Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 419
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.София
Много съжалявам да науча тази лоша новина за Герда. Тя чакаше резултати началото на март ли беше, мислех че всичко е наред, а то  Tired
Танзу, не се сдухвай. Не е толкова страшно, с правилна терапия и наблюдение не е никаква пречка за бебе  Hug

# 196
  • На остров
Съжалявам и аз. В България трудно се приемат различните хора за съжаление.
Пожелавам успех на всички в борбата !

# 197
Тук не става нъпрос за различни хора, а за несъвместимост с живота.

# 198
Добро утро девойки!
Ясно, слънчево и много студено е утрото при нас. Дано оцелеят овошките  Rolling Eyes  Всичко беше нацъфлтяло и сега в този студ може и да заминат цветовете ... Щъркелите на църквата до нас се чудят какво става. Накукушинени само се оглеждат от камбанарията.

Мария, сдухвам се, щото чета глупости из нета и ме е яд на мене си. За тези отоци по ръцете ходих на ревматолог, на ортопед ... А плиткия ми мозък не се светна, че може да е ендокринен проблема. Съвсем случайно покрай кожна инфекция изследвах задълбочено по специфични неща. И вероятно и кожните проблеми, от които си патя от години са в следствие на това. Както и да е. Каквото минало, минало. Дано поне да се установи точно какво куца, за да имам адекватно лечение.

Даре, имам заповед по фонда. Отдавна. Не знам дали ще я ползвам. Мислим и двамата с ММ за Турция. Не сме взели окончателно решение. Първо ми се иска да изгладя здравословните неразбории, и тогава ще решаваме изобщо ще правим ли нова процедура и къде.

Днес ММ и момчетата, които правиха таваните ще се опитат да монтират аспиратора. Снощи ни изненадаха късно, че днес имат възможност да отделят деня за нас. Оказа се, че монтажа ще е труден и еладжията не може да се справи. Трябва да се прави допълнителна конструкция, за която да го хванат. Заради глупостите на ММ сега има риск целия таван от гипсокартон да се напука по шпакловките  ooooh!  Направо не знам какво ще го правя, ако трябва да се шпаклова наново и да се боядисва наново  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  За да избегнем стресовите ситуации, мисля да ги оставя да се оправят сами. Който ще пада, да пада. Таван ли, майстори ли ... Отивам у татко да поготвя малко и да се видя с леля, калеко и братовчеда. 

Мечтая си вече за ей такова кафе  Mr. Green

# 199
Танзу, а що не вземеш един ден просто ей така нищо да не правиш......за разноообразие. Да лежиш и да правиш мойто любимо (гледане тъпо в една точка до откат) или просто да се радваш на природата и домашната фауна.

# 200
Сигме, щото не мога да си лежа в спалнята спокойно, а в другата стая да ми рушат тавана ... На вън е студено за ден сред природата. А готвенето ме успокоява и вдъхновява  Mr. Green

# 201
Добро утро и от мен! Чета ви, ама няма какво да пиша и затова се скатавам...
Танзу, за кафето от снимката ти заповядай при мен, ама си подготви шал и шапка (аз съм пуснала климатика и съм се завила с одеалце... май скоро не съм споменавала колко мразя зимата censored Отплеснах се - бих те посъветвала да се възползваш И от опита си по фонда - дори да не възлагаш някакви големи надежди на нашите медици не се знае какво може да изскочи... Честно казано и аз не възлагам особени надежди, но ще си дам последен шанс. Чакам есента, за да се възползвам от заповедта от фонда и каквото сабя покаже - така съм решила.  Ама като гледам кво е навън лятото ни е прескочило, а есента се изнизва по чорапи - иде зима Wear Umbrella cold

# 202
Сигме, щото не мога да си лежа в спалнята спокойно, а в другата стая да ми рушат тавана ... На вън е студено за ден сред природата. А готвенето ме успокоява и вдъхновява  Mr. Green

Ами ела у нас да лежиш Simple Smile никой не разбива съседния таван Simple Smile

# 203
Предложението на Сигма много ми допада, при мен няма да е скоро, а седна без работа, а някой надава вой  Laughing
Иначе мисля като лейдито, грехота е да не се използва заповедта, ние за съжаление нямахме право.

