Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Перу, честит ви син! Наистина е много трудно на приемните семейства предполагам да се разделят с детенце, но ви пожелавам да е така щастлив и усмихнат бебока и с вас!

# 601
Ехааа, чудесна новина - Ида е кака Heart Eyes Честит да ви е Ясен и да внесе много радост, усмивки и баланс в семейството ви bouquet Кажи как го приема Ида, виждала ли го е вече и знае ли, че ще си има малко братче, което да тормози и с което да правят заедно щуротии Party

# 602
Много се радвам, Перу, да сте здрави и щастливи само, това е най-важното. На И ще и супер с братче- другарче за игри.

# 603
Добро утро девойки

Със закъснение да честитя рождения ден на Изабела  bouquet bouquet bouquet Да е здрава, много палава, да расте красива, умна и добра!

Перу, честит ви син Ясен!  Hug Да сте скоро в къщи, вече цялото семейство, и да се наслаждавате на времето заедно  Hug Hug Hug

Ние се завърнахме в неделя. Но ме подхванаха работните ангажименти, и време пак не остава за нищо. Ходихме в Девин. Страхотно място. Хотелът беше прекрасен. Обслужването също. В целия хотел бяхме само ние - 2 семейства. Готвиха, слагаха и вдигаха хората само за нас. Спа - само за нас. Басейн - само за нас. Аз не ползвам басейни, но останалите трима се наплаваха на спокойствие  Joy Аз пък се насладих два дни на ароматно джакузи в стаята. Интересна здравословна и вкусна кухня. Всяко ястие аранжирано и поднесено като за Мастършеф. Всичко в хотелчето е направено с много вкус и любов, и си личи желанието, с което е пипнат всеки детайл.   Кумците в крайна сметка дойдоха с нас. И ни развалиха донякъде спокойствието, щото са постоянно мрънкащи и мърморещи. И на най перфектното нещо могат да намерят дефекти и недостатъци, тяхното е най добро и най вкусно, и всички останали следва да бъдат обучени "как се прави"  ooooh!  Насладих се и на прекрасни гледки в балкана, все още зелен и свеж. Абе като изключим мрънкащите двама, всичко останало беше перфектно!

Сега слагам едно кафе, и се заемам с дневните задачи

# 604
Танзу, много хубаво! Това с мрънкането, няма как да го избегнем винаги. Би ли споделила хотела? Ние в Девин не сме ходили.

# 605
  • Пловдив
Добро утро и от мен!

Танзу,и аз искам хотела!Заинтригува ме много Grinning Да не е онзи на Шарлопов,бутиков хотел?

# 606
  • Варна
И аз се нареждам за инфо за хотела, макар да подозирам, че няма да ни е по джоба...

# 607
Даре, и аз не бях ходила в Девин, затова решихме натам да се отправим.

Това е хотела http://www.hotel-stilyana.com/index.php?option=com_content&v … =46&Itemid=30

Според мен не е ужасно скъпо. Не е от най евините, но има и доста по скъпи. Реших, че може да си позволим да се поглезим малко. Като се замисля, май 2 години не сме почивали изобщо  newsm78 
Най приятно беше отношението на хората. На втората вечер жената ни беше направила за десерт печени ябълки. Поднесени с черешки отгоре, и отделно купичка череши. Без да сме и поръчвали. Съответно без да ги плащаме. А на тръгване ни изпрати с по едно бурканче домашно приготвено сладко. Стана ми много мило.

# 608
Много приятно хотелчето. Цената не е ниска, но са в този порядък и на другите подобни хотели. Аз обичам семейни хотели и къщи за гости. Винаги ми е по-уютно в тях.

# 609
  • В градината...
Танзу, много хубава работа сте свършили, браво  Hug
И ние много обичаме да ходим през седмицата, защото тогава няма народ и почивката е истинска.

Вчера правихме сокове от бялата череша - много ароматни станаха. С много малко вода и почти без захар.

# 610
  • На остров
Перу честит син да сте много много щастливи  bouquet bouquet  !

Със закъснение пожелавам  малкото Коте да е много весела и щастлива и да стане скоро кака  Heart Eyes bouquet !

Танзу много добре звучи хотела Simple Smile

Мистик ще ходите ли на море Hug

Пате много се радвам да те видя, как е твоето момче  Hug

Много хубав и слънчев ден пожелавам  bouquet

# 611
  • Пловдив
Уанче  Hug разписа се,начи сте добре! Wink
Да,ще ходим...от 24 юли с приятелско семейства тая година ,в Гърция...но по-близичко.

# 612
Перу, на соковарката ли ги прави? Не съм видяла още на пазара бели череши

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 12:22 от Жар_птица

# 613
  • В градината...
Даре, в една много голяма тенджера, после прецедихме и подсладихме. Лесно и бързо.

И аз за Патето забравих вчера да пиша, че много се радвам да я видя  Hug

# 614
Я кажи технологията

Общи условия

Активация на акаунт