Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 389
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • В градината...
Ами слагам плодовете в много голяма тенджера с малко вода, колкото да не загорят /ако искате да стане повече, се слага повече вода, но на мен не ми се затваря вода за зимата  Wink/. Като заври, оставям да поври малко, за да омекнат добре плодовете /череши или ягоди или каквото е според сезона/. После ги намачквам, да им излезе максимално сокът и прецеждам - през гевгир или тензух /според това колко бистър искаме да е сокът/. Изхвърлям плодовете и подслаждам на вкус /на 10кг. плодове слагам около половин кг. захар, за да не се разрежда. Ако се сложи повече захар, става сироп. Ако не са ароматни черешите, накрая слагам няколко клонки мента за аромат и после ги изхвърлям, след като си пуснат миризмата.

# 616
Здравейте момичета bouquet
Танзу, много добре звучи вашата почивка, правете го по-често  Grinning
И на мен Девин ми е в списъка с бъдещите дестинации, та ще си запиша хотела.
Специални прегръдки за Патето и Уанчето, които не се бяха разписвали скоро  Hug
Вчера ходихме да празнуваме РД на големия племенник и се наложи да влезем за шоколадчета в един магазин в пиково време. Едни жени само дето не ни напсуваха и накрая едната даже блъсна количката  Shocked с такова отношение не себях сблъсквала...

# 617
  • На остров
Амини много възмутително, но има такива екземпляри.

# 618
Танзу, много приятно звучи почивката ви  Sunglasses
Амини, изумена съм. Хората обикновено се радват на бебета, а на близначета още повече. Гушни бебоците и да не ти пука  Hug
Уанче, благодаря, че питаш. Моят син е добре. Започна им сесията.
Кажи твоят батко как е? И котаната как е, разбират ли се с Леу  Grinning

# 619
  • На остров
Значи се е върнал към учението браво  bouquet !

Добре са всички вкъщи, само самата къща не е добре  Laughing

# 620
Важното е вие да сте здрави  Hug Къщата ще я оправите!

# 621
Амини,  Hug Hug Hug  аз много се огорчавам от такива груби постъпки на прости хора.

Уанче, липсваше  Hug  Дано да се оправите с къщата.

Танзу, радвам се за хубавата почивка. И ние не сме ходили в Девин. За съжаление доста ни е далеко, но със сигурност ще го посетим.

# 622
  • Пловдив
Привет!Хайде да поотпочинем тъй... Grinning Иска ми се вече много!

Мисъл на деня
“ Смехът е най-краткото разстояние между двама души. „
- Катрин Уайтхорн

Момичета,имам счетоводен казус...главата ми е каша и моля за помощ някоя,която се е сблъсквала със ЗДДФЛ и облагане на доходи от наем.

# 623
Добрутро момичета  bouquet
Мистик, кажи казуса, не работя от доста време, но ще се опитам  Grinning

# 624
  • гр.София
Мистик ние точно тъй отпочинахме наскоро. Супер е да си пиеш кафенцето на чист въздух,ама аз шматката съм пушач и раззвалям усещането.
Детето е болно,но не е вдигал Т от 1ч снощи, и съм обнадеждена че май приключва .
Добро утро!

# 625
  • Пловдив
Добрутро момичета  bouquet
Мистик, кажи казуса, не работя от доста време, но ще се опитам  Grinning
пиша ти на лично Peace

Мария,да се оправяте Hug А очите как са?При хомеопата ходихте ли?

Лейди, bowuu оплакнах очото Whistling

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 10:38 от mystic woman

# 626
Добро утро!

Мария, дано да се оправи бързо Вики. И моя Вики вчера дигна температура и лежа цяла вечер. Няма други оплаквания. Тази сутрин вече е добре. Нещо вирусно е било.

Лейди, готин батко  Wink

# 627
Привет момичета!
Моето вампирясване поотмина  и минавам да ви видя - като една истинска еманципирана жена - с едната ръка пиша, а с другата се доя с една помпа  Joy Joy Joy Joy Не съм и подозирала, че ще съм такава картинка някой ден!!!  hahaha
Ние сме добре, Б. яде, спи и реве, вече започна и да се усмихва  Heart Eyes 

Перу, честит ви Ясен!!! Много се радвам и се вълнувам с вас  Heart Eyes Бъдете едно много здраво и сплотено семейство!!! Много здраве и любов ви пожелавам  Hug

# 628
  • София
Перу, направо ми се насълзиха очите като прочетох. Честит ви Ясен! Преркрасно име, много го харесвам. Да е жив и здрав и много щастлив! Цялото семейство да сте щастливи заедно!

Коте, с малко закъснение - да е жива и здрава Изабела, все такава чаровница!

Ред, супер се справяш виждам, браво!

Амини, възмутително е това поведение, дано не се случва пак! Стоят ли прави малките, държейки се за нещо не искат ли да ходят вече?

Танзу, браво за хубавата почивка! Много ми харесаха чашката и чинийката за кафе от вчера.....

Мария, дано наистина сте на края на болестта!

Аз вече започнах подготовката за морето, купувам разни неща, утре мисля да огледам дрехи, сандали, джапанки, шапки...... Нямам търпение и се надявам наистина да успея да си почина, че напоследък много се уморих.

# 629
  • гр.София
Според лекаря вече всичко отмина. Мога да го пиша оздравял.
Имахме час за вчера при хомеоптката Мистик,но го отмених заради Т и защото нямаше с какво да отидем. Днес минах при лекаря да му каже какво му е,и ако имаше диагноза щях да го заведа при нея да изпише тя нещо. Въпреки че нея не я бъркат диагнози. Очите незнам как са, прави паузи от по 7-8дни спокойно,после пак се зачервяват за ден. Ще видим при следващото ни виждане какво ще каже. Има още какво да се желае.
Зази, ти не се спря,как да не си уморена! Напълно заслужена ще ти е почивката. И аз купувам някои неща вече. Вие къде ще ходите на море?

Общи условия

Активация на акаунт