Нашите кухни - 68

• 102 441
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Раковски
Според мен ако са две чекмеджета и под тях големи това ще натовари плота повече понеже чекмеджета по средата са във въздуха и товара им ще натежи надолу.
Шкафове са 56см + 2 см врата и настърчат 2 см, но понякога нещо може да наложи да се издърпат шкафовете напред, примерно крива стена. Аз монтирам предните крака на 4 см като предния им край идва на 50 см мерено от стената (или отзад на шкафа). Смятам за правилно реда за монтиране на плот с камък, плочки, малко е по-мудна работата, но ефекта е по-добър. Плочки могат да се поставят предварително, но смятам, че после някои неща може да не се получат както трябва.

# 91
  • София
Shadowman, преди два поста спомена Рали-М и бих искала да попитам, ако знаеш, къде в София се намира техния магазин. Тъй като в сайта им е даден ул. Тодорини кукли №1А, а навсякъде в нета излиза адрес бул. Мадрид 34, миналия уикенд посетих и двата адреса. На първия адрес няма техен магазин, а на втория е имало, но е опразнен. На посочения телефон никой не вдигна. Търся да закупя от тях разделител за шкаф-бутилиера 30 см, тъй като моя няма и не мога да оставя права бутилка - пада веднага. Предполагам, че пазаруваш от Пловдив, но може и да знаеш.   

# 92
  • Резерват "Северозапад"
Точно на Тодорини кукли е новият им шоурум Peace. Но са си сменили името на Интериор май newsm78. Преди 2  седмици ходих там да разглеждам Блум механизми.

# 93
  • София
Точно на Тодорини кукли е новият им шоурум Peace. Но са си сменили името на Интериор май newsm78. Преди 2  седмици ходих там да разглеждам Блум механизми.

Благодаря ти Сузане. Явно пак ще се ходи до там. Странно как не съм го видяла. На въпросния адрес имаше магазинче за дрехи и продавачката вътре изобщо не знаеше да има подобен магазин в близост.

# 94
  • София
При такъв тип кухня колко разстояние е добре да има между двата плота?  - http://www.perfektmebel.com/products_photos/1802/7923_big.jpg

# 95
Скарлет*, минимум 120см да е разстоянието м/у успоредните страни.

# 96
Аз съм с питанка за фурните за вграждане: някой има ли комбинирана фурна с микорвълнова? Какви са ви отзивите?

# 97
  • София
Скарлет*, минимум 120см да е разстоянието м/у успоредните страни.

Оу, сега го видях в първия пост на темата - 122 см. идеално разстояние. Благодаря  bouquet

А дали ще стои добре ако плота на извитата част е по-тесен от основния плот..

# 98
tanzu, от 6 години готвя в такава - Панасоник комбинирана микровълнова с грил и конвекция. Само Пиците не ми стават както искам, защото няма долен реотан, само горен кварцов. Всичко друго става много прилично. Понеже винаги е с вентилатор храната само по-бързо се сготвя и е по-лесно изсъхва. Това е.

# 99
Привет! Старая се да чета редовно в темата,особено сега,след като ще сменяме кухненското обзавеждане.Решили сме да купим и съдомиялна(най-после).но имаме сериозен проблем с пространството ...Сегашното кухненско е 360 см,но с нормална дълбочина са само 260 см от него,по ред причини.Как ще събирам всичко необходимо идея нямам!!Гледах в сайтовете двойка газови котлони върху стъклена плоча.Някой има ли такива?Освен по-лесното почистване,дали е удачно?Как мислите? И друго искам да питам:имате ли впечатления от ПДЧ с матово покритие? Скоро ходихме в "Роси" и там ми направи впечатление,че няколко фирми предлагат такива плочи,но не съм наясно кое е за предпочитане.Ще съм благодарна на всякакви мнения и препоръки!

# 100
  • Раковски
60 мивка, 60 съдомиялна, 60 фурна с котлон и 65 хладилник (ако е не е за вграждане), всичко се получава 2450.

# 101
Моля някой да ми каже къде мога да видя на живо мивки Шок в Пловдив, че тръгвам на там, а едно е да гледам на снимка и друго да пипна.

# 102
  • В полите на Витоша :)
Виж предишните страници. Shadowman многократно е писал и обяснявал.

# 103
  • София
В Икеа проектирането на кухня безплатно ли е?

# 104
В Икеа проектирането на кухня безплатно ли е?
Да и он-лайн може да си запишете час.

Общи условия

Активация на акаунт