Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 385
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мария, в Гърция, Посейдон Палас в Лептокария. Заминаваме на 17-ти. Радвам се, че Вики е здрав  Grinning

# 631
Мария, дано Вики да остане дъълго време здрав  Hug

Зази, държат се за мебели и обикалят. Ц може вече и да се изправя сама.

Да си изкарате много хубаво на моретата  Hug

# 632
Много хубаво, че и двете Викита вече са здрави! Стига вече с тези вируси, лято е!
Зази, да си изкарате чудно на морето и да си починеш качествено!
Ние днес имаме 2 годишен рожденик  Blush Да ни е здрав и все така добричък!
Скрит текст:

# 633
  • гр.София
Оййй разкошен Стоянчо  Heart Eyes Как сте Пате?
Сватята ми се губи!? Сигмич де си,тоя мъж освен ума, ти взе и времето  Mr. Green Къде ще разхождате тела тва лято?
Аз правя едно пуешко в плик, дано да стане нещо  Rolling Eyes И един летен крем с черешки ще забъркам. Детето е у баба си.
Как щяхте да реагирате ако детето ви удари? Направи го съзнателно, обаче без да предположи колко ще ме заболи. Дойде ми като грум от ясно небе. Отидох в другата стая,иначе незнам какво щях да го направя.

# 634
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да е жив и здрав Стоянчо Simple Smile

Амини, много неприятна случка. Малките все повече ще се пускат и скоро ще тичаш след тях Simple Smile

Аз поръчах колани на София да я държа по лесно навън като ходи, че не дава за ръката, ще я водя на повод като кученце  Laughing

Танзу страхотно звучи вашата почивка!

# 635
Ауу Пате, разкошен рождуник си имаге  Heart Eyes
Ели, май и аз ще взимам колани, все си дърпат ръчичките.

# 636
  • София
Страхотен Стоянчо!  Blush

Мария, и при нас се случва да посяга детето. Обикновено когато е афектирана. И аз се чудя как да реагирам. При нас драмата е следната: Много често като я питам искаш ли еди-какво-си?, тя отговаря примерно НЕ, но след малко си променя мнението и казва ДА. Или когато й давам възможност за избор между 2 неща, тя избира едното, но след малко казва че иска другото. Което в определени ситуации е напрягащо. Няма как след като е казала че не иска повече череши, баща й е изял последните 3-4 и минута след това каже че ги иска...... и настава една истерия.... Говоря, обяснявам, за сега без особен резултат.

# 637
Сякаш липсват някакви постове? Уф Зази, много е неприятно това, което описваш. А тръшка ли се?

# 638
Добро утро Simple Smile

Модераторите на темата трият  все едно я изписваме тази тема за 2 дни. Слагай ги в скрит текст.

Ние вчера бяхме на консултация. Госпожицата тежи 9.08 кг върви си в норма. Височина ще мерим ние с баща й, че вчера много плака и само кг видяхме Simple Smile Вече откри какво забавление да може да ходи и да е на детската площадка и не само люлките я привличат сега, но пък е весело Simple Smile

Хубав ден момичета  Hug

# 639
Добро утро!

Едно скрито кафе
Скрит текст:

Браво на Софи  smile3501

# 640
  • Пловдив
Момичета,имаме ли някой от темата в Габрово newsm78 Трябва ми за услуга...

# 641
  • В градината...
Пак изтриха поста на Мистик.
Ели, добре е Софи.
Зази, познато много. Уви.
В събота сме на сватбата в София

# 642
Ели, фина ви е девойката  Heart Eyes Аз все се притеснявах, че моите деца са леки, но ето има и по-слабички от тях. 9500/77 и 9200/76 са, в полза на младежа. То и ние вече сами си ги мерим, че часът ни е през октомври чак.
Перу, приятно изкарване на сватбата.

# 643
Амини много са добре децата  Hug София е по-нисичка,около 74 може би, ще я мерим тези дни Simple Smile

Перу хубаво да си изкарате! Кога идва малкият у дома?

# 644
Миме, явно е период при Вики това с удрянето. Обяснявай му, че не е хубаво, ще го израсте.
Добре са ви децата в мерки и теглилки. Да са ви здравички  Heart Eyes
Перу, да си изкарате чудно на сватбата!

Общи условия

Активация на акаунт