Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • На остров
Перу, а каква религия имат останлите роми?
Глазгоу е един много пъстър и жив град. 3 ти по големина в ЮК и бивш индустриален стожер. Град на контрасти култура и хипстер течения. Тук е нацио алната опера и балет, много театри и голям университет в стил Хари Потър:) .
Времето беше шотландско, но е значително по топло от при нас и имаше много цъфнали пролетни цветя навсякъде.
Хората са да общитетлни и усмихнати и обслужването по заведенията е много добро. Навсякъде има маси за повиване и детски столчета, но никъде няма пешеходни пътеки и като цяло не спират на пешеходците ако не е светофар. На кръстовището всички са спрели едновременно и може да се пресече по диагонал много странно за нас. Като изключим това, че все се оглеждах в обратна посока по улиците беше много приятно да се разнообразим и видим още едно кътче от Шотландия. Кварталните магазини и кафета в квартала където бяхме ние затварят в 17.30 само хранителните големи супери работят до по късно. Като цени доата по евтино от при нас, но аз това си го знаех. Супер странна система за проверка на Единбургското летище и страшно много хора въобще голям хаос. Навсякъде в града и в гт имаше безплатен интернет.
Слогана на Глазгоу е "Хората правят Глазгоу" в събота навсъкъде по пъбовете беше пълно от обяд и масово се гледаше футбол. Ние тенденциозно не искахче да разгледаме всичко защото ще ходим пак целта ни беше по скоро да усетим атмосферата Simple Smile .
И за да съм по темата отчитам още един месец неуспех.

# 16
Момичета, съвсем ви изтървах! Embarassed
Ели, благодарности за новата тема  Hug
Аз се опитвам да си оправя документите за майчинство и малко зациклих с Декларация 1 за месеца, в който излизам в 45-дневния болничен. Има ли някой счетоводител тук, който да ми даде жокер?  Confused
Отделно съм в треска по финални приготовления, защото док каза, че до две седмици трябва бебето да излезе  Blush  Да не говорим пък колко тежкотоварна съм станала, за елементарни неща пуфтя и пръхтя по пет часа, докато ги свърша... та затова ме няма...
Обичам вииииии  Hug

# 17
  • Пловдив
Уанче,много хубав разказ... Peace Много ви се радвам,че така пътувате...знаеш,че и аз искам Blush
А за неуспеха...и ние сме в "почивка" зарад гъбите в МБ и сега кама новия преглед Thinking Обаче като знам,че съм склонна да ги въдя,надали ще успея да се изчистя ooooh! което автоматично отхвърля първоначалната идея за инсеминация Tired

п.п.Ред,че кога дойде време Rolling Eyes Wink

# 18
Мистик, на мен от август до сега пък ми се стори страшно много време  Laughing

# 19
Ред, пиши ми и обясни казуса, ще се опитам да помогна.
Уанче, мерси за разказа  Grinning Странно ми е как без тротоари  newsm78

# 20
  • В градината...
Уанче, размечтах се за някоя селска къщичка, за уикенд само в този район, да е близо да града.
А тук в района нашите цигани са повечето турски цигани, затова уточних. /повечето от тях вече са из Европа и доста се замогнаха/.

# 21
  • На остров
Amini има троатоари няма пешеходни пътеки  Simple Smile
Перу бих препоръчала в такъв случай района около Ст. Андрю или западните острови за къщичка извън града. Забравих да спомена и за червенят глазгоуски камък с който са облицовани повечето сгради за различка от Единбург където са бежово сиви.

Ред със сексцио ли ще раждаш ?

# 22
Уанче, много ми беше интересен разказа ти! Пренесох се там за кратко.

# 23
  • На остров
Добре сме и всички мои познати са добре.
Ужаса е голям и целят град е блокиран.

# 24
  • Истински се вижда само със сърцето.
Така се радвам, че днес не сте ходили никъде и сте живи и здрави. Кошмар!

В какъв свят живеем.... моля се децата ни да отраснат спокойни..

# 25
  • Пловдив
Тъкмо щях да питам дали сте близо до Стокхолм...добре сте!
Тоя терор трябва да спре!
Мюсюлмани ли са били?

# 26
Ох, и аз сега чух по новините, Уанче мислих ви  Hug

# 27
Амини, благодаря, писах ти  Hug

Много ме е яд на тези атентатори!!! Това скандинавските страни са най-толерантни към всякакви чернилки с извинение, особено пък Швеция!!!  #Cussing out  Как им промиват малките мозъци не мога да разбера! Светът наистина се побърка вече...

# 28
Две в едно Wink, много емоции са ви се насъбрали напоследък. Тъкмо си ви представях в идилична, свежа и леко облачна Шотландия и следващия пост разтърсва с гръм и трясък за поредното брутално нападение.
Няма как да се върне спокойното време от едно време. Такъв е резултатът от създаването на паралелно общество с двоен стандарт и липсата на интеграционна култура. Някак ще трябва да се научим да живеем с тоя страх.
red_balloon, пожелавам ти леко и безпроблемно раждане. Младеж или девойка ще бъде?
А, да не забравя, честит рожден ден със закъснение на lenivik. Много здраве и усмивки!
Приятен ден!

# 29
Добро утро и хубав ден  bouquet
За да е по темата да кажа, че днес след година и 8.5 месеца се оциклих  Grinning От 4 дни не съм се цедила и Ц окончателно се отби.

Общи условия

Активация на акаунт