Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 93 617
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
д-р Яначкова с какво работно време е?

# 151
Обади се и питай, ще те ориентират най-точно, мисля че не е всеки ден там.

# 152
За да ползвяш пакетите за проследяване на цените, обявени в сайта, необходимо ли е да се взима направление за ЖК? Или пакета е изцяло от нас платен?

# 153
Изцяло платен. С направление не може.

# 154
  • София
 И преди пет години болницата нямаше кой да те посъветва за кърменето, жалко, че няма промяна.

# 155
  • София
В Щерев изнася лекции Десислава Пеева . Блогът и е кърменето.eu Тя е IBCLC консултант, т.е. платен, но можеш да се свържеш с нея и за безплатен съвет.
Другият човек, който говори за кърмене там е Диди Димова, която аз не бих слушала за гледане на бебе, какво остава за кърмене.  В недоумение съм защо води училище, този, от който зависи не я ли е чувал какво говори  Rolling Eyes

# 156
  • София
Ами уж много се харесвала със съветите си. Зависи от хората явно,но щом има аудитория да я слуша и да си плати за това.

# 157
  • София
Тя дава съвети за практики, които са отречени. Някои са откровено вредни.
Да не говорим, че съветва за кърмене на 4ч., а дори 3 е много.
Малките бебета трябва да имат 10-12 кърмения за денонощие. Минимум 8.
Предполагам, че я харесват, защото със съветите и кърмата свърлва много бързо, минава се на АМ и бебето вече може да бъде оставяно на всеки. При повечето хвалби, най-много повтарят-ходих и на работа, излизахме...бебето си спеше мирно.
Пък то не винаги е добре бебето да спи и да седи тихо.
Аз бих се ориентирала към лекциите на Десислава Пеева, за нея се знае поне, че е експерт по кърменето.Част е от Ла Лече Лига и е IBCLC , което е сертифициран консултант от международния борд по кърмене. Те са с по-медицинска насоченост и могат да помагат при сложни проблеми.
Такива са и Христина Янева-Хедра, доктор Попиванова, която е и неонатолог.

# 158
  • София
 В рекламния клип,който въртят с нея, тя изрично казва, че подкрепя каквото хранене изберат родителите, за да няма стрес. Доста нагаждаческо, но ако аудиторията и е от все заети хора,които нямат намерение да робуват на кърмачето, това е добре дошло.

# 159
  • София
Някой правил ли е ФМ при Исшлиева? Може и да бъркам името, но на листчето това разчитам  Embarassed

# 160
  • София
Някой правил ли е ФМ при Исшлиева? Може и да бъркам името, но на листчето това разчитам  Embarassed

Искилиева.  Peace и 3-те пъти. Доволна съм. Обясняваше всичко, отговаряше ми на въпросите, позна пола.  Mr. Green Нищо лошо не мога да кажа.

# 161
Искам да помоля момичетата раждали при Тимева да споделят впечатления,може ли да я потърся по всяко време,отговаря ли на всички въпроси и т.н. може и на лични да ми пишете,много ще съм ви благодарна.

# 162
А как е Александров при нормалните раждания? Някой има ли наблюдения?

Аз бях с нормално раждане при Александров. Не се противи като му казах, че не желая секцио. Аз се разраждах късно вечерта, дойде си човекът, свежарка беше, ръси смешки, седя ми до главата, аз напъвах и така. Но той си ме беше предупредил - че при нормално раждане, ако нещата вървят както трябва, аз ще съм основното действащо лице, а той само ще вика "Браво!" Другото, което мога да кажа е, че ми направи епизиотомия, следите от която друг гинеколог не успя да открие 7 месеца след раждането и специално заръча да "поздравя колегата".

За непосещаването на родилките не мога да коментирам. Както съм казвала и преди, мен ме посещаваше, но аз родих преди 3 г. Сега нещата може да са различни.

# 163
Момичета, колко време след раждането направихте контролния преглед (чакахте ли 45 дни) и той заплаща ли се?
И още нещо: има ли в Щерев кой да ми направи свясна ехография на корем (по друг повод),защото там ми е най-лесно да запазя час и да мина, вместо да ходя до друга болница?

# 164
Аз чаках да минат 45-те дни. Прегледа заплатих отделно.  За коремната ехография не мога да кажа нищо, нямам инфо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт