Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 416
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Уанче, ама ти и на морето можеш да си пуснеш ТСХ. Тука лаборатории бол...

# 181
Мария, ами то няма много за казване  Sad Моите не са от най-активните. Не пълзят, стоят изправени с опора дълго време, но няма индикации за прохождане. Мъчат ги зъби от известно време. Как е оченцето на твоето момче, има ли подобрение?
Ели, браво на С, напред е с материала  Grinning
Кали, как е Р, оправи ли се обрива?

# 182
  • Варна
Завяхнаха пъпчиците, но още се виждат и стоят едни такива грапави. И педиатърката смята, че е нахапано...

# 183
  • Пловдив
Добро утро!

Мария,благодаря че питаш Peace Не съм го водила нийде...вече не знам.Вечер се зачервяват,сърбят си го.Ще го водя,но не съм намерила при кой.А на Вики кво казаха?

Амини,ти май каза че проходилки нямате...А като ги държиш за ръчичка не правят ли крачки?Ако имаш време,можеш да ни черпиш със снимка от рож.ден Wink

Танзу,записвай час и иди...имаш ли добър ендо в СТ.Загора?

# 184
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Ние тръгваме на разходка и пазар след малко Simple Smile

Хубав ден  bouquet

# 185
  • гр.София
Морнинг  bouquet
Нищо още не са казали Мистик, чакаме резултатите от кръвния тест и ще видим. Ако и там всичко е отрицателно, ще го водя за последен обстоен преглед при някой очен и тва е. Ще чакаме да го израсте.
А на Наско само вечер ли се зачервяват, и само през определен сезон ли?
Амини, не се тревожи, ще проходят децата. Не е задължително да лазят знаеш  Hug  Няма никакво подобрение на очите, както спра капките така и кървясват. Чак той ме пита-мамо, кога ще отидем на лекар  Tired

# 186
  • Пловдив
Мария,не мога да схвана и аз кога,как и защо...?Не намирам никаква връзка-нито в сезони,нито в нещо друго.На моменти е явно... Confused

# 187
  • В градината...
Амини, има време, ще проходят. И. проходи на 1г. и 2м. и веднага се качи на пързалките, не можехме да я спрем, катереше се като катеричка /всъчност, още не беше проходила самостоятелно като се катереше по пързалките/.

Нашата детегледачка каза, че ще имаме жена с характер, щом тропне с крак и всички ще я слушат. Инат, демек.

# 188
Здравейте девойки!
Слънчево, но студено и много ветровито е при нас. Днес пак ще студувам навън  Confused

Мистик, в Пловдив ми е ендото. На доц. Конова в клиниката. Исках при Сава Петров да съм, но улучих двумесечната му почивка. И Рилчева ми допадна. Само е малко тегаво с графиците им. Петров ще се връща средата на май, а на Рилчева дните са 4 и 5 май. Та и този път ще съм при нея, и после при Петров. Не знам как ще утрайвам обаче цели 2 седмици  Rolling Eyes  Снощи яко ме беше стегнала шапката  ooooh!

# 189
  • Пловдив
Добре де...ако се чувстваш притеснена ела при друг Peace После като имат часове в онази клиника.

п.п.Това ли е клиниката-http://ivfpleven.com/%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2/

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 12:35 от mystic woman

# 190
Мистик, това е да. Ами притеснено ми е, не мога да отрека.

# 191
  • Пловдив
Мистик, това е да. Ами притеснено ми е, не мога да отрека.
Разбирам те.. Hug...ако нямаш резервен вариант,да ти дам номера на Троев дето Герда ме прати при него.Гл.асистент е във ВМИ.Можеш поне да го попиташ по тел. и да се уговорите нещо.Всеки ден е там до 13-14ч.
п.п.Преди не са ти ли пускали такива изследвания?

# 192
  • На остров
Какво стана с Герда?
Мария и Л. много го мъчат зъбките. Иначе е много бърз пълзи, изправя се придвижва се по мебели. Без опора стои секунди само. Не е проходил.

# 193
Мистик, ако не ти е проблем пусни ми на лични координати на този д-р Троев. Ако не мога да устискам до 4-5 май, ще го потърся. Аз днес записах час за Рилчева за 5-ти май, но това не ми пречи. Ако отида преди това при Троев ще имам 2 мнения. Не резервен, ами никакъв вариант нямам. Досега не съм се сблъсквала с ендокринолозите. Отчитам го като голям пропуск. Понеже се старая в материите, в които не съм веща да си пазя и събирам всичко, в един класьор съхранявам изследванията си от 4-5 години. Върнах се назад 2-3 години. Оказва се че андрогените ми са завишени още от тогава. Но никой не е обърнал внимание. Аз самата не съм. Като не са маркирани в резултатите като завишени, аз съм пропуснала този факт. Стефанов също. Помня, че един тестостерон само ми беше маркиран точно преди процедурата. Тогава изрично го питах, той каза - не е от значение. Е сам по себе си може и да не е. Но в комбинация с всички останали неща, които пусках преди няколко месеца и не са добре, може и да има значение. Явно нещо в системата ми не работи както трябва.

Уанче, Герда загуби и второто бебче. За съжаление и то беше болничко. Аз чета истанбулската тема, за да съм информирана как се движат процедурите. Там пише от време на време. Може би ще се насочи към процедура в Турция. И аз да си кажа честно много се колебая дали изобщо да правя втора процедура тук.

Перу, а какво стана с бебенцето? Все ми е неудобно да питам, ама днес се престрашавам. Ходихте ли на среща? Или се отказахте? Извини ме ако сипвам сол в раната  Hug Hug Hug

# 194
Танзу, ако си плащате процедурата и имате възможност да не сте в къщи, по-добре на друго място.

Общи условия

Активация на акаунт