Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 536
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Деси, приемаш ли някакви витамини за кърмачки?
Аз бях три месеца с възпален лицев нерв. Минах всевъзможни изследвания и накрая и ЯМР. Всичко беше наред. Накрая се оказа, че имам дефицит на витамини. Имах и рагади по ъгълчетата на устата. Пих витамини от групата Б, но си спомням, че имаше определени милиграми, които не трябва да се надвишават, защото намалят кърмата. Започнах да приемам витаминте, които пиех по време на бременност и след седмица започнах да се подобрявам.
Честито зъбче и бързо да се оправяш!

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 12:38 от Анонимен

# 76
Този малтофер явно е различен , щом е на капки.
Честит празник на всички празнуващи, и моето момиче е от тях  Heart Eyes

# 77
На капки е Малтофера, да.
Точно вчера ми се разкъсаха ъгълчетата на устата. Тази седмица съм карала само на сухи, пакетирани храни, няма да се учудя, ако ми липсват витамини.
Криси, Hug Даниелчо бързо да оздравява!

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 12:31 от Ralika (addicted2U)

# 78
  • Стара Загора
От няколко месеца не пия витамини за кърмачки. Правих си изследвания за ПКК и желязо и всичко беше в норма и ги спрях. Пак ще си купя така или иначе няма да навредят.

# 79
Деси, какви са витамините?

# 80
  • Стара Загора
Деси, какви са витамините?
Последно пих няколко месеца Допелхерц за кърмещи, защото цената им е приемлива към 11лв. Преди това пих на Прегнакеър (30лв и нещо към 40) и Джеймисън Пренатал и те към 30лв.

# 81
  • Варна
Честит празник на всички цветенца  bouquet

Витамини и аз трябва да си купя, че положението с коса, кожа, нокти е плачевно. повреме на бременност пиех Джеймисън Пренатал, харесвам ги защото са натурални витамини не синтетични. 
Decuto от Допелхерц доволна ли си, като цяло имам положително мнение за марката.
Честито Ви първо зъбче, нашето зайче показа номер 11 онзи ден  Crazy

Криси като се налага ще пият АБ, какво да се прави, давай си пробиотика и дано бързо мине  Hug

Casper въобще не е късно да си му спретнете една фотосесия за първата годинка, минало е много малко от рожденният ден. Нашата фотосесия даже беше няколко дена преди ЧРД. Със баткото не сме правили никога и съответно почти нямаме хубави семейни снимки.
Честита първа крачка на смелото момченце  Heart Eyes

# 82
  • София
Нашето приятелско семейство тъкмо ни изненадаха, че юли месец очакват второ бебче. Не се бяхме виждали от зимата,а искали да ни кажат на живо.  Heart Eyes Много се зарадвах за тях, ама ми се струва много трудно с породени бебчета, аз не знам дали бих се справила.  Simple Smile

# 83
  • Варна
На колко е бебчето им ? И на мен ми се струва трудно, но си зависи от детенцето, имам комшии със супер кротко детенце на 1 и 3-4 месеца, много усмихнато и мързеливичко, както самата майка го е наричала, та всеки момент чакат да им се роди второто, ноооо второто ще да е овен  Crazy

# 84
  • София
Сега май месец ще направи годинка 1-то.  Simple Smile

Скрит текст:
Леле, вече много се притесних, вчера е починало 10 месечно бебе от морбили в Пловдив.  Confused На Великден планирахме да сме там, по следващата седмица пък е кръщенето.  Confused

# 85
Според мен е много хубаво с породени деца, поне за децата е хубаво, личен опит  Wink

# 86
  • Варна
Ехааа супер малката разлика, да на дечицата ще им е забавно, ама и на мен ми е забавно с разлика от 11 години - Алекс гледай Ема да си изпия кафето на спокойствие  Laughing( в повечето случаи е да простра, да отида до тоалета, да хапна  Joy, ама да са направя на готина)

Това с морбилито е повече от притеснително, за ромче ли става дума?! Сина ми трябва да се реимунизира сега, та и той един вид няма.

# 87
  • София
От Столипиново е, да. Ще настоявам да я ваксинират на 12 м Катерина, пък ще видим дали ще се съгласят, не ми се чака още месец и половина...

# 88
Според мен е много хубаво с породени деца, поне за децата е хубаво, личен опит  Wink
????Simple Smile

Минавам да ви почерпя виртуално,днес и нашето момченце има имен ден(Ясен),и вуйчо им(пак Ясен).
Мами,тая работа с памперс гащите-ще я бъде!! Много съм доволна,горещо препоръчвам!

# 89
  • София
Да е жив и здрав Ясен!  Hug

А само "Памперс" ли имат гащи? Други марки предлагат ли?

Общи условия

Активация на акаунт