Менделеевка и ММ е от същата порода. Като почне да се пазари се отдалечавам, че чак ме е срам...

.
.А той изглеждаше така
и все мрънкаше,ама то детето почти не го виждаше.Трудно свикна и ДЯ,на ДГ пък никога не отиде с желание.Иначе с децата е много общителен,но все чакаше почивните дни,за да сме двамата.Чак като отиде на зелено училище във втори клас се промениха нещата.Дори сега е два дни на гости с приспиване в наши приятели.Те имат къща в близко село и го поканиха.Питах го сигурен ли е,да не му е мъчно за нас и да иска да връща.Не е истина как ме изгледа с поглед: "Ти луда ли си?"Чак ми стана неудобно,че го третирам като бебе 
.Досега винаги съм била доволна от тази фотографка,но никога не е късно да се вземат на голямо,и да си поразвалят името,с идеята да хванат повече поръчки. 
Вечерта пък сме на рожден ден в заведение, не знам вече какво да и измислям на Катеринка, за да не мрънка толкова като сме навън. 

Дано се оправяш бързо. 

А много ми се искаше.
, след това се спря и започна да си пляска за браво като беше изключително щастлив. Той иначе ходи хванат за пръстче от 9 месец ама покрай лежането позагуби темпото.