# 204
  • Пловдив
Танзу,и аз съм За да си оползотвориш заповедтта!Как иначе!Хич не мисли!Чуваш ли! Hug Нали има добри лекари в тия клиники?Там ще те изследват от-до и тогава предприемат нещо...

# 205
Ехо, привет и от мен Simple Smile прочетох ви сега.

Танзу, ще стискам палци да ти разчетат скоро и качествено резултати и да имаш правилна насока. Много досадно с тавана ако трябва пак да се боядисва нещо, дано не.

Мистик, това с очите, да не е пролетно явление, от полените? На мен от няколко години ми се появи и вземам всеки ден вече пролетта направо по едно хапче сутрин, че не се издържа, мен в носа ме удря много, сърби, дразни.

Мария, харесва ли ти обратно на работа?

Ред, как си ти?

При нас е студ и силно слънце, изпозамръзнаха ми малко листата на някои рози и хортензии, плюс един рододендрон, дано вече нямаме такива нощни студове като миналата седмица.

# 206
Тавана е оцялал  Shocked  За малко  Mr. Green Сега остава еладжията утре да си навърже тоците и ще имам за първи път в къщата така мечтаните пържени филийки или бухти   Heart Eyes  Малко ми е странно как виси тая туба от тавана, по средата на стаята ... ама ММ е много горд, и така му се кефи на тоя пуст аспиратор  ooooh!  Мъжка му работа.

Мистик, доста се разминава с реалността представата ти какво се случва по българските клиники. Повечето изследвания, които сме правили преди първия опит са само и единствено мое дело. Генетични, тромбофилии, хламидии, токсоплазмоза ... никой не ми ги е поискал. Аз на своя глава съм ги пускала. Чета и решавам какво да пусна. При 1-2-3 неуспешни опита започват да ровят докторята и да се чудят къде е причината. Има клиники пък, в които се правят и доста ненужни или спорни манипулации и изследвания. Като цяло е доста объркващо и побъркващо  ooooh!  За опита по фонда се двоумя, защото и химията не е никак малко. Натоварва си организма. Има и странични ефекти и последствия. Вярно е, че парите са си пари, но ако ще спестя пари за да се тровя с обречена процедура, то предпочитам да си платя процедурата. Хубаво е, че я има възможността да се подпомогнат двойките с проблеми, но някак е опорочена от самите клиники. Лични наблюдения. Монетата има 2 страни - на пациента и на лекаря.

Амини, пожелавам ти скоро да можеш да отдъхваш по дълго и качествено  Hug

# 207
Танзу, и като си плащаш опита, химията е същата Sad

# 208
Танзу, и като си плащаш опита, химията е същата Sad

Дари, не съвсем. Като си по фонда, повечето лекари избират химията не по това кое е най добре в конкретния случай, а по това да се вместят в парите. Като започнах моята стимулация 98% от пациентките  на Стефанов бяха по фонда. Всички наредени на опашката да отворят клиниката, и да подпише с ЦАР. Чак когато ми приключи опита и попълвахме нови документи за фонда влязох в стаята с таблото, на което пишеха пациентките с номера и препарата за стимулация. Всички по фонда бяхме с един и същ препарат, по един и същ протокол. На 100 номера 2 -3 бяха с различен. Също така всички опити по фонда трябва да приключат с трансфер. Може и да не е добре за теб веднага след стимулацията трансфер да има. Но се прави. Защото ако няма трансфер - няма парички ...

# 209
Явно е и до лекар. Защото точно тези неща ги обсъждах с моята лекарка. Не звучаха така нещата. Както и да е.
Моето лично мнение е, че така или иначе медицината по този въпрос все още знае доста малко.

Общи условия

Активация на акаунт