Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 590
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Със сигурност ако ти е много важно и се разтърсиш ще намериш, аз като проучвах активно срещнах двама трима които се съгласяват, едната мисля беше в Св. Лазар. Като съвет от мен обаче, по-добрия вариант е да в МД или друга голяма МБАЛ с пълни възможности за незабавна реакция при проблем. За съжаление малките частни клиники имат много предимства но това им е минус.

# 586
Съжалявам, нещо последните пъти като пиша от телефона публикувам по два пъти, та сега трия ...

# 587
  • София
Благодаря ти, още не мисля за второ дете, но ми е интересна темата. Извинявам за спама.

# 588
  • София
Благодаря ти, още не мисля за второ дете, но ми е интересна темата. Извинявам за спама.
На мен също, но не бих рискувала. Още като се разбра, че ще трябва секцио, Александров ми каза, че и следващите ще са така. При мен проблема беше, че бебето не е слязло и казаха, че имам някаква особенност на таза. Иначе още ми е тегаво, че не стана нормално и не мога да си представя да тръгна планирано за второто.

# 589
  • София
На мен също, но не бих рискувала. Още като се разбра, че ще трябва секцио, Александров ми каза, че и следващите ще са така. При мен проблема беше, че бебето не е слязло и казаха, че имам някаква особенност на таза. Иначе още ми е тегаво, че не стана нормално и не мога да си представя да тръгна планирано за второто.

Не съм говорила с него по въпроса, жалко, ако е така. И при мен беше, защото не слезе.

# 590
И при мен нещо подобно. Също много исках нормално, но понякога не става и не си струва рисковете.
А за второ планово секцио хич не е толково лошо - като изключим че имаш повече време за паниране, влизаш си без болки и мъки, раждаш и след ден два песен:heart: Спестяваш пет часа кански мъки...

# 591
Добре де, всички ние ли сме се "повредили" в това отношение или...? При мен беше същото - при 8 см разкритие бебето не слизаше и не слизаше надолу, тоновете си му бяха ок... Аз по едно време сама поисках вече да се направи нещо по въпроса (от болезнените контракции не чувах и не виждах, както се казва), демек екипът пристъпи към т.нар. спешно секцио... Просто споделям и моя опит, но наистина - много бройки спешно секцио,  поради неслизане на плода...
И аз като по-горната съфорумка - толкова отхвърлях в главата си идеята за секцио, че още не съм я "преживяла". А ме чака второ раждане Simple Smile

# 592
При мен воторо секцио беше доста драматично и определено не си представях нещата така, но слава богу попаднах на много добри специалисти. В един момент ми се искаше да раждам естесвено (оказа се абсолютно невъзможно), защото болките бяха съизмерими, но както казах при мен беше индивидуален случай и в повечето случаи секциото преминава доста бързо.

# 593
  • София
Моя приятелка, наскоро родила, се мъчи с контракции 2 седмици. Бебето не слизаше и това е, преноси няколко дни и след примерно 13 14 часа мъки успя да роди нормално...

# 594
Ужас, 14 часа мъки, благодаря, няма нужда, аз се мъчих по- малко от 5 и щях да пукна по едно време. И това  е програма максимум с хепи енд. Друг е
въпроса какви са рисковете и от преносване и от силни контракции без активна родова дейност...

# 595
  • София
Именно. В болницата където се следеше и казаха че е най-добре да предизвикат раждане, тя не та не. И отиде в друга болница, че тези били неадекватни.

# 596
  • гр.София
Здравейте момичета и хубава седмица ви желая!
Някой знае ли защо така беше опустяла болницата от петък насам.
А някои от лекарите ги няма и днес. Не отговарят  на телефоните и на оставени съобщения.
Каква е причината? 

# 597

АГ Болница Д-р Щерев
20 октомври в 09:32 ·
Скъпи приятели,
Днес стартира XI Софийски симпозиум по репродуктивна медицина. Лектори от шест държави и делегати от чужбина и 23 български града ще вземат участие в най-големия научен форум в сферата на асистираните репродуктивни технологии в България. В него ще бъдат засегнати теми от репродуктивната медицина, феталната медицина, акушерството и оперативната гинекология.
Горди сме, че екипът на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ продължава да развива активна научна дейност, за да прилагаме на практика последните достижения на световната медицина в помощ на доверилите ни се пациенти!

# 598
Прочетохте ли тъжната новина за пациентката,
преведена в МД... Бог да я прости, горката жена Unamused Потресена съм направо, как е възможно при редовно следене, всякакви изследвания и лекарски надзор да се случи такова нещо???

# 599
Какво е станало?

Общи условия

Активация на акаунт