Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 606
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря момичета,надявам се да няма негативно отношение при смяната,все пак за парите,които даваме би трябвало да получаваме адекватно отношение.

# 181
Благодарение на най-лошия лекар в болницата в момента се радвам на живо и здраво дете!  Повече такива лоши лекари да има !
Подкрепям с две ръце.

# 182
  • софия-napoli
Момичета искам да питам,понеже и аз съм се насочила към Щерев да раждам,в сайта им пише че здравно осигурени пациентки може да родят и с избор на екип.Това означава ли че като съм си платила пакета за жк и съм здравно осигурена,мога да родя без да ги плащам тия 900 лв?Или е задължително

# 183
  • София
Задължително е,няма значение,че си здравно осигурена. Peace

# 184
Осигурените плащат 2195 лв., неосигурените са по отделен ценоразпис и е още по-скъпо, калкулират се отделно раждане, престой и грижи за новородено.

# 185
  • софия-napoli
Благодаря

# 186
Здравейте!
Искам да попитам ако някой знае, дали в Щерев има мамолог и дали работи със здравната каса? Имам направление.
Благодаря предварително!

# 187
Здравейте!
Искам да попитам ако някой знае, дали в Щерев има мамолог и дали работи със здравната каса? Имам направление.
Благодаря предварително!
Имат, аз съм ходила на профилактичен преглед там, д-р Михайлова май се казваше, но дали преглежда по ЗК не знам, може да ги питаш директно  на регистратура или по мейл.

# 188
Здравейте!
Благодаря предварително!
Имат, аз съм ходила на профилактичен преглед там, д-р Михайлова май се казваше, но дали преглежда по ЗК не знам, може да ги питаш директно  на регистратура или по мейл.

Да,  благодаря ти!

# 189
Здравейте, момичета! Може ли някой да ми обясни на лично съобщение лошите си преживявания от д-р Манчев. Съгласна съм с коментара, че малко проявява несериозност за съобщаване на резултати (имайки предвид колко свободен му е графика, по принцип винаги той е със свободен час от днес за утре...), но досега колкото пъти ходих при него не ми е направил лошо впечатление. Освен веднъж, когато отидох в събота (той беше дежурен) само за една рецепта и ми изглеждаше леко ядосан. Моля ви пишете ми, за да знам дали да продължа да го посещавам или да търся друг, не става въпрос за бременност.
Благодаря!  bouquet

# 190
  • София
Изчетох доста от старата тема и май са повече негативните мнения за Манчев. Не мога да изкажа лично мнение обаче.
Бих се радвала да споделите мнение за Кръшкова. Обърна ми внимание доста като отидох, но пък знам ли. Няма много информация за нея.

# 191
Има ли въобще нормални раждания в Щерев? Почти всяка е била секцио..

Има, разбира се. Повечето са абсолютно по желание на родилката.
Аз също бях нормално. Wink

# 192
Бърз въпрос- в цената на раждането влизат и нощувките, нали така? Обаче.. ако искам Вип стаята колко се доплаща? Искам да съм сама в стая и да не се притеснявам като ми идва на свиждане мъжа ми или някой близък.

# 193
Бърз въпрос- в цената на раждането влизат и нощувките, нали така? Обаче.. ако искам Вип стаята колко се доплаща? Искам да съм сама в стая и да не се притеснявам като ми идва на свиждане мъжа ми или някой близък.

Да в цената на раждането влизат и нощувките и храната, относно стаята първо трябва да уточниш искаш да си сама в стая тоест единична стая или Вип стаята това са две различни неща. Единичната стая не се доплаща, но нямаш гаранция дали няма да се наложи ако има много родилки да си с още някоя жена, може  да я заявиш предварително и ако към момента има възможност ще се съобразят и ще си в самостоятелна стая, ако няма обаче възможност независимо какво си заявила те настаняват с друго момиче. За Вип стаята разликата е в това че в нея имаш право на един придружител, който да живее с теб в стаята дали мъж дали майка той е с теб и спи при теб има диван на който придружителя спи. Относно цената отново зависи от няколко неща цените са различни първо дали си здравно осигурена или не, второ дали си ползвала пакет за проследяване на бременност или не, имаш ли карта кредо престиж? Цената варира от 50 лв на нощувка общо за теб и придружителя до 160 лв на нощувка ако си само ти + 70 лв на нощувка на придружителя.

# 194
Мхм.. вип стаята имах предвид, за да може и мъжа ми да има свободен достъп, а не да се съобразява с часовете за свиждане и т.н.. Благодаря ти за изчерпателната информация, аз днес ще ходя до болницата и ще попитам да ми кажат с точност сумите.

Общи условия

Активация на акаунт