Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 2

• 92 457
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Fox, много неприятно, желая ти бързо и пълно възстановяване.

Според мен обаче вина има и Андреева, даже формално погледнато вината е нейна. Тя е лекарят който води раждането и когато участват специализанти и им разрешава определени интервенции те трябва да стават под неин контрол - тоест тя е била длъжна да разреши на специализантката само интервенция за която знае че може да се справи добре И лично да контролира какво прави и да се намеси веднага ако тя нещо не прави както трябва. Очевадно Андреева е спала някъде, видно от крайния резултат.
Затова писах по-горе мнение че когато си плащам за лечение в частна болница при изявен специалист на когото съм се доверила не бих била съгласна манипулации да извърват специализанти.

# 421

Затова писах по-горе мнение че когато си плащам за лечение в частна болница при изявен специалист на когото съм се доверила не бих била съгласна манипулации да извърват специализанти.

Това важи и за държавните и общински болници, но изглежда пациентите не си знаят правата и се остават да правят с тях каквото реши медицинският персонал.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 23:09 от *Melanie*

# 422
За държавните университетски болници мисля че не е така, но без значение  😀

# 423
Здравейте мами. Имам питане, според вас болницата подходяща ли е за раждане на близнаци? Аз съм пациент на Щерев, там ми е инвитрото и там се следя, доволна съм и знам, че за раждане на 1 бебе е супер.
Има ли тук мами родили в щерев близнаци, за да ми дадат мнение от първа ръка? Говорим за раждане след 35 г.с., то по-рано не приемат, но все пак в момента съм в чуденка между Щерев и Токуда. И МД ми минаваше през ума, но се отказах като прочетох малко повече за условията и най-вече за отношението на персонала.

# 424
Аз като раждах две жени бяха родили секцио близнаци предишния ден. Всичко беше наред, бяха доволни.

Въпреки това аз лично при близнаци бих предпочела Токуда или дори МД, въпреки гадните условия. По-рисково е самото раждане а и бебетата може да имат нужда от наблюдение и обгрижване, а Щерев дори нямат 24ч. неонатолог.

Каквото и да решиш ти желая леко раждане и здрави рожби!

# 425
  • София
А кой ви каза, че няма неонаталог. Струва ми се много странно. И с какво работно време е , като бебета се раждат по всяко време на денонощието.

# 426
  • срещу двата комина :)))
докторката живее на 5 минути от болницата и я викат, когато е необходима  Peace аз родих в 12 през нощта и жената си беше там  Peace

# 427
Др. Дачева доколкото знам живее много близо до болницата и е постоянно на разположение. Мисля че имат и резерва, но са на принципа на повикване при започнало раждане; Дачева си прави и сутрешната визитация при бебетата с всички прегледи. Но 24ч. неонатолог нямат, затова и нивото на НО им е ниско по класификация.

# 428
Писали сме едновременно 😀

# 429
Родих преди месец. Дачева беше всеки един ден в болницата - от раждането до изписването. Но според мен има и друг, все пак тя не може да е нон-стоп там Simple Smile

# 430
  • София
5 нощувки бях в болницата, само на предпоследната сутрин дойде Дачева. Във всички останали дни бяха други лекари.Аз родих след 21.00 друга лекарка ми пое бебето, една вечер исках да говоря с неонатолог между 23.00 и 00.00 и пак дойде лекарка. За това много ме учудват вашите думи.

Но лекар ли ви го е казал това все пак, просто въобще не съм чувала за това и ми е интересно някъде има ли я тази информация официално. Rolling Eyes

# 431
  • София
От коя седмица започнаха да ви пускат тонове?

# 432
  • София
От коя седмица започнаха да ви пускат тонове?

28ма Sunglasses

# 433
На мен 29-та

# 434

Общи условия

Активация на акаунт