалните Simple Smile

# 41
  • гр.София
Честит имен ден на сладурката Ц. на Амини и на сладкишко Ц на Дидка! На Уанчето, и на всички празнуващи на този хубав празник! Бъдете здрави и красиви като цветята!!!

# 42
Честит имен ден на принцесата на Амини, на малкия сладкиш на Дидка и на всички други цветенца и дръвчета в темата! Много да са здрави и усмихнати!

# 43
Честит имен ден на Ц на Дидка, Уанчето и всички малки и големи,празнуващи на днешния ден  bouquet
Благодаря ви за пожеланията към моето момиче  Heart Eyes

# 44
Честит имен ден на Ц на Дидка, Уанчето, на Ц. на Амини, на Раличка на  HappyKali! Бъдете много щастливи, здрави и красиви като цветята!

Общи условия

Активация на акаунт