Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Коте, честит рожден ден на малката прекрасница! Да е много здрава, все така усмихната и любознателна, много да ви радва и да почерпиш със снимка! Весел празник!

# 571
  • В градината...
Честит втори рожден ден на слънчевата Белла, да е винаги усмихната и любопитна!
Скрит текст:
и кака скоро

Мимче, аз на това се надявам, двамата да се заиграят
Скрит текст:
малкият е страшен сладур, не съм вярвала, че ще гушна толкова усмихнато и кротко дете и че толкова ще ме успокои. Сега виждам защо много от мамите не са ме разбирали. Огромна е разликата между децата, огромна!

# 572
Да е живо и здраво малкото коте и да стане прекрасен човек като майка си

# 573
  • Варна
Коте, да ви е много здрава, много безгрижна, много любов и светлина да има в живота й!
Перу, много ми харесва как звучиш...

# 574
Мистик, благодаря ти много!
Рансън, прегръщаме те силно! Благодаря от сърце за пожеланията. Още е вързопче, но малко по-голямо  Joy
MianaNia много благодаря! Стиснала съм палци за теб! Целуъвки на Ния!
Амини,  Hug благодаря от сърце! Изабела изисква в момента дори повече внимание от преди, или поне на мен така ми се струва. Извадя ли телефона да прочета или напиша нещо, веднага се залепва за мен и протестира когато искам да го прибера. Та затова съм намалила до макс употребата му извън обаждания.
Кали и Перу, благодаря и на вас!

Снощи дъждът любезно ни остави да се напразнуваме и заваля след като прибрахме всичко. Днес ще е мързелив ден за котешкото съсловие.

Да ви е светло и усмихнато!

# 575
  • Пловдив
Коте,  Hug Много хубаво разказваш...и аз искам снимки!
И другите,които обещаха  Wink

Перу, променена ми звучиш!Браво!На колко е детенцето?

# 576
Добро утро!

Честит Рожден Ден на малкото чаровно котенце Белла!
 newsm67 bdbaloni

# 577
  • В градината...
Мистик, на 8 месеца е.

# 578
  • Пловдив
Супер!
Стискам палци за утре! Peace

# 579
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро:)

При нас е дъждовно и духа и ще си стоим в къщи, а мислих да отидем на консултация, но ще го отложим за следващата седмица.

Перу стискам палци за утре и ще чакаме да пишеш  Hug

# 580
Коте, да ти е живо и здраво малкото котенце  bouquet

# 581
# 582
  • Варна
Уф, и аз само надничам за новини от Перуто...

# 583
  • В градината...
Делото мина за  10 минути. После няколко часа го гушкахме. След седмица го вземаме. Сладкият бонбон Ясен. Заспива сам, без да мрънка, изумително !

# 584
  • Варна
Делото мина за  10 минути. После няколко часа го гушкахме. След седмица го вземаме. Сладкият бонбон Ясен. Заспива сам, без да мрънка, изумително !
  Hug Нямал е избор, Перу. Дано научи и кака си и да си заспиват двамата... Обичайте се всички и дано вече са пълни сърцата ви. 

Общи условия

Активация на акаунт