Нашите кухни - 68

• 102 473
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • Раковски
Питай човека ако знае колко струва материала, в роси е по-евтин, водят го полиглос а на роси с пвц покритие. Инак роси и салекс правят разкрои.

# 226
  • на Мелмак
В Роси режат и кантират, после сглобяваш.

# 227
Питах, но не знае майсторът от къде е купувал. Определено първото по прилича. Ако си дам размерите, дали режат и кантират.

Ако това са плочи с огледален акрил, всички фирми които го продават/работят  предлагат услуги като  разкрой и кантиране.
Гугъл + града и намираш фирмите.

# 228
Идвам пак да се допитам до вас за плотове и гръбчета. Може ли да обобщим къде да търся на място? Идеята ми е плотът да е същия цвят като ламината ми  Heart Eyes Дааа, знам, знам, че няма да ми се получи, но искам да мина с парче от ламината и да сравянвам цветове. Мисля да мина през Салекс, през Роси май няма смисъл да минавам. Някоя друга фирма? В събота ще монтираме кухнята, та не мога да чакам със седмици за доставка. ooooh!

# 229
Какъв ще е плота - масив ли търсиш? Ние много харесахме масив в Икеа - струва ли си? На други места къде има?

# 230
Няма да е масив за съжаление. Иска си много пазене и поддръжка. Не мога да му робувам  Naughty Laughing

# 231
  • София
А белите икейски кухни как се дъжат във времето? В смисъл цветовете променят ли се? Говорим на фона на почистване и поддръжка...Започвам да си мисля как след две години ще имам жълтункева кухня например newsm78

# 232
  • София
А белите икейски кухни как се дъжат във времето? В смисъл цветовете променят ли се? Говорим на фона на почистване и поддръжка...Започвам да си мисля как след две години ще имам жълтункева кухня например newsm78
моята е на 5г, чисто бяла си е, не се е променило нищо.
бял гланц е.

# 233
Няма да е масив за съжаление. Иска си много пазене и поддръжка. Не мога да му робувам  Naughty Laughing
И аз съм на път да се откажа. Имитация на дърво ще търся и това е.

# 234
  • София
Мерси, Бамба (много ти дълъг ника еййй:)) Решихме, че ще играем с Икеа и се надявам всичко да е 6.
Вероятно нещата много са се променили и пазарът е отсял разни "играчи", но не мога още веднъж да преживея случая с настоящата кухня- оказа се, че след нашата кухня фирмата фалира, на човекът който я сглобяваше, това му бил последен работен ден и "вложи всичко от себе си" Grinning Разминахме се леко де, но не ми се мислят пак кофти сценарии.

# 235
Beeps, Ikea сигурно няма да фалира или поне скоро не се очертава такъв сценарий. Що се отнася до монтажниците - там винаги може да има изненада...

# 236
  • София
Да, затова целя там:)

# 237
  • София
икеа обаче сменят цветовете и моделите на кухните понякога, макар че уж поддържат гаранция.
ние направихме една част, системата се казваше фактум. смениха я с метод. изобщо не са съвместими.
но при нас нямаше проблем, трябваха ми само три колони, направихме ги с новата им система. цвета ни беше бял, имаха и двете такъв.
но едни механизми за плавно затваряне на чекмеджета така и не могат да ми ги доставят, при всяка поръчка ми носят едни, които не стават. на третия опит се отказаха сами, уведомиха ме че няма как да ми доставят каквито ми трябват.
сега си ги издирвам сама, но намерих само на едно място, на което цената не ме урежда:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CZWIS50

# 238
  • Някъде на път....
..........
Май отпадат изцяло стъклените горни врати, защото не се сгъват и не може да се направят високи.
Дървен цвят и имитация на дърво не искам, бял цвят - също не. Значи готови мдф лакирани плоскости.
Коя фирма за изработка на кухня бихте ми препоръчали, моля?

Огледалният акрил може да се огъва, височината е до 2,80 м.  Peace

# 239
Здравейте, като говорите за плотове да се включа ако може и аз с едно питане - къде мога да намеря плот със ширина 90 см да не е масив, но да с цвят тип дървесен. Мисля, че се обсъждаше по-назад в темата, но не мога да го открия.

Общи условия

Активация на акаунт