Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 541
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Sea.sea Благодаря.
И либеро имат,сигурно и други.

# 91
  • Стара Загора
Витамини и аз трябва да си купя, че положението с коса, кожа, нокти е плачевно.
Decuto от Допелхерц доволна ли си, като цяло имам положително мнение за марката.
Честито Ви първо зъбче, нашето зайче показа номер 11.

Косата ми винаги е изглеждала като метла, а дори не я третирам термично. По време на бременността косата ми спря да пада, блестеше, чудо! След раждането - кошмар! Витамините не знам колко помогнаха колкото честото подстригване.
В петък съм отново на фризьор за пълна промяна - къса подстрижка и дълготрайно изправяне.
Преди да родя всеки месец бях с гел лак и имах много красиви нокти, всички ми правиха комплименти как са дълги, не чупливи, а сега не съм се лакирала дори вкъщи вече година  Sunglasses Не съм от тези, които се гримират или си правят прически, но и мама е човек или поне трябва да има вид на човек от време на време.

# 92
Софинка, разликата ни със сестра ми е година и осем месеца, чудесно се разбираме  Grinning

# 93
Аа Амини,да си ги нямаме тези.(шегувам се)
Помислих,че освен близнаците имаш и друго дете.

# 94
  • Karnobat

Да са живи и здрави всички именници!
Минавам да кажа наздраве по случай и моят имен ден Wine Glass

Бързо оздравяване на всички болни

# 95
Добро утро!
Да се оправя Дани! Сигурно знаеш, но пробиотикът е хубаво да се дава и след като приключите с антибиотика.  Hug
Зина, и при нас е така с кърменето. Нощем се буди МНОГО, иначе през деня изкарва и по 4-5 часа без да ме потърси за храна. А това будене нощем вече не го изтрайвам, изтощена съм, момичета.
Деси, оправяй се и ти бързо. Аз приемах витамини на Виридиан докато бях бременна, доволна съм. Иначе устните ми се бяха нацепили по ъгълчетата, когато малкият беше на 2-3 месеца и си стояха така дълго време. . Отделно ми се възпаляваха и клепачите постоянно, получавах и нещо като алергичен обрив след баня. Общо взето, липсата на сън и храненето основно с бисквити тогава при мен си каза думата. Сега като изключим шоколадите, се храня доста добре и се отразява. Но безсънието също е много стресов фактор, затова гледам да компенсирам с храна. (Оттам и 3кг за сваляне Crossing Arms)
Матей също иска предимно при мен, мисля, че е нормално. Не съм го оставяла друг да го гледа за повече от 2 часа, т.е. свикнал е само с мен, и въпреки това не ме търси зорко с поглед. Може би е до дете.
Вашите дечица още на две дрямки ли са? Аз не виждам изглед скоро да мине на една.

# 96
  • София
Добро утро и от мен.  Hug

Вчера Катеринка беше много послушна на рождения ден. Седна си на диванчето и си игра с играчките.  Simple Smile

Днес следобед сме на гастроентеролог да видим ще започваме ли вече да въвеждаме млечните храни.  Simple Smile

# 97
Джейн, ти да не би да искаш да минава на 1 дрямка дневно, много ми е добре с 2 hahaha
Sea.sea,  а гастроентерологът как ще прецени дали е израснала алергията? Защо не посетите алерголог? Ти си от София, там има добър алерголог.

# 98
  • Karnobat
Аз не бързам да мине на една дрямка! Ако пропусне да поспи преди обяд, на обяд се застъпват храненето и това, че много му се приспива вече и мисията ядене е почти невъзможна!

# 99
  • София
При нас всъщност не е сигурно на 100 % дали е алергия, възможно е да е било лактозна непоносимост/ лактазна недостаъчност. Ходим при гастроентеролог, защото единствените проявления, които имаше Катерина са стомашно- чревни. Сега ще ни каже дали да продължим със същото мляко, дали ще бъдем на друго и ще ни каже по какъв схема и в какво количество да въвеждаме млечните, остават ни и телешко, риба, агнешко.  Rolling Eyes Лекарката искаше да види как ще и се отрази ваксината преди да започнем въвеждане.

# 100
Леле, едва изчетох всичко....за толкова малко време над 30 поста....
Честито на именниците Simple Smile bouquet
Дрямка.....1-2-3 зависи. Обикновено се придържа към две.
Че и вече забравих какво друго сте писали... newsm78

# 101
Ходим при гастроентеролог, защото единствените проявления, които имаше Катерина са стомашно- чревни.
При нас симптомите също са такива, алергията я потвърди алерголог, дълги месеци изгубихме в неправилна диета след консултация само с гастроентеролог, той не е компетентен по въпроси, свързани с алергии. Изобщо изгубихме ценно време за израстване на алергията. Затова и ви съветвам да посетите д-р Димитров, алерголог, в болница Токуда. Тук в темата има още една майка, която с детенцето си са негови пациенти. Дано не досаждам с непоискано мнение Hug

Препоръчайте обувки за топлите месеци, не мога да харесам...

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 11:02 от Ralika (addicted2U)

# 102
  • София
 Оф, хич не ви трябва да минават на една дрямка дневно. Моя фъстък отдавна спи само по веднъж на ден и то не всеки ден по максимум 1,5-2. Освен това заспива към 10:30-11:00 до към един, става за обяд. Това в най-добрите ни дни. В лошите обаче няма спане, по цял ден. В момента спи ( заспа в 10 и всеки момент ще стане) Вечер ляга към 9:30 от две седмици ( преди това 7:30 се приготвяхме и 8 най-късно е заспал).През нощта се буди по много пъти. И аз вече съм изтощена до краен предел. От както се е родил сама го гледам, таткото излиза в 7 и се прибира към 7. Рядко съм го оставяла и то за не повече от час два. А и след всички неприятни преживявания се е лепнал за мен. През деня като си играе хвърля по един поглед да ме провери къде съм и през има няма час идва да се гушне за малко. Така само, без причина  Joy

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 12:16 от Casper

# 103
  • София
Няма проблем raliкa, благодаря ти.  Hug

Вече няколко месеца се движим по определен режим и ми се ще да видя дали все пак всичко това е дало резултати, ако има проблем, ще се насочим към алерголог. Писала съм си с други мами с деца, които са имали симптомите на Катерина, ходили са при същия лекар и накрая всичко е отшумяло, така че имам надежда и стискам палци.  Simple Smile

# 104
Здравейте. Днес звънях на педито да я питам ако и сложим утре реимунизацията на синфлорикса, може ли да сложим рано за морбили. Каза че се слага на 13 месеца, но не по рано. Каза да не се притеснявам, за Стара Загора няма нищо. Просто каза да не я събирам с деца, които не са имунизирани. Иначе големи хора, които са имунизирани, няма как да предава вируса.
Дано да съм Ви поуспокоила малко. Иначе утре ще правим фотосесия. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт