Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 354
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Sea. Sea страхотна е Катеринка. Ама да, на тати прилича. Спокойно и Сияна прилича на татко си.
Loveza, направо ти завиждам за градинката. И аз съм решила да ходя до джъмбо, ама сама за да мога да избирам на спокойствие и мисля да си аранжирам тераската. Въхреки, че имам само билки и подправки,но мисля да си купя кафез за птички...  Кашпи за саксийките ми... Някакви възглавнички за столчетата... Само се чудя кога ще успея за 30 мин. да седна на тераската с чаша кафе да й се радвам как съм си я направила.  hahaha

Аз намерих решение - седя на терасата с Даниел Laughing До скоро не му давахме да излиза там, защото беше студено.Сега, обаче,  е жега и все там ходим.Даже следобед там го храня Simple Smile

Катеринка е бащичко отвсякъде Simple Smile)

Момичета, какъв слънцезащитен крем ще ползвате за децата? Аз със сигурност искам да е медицинска козметика, но се чудя - гледам в сайта на аптеки Ремедиум има изгодни оферти за Биодерма, Авен и Юриаж. Приятелка ми препоръча на Ла рош. Ще трябва да поръчам нещо, че Даниел вече има тен  Laughing

# 646
И Мая има тен на ръцете.Последните дни използвахме на авен,и себе си клепам(много съм бяла,деколтето ми е изгоряло).Нашите и двамата не приличат на мен,освен светлите коси(като малка бях с бяло-руса коса),светлите очи на Ясен са от мен и,че са много бели като мен.Иначе,Ясен е удрал кожата на баща си,за Мая още не знаем.

# 647
  • София
Катето, наистина много прелича на баша си, сладурана.

При нас от трите ни деца, само близнаците към момента от мен са наследили бялата си кожа и светлите коси, друго -ц.

Относно слънцезащитните, каката от малка с Нивея 50 фактор, близнаците с A-DERMA 50 факти.

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 11:09 от Мaksy

# 648
Аз миналата година използвах биодерма 50 фактор. Мисля тази година пак.
Всеки, който погледне Викито казва, че прилича на баща си, а като се загледат казват, че е на две...от нослето нагоре на него, а надолу на мен  Laughing

И на мен не ми се мисли за багажа като се тръгне на някъде...всеки път е все едно се изнасяме. На ММ вече сериозно му е писнало  ooooh!
Момичета, да ви споделя (не се хваля) дано Вики не ме чуе...не знам дали е защото спрях да кърмя или просто случайност, но от две вечери пропи АМ от шише ( и двете отказваше) и спи доста по спокойно. Първата вечер се събуди веднъж, а снощи два..не беше се случвало от 8 месеца  Shocked

# 649
Вижда му се края на събуждането!

# 650
  • Стара Загора
Ох,ама много е сладичко това Кате  Hug.Толкова нежна душица,нищо че прилича на татко си.Освен това те много се променят през годините,така че нищо чудно на по-късен етап да се окаже,че прилича и на мама.
tedka,и аз снощи успях най-накрая да излъжа Борис с шишето  newsm44 .След като изпробвахме един куп марки АМ,се оказа че той харесва кисело мляко.В началото му се мръщеше и на него,но след известно експериментиране с отношението мляко:вода-стана номера.Всъщност той го искал човека по-рядко.Сега слагам 60%мляко и 40%вода.Снощи се събуди чак в 3,пи от шишето и пак заспа.

# 651
  • Варна
Привет момичета, Катето е прекрасна, няма никакво значение на кого прилича, та нали и татковците са ни хубавци 😍😍😍
Слънцезащитно купих на Ла Рош, харесва ми като консистенция и като цена биваше, за качество няма да коментирам, уж са много добри.
Нашето зверче е все така неспящо и с моите планове за дълго кърмене ще си неспим май...😑
Още не съм правила прощъпулник, ще взема тея дни вече. Някоя Варненска мама да е правила кръщене в Малката Богородица, мислим там, синът ни там го кръщаваме едно време. Дали е добра идея да се прави кръщене на именният ден на детето ?!

# 652
  • София
Благодаря ви.  Hug

Дали е добра идея да се прави кръщене на именният ден на детето ?!

Аз знам за доста такива случаи, така че не виждам защо да не е добра идея.  Simple Smile

Тук пак изгря за малко, но познайте кой заспа точно сега.  Laughing Вчера се поразходихме малко, дано и днес успеем. Отдавна ми е мерак да идем до ЗОО, обаче времето все е лошо почивните дни като сме си в София.
На нас ни е рано за прошъпулник, но вече съм си набелязала да купя разни неща.  Laughing Вкъщи вече започна да прави повече крачки, ама навън я е страх, дано се отпусне по-бързо.  Simple Smile

# 653
Изобщо не бързам,живот и здраве,когато са готови ще проходят.
Тук пак е доста горещо.
Менделеевка,какво е киселото мляко? Чакам мама,да дойде да им направи.. не е за мене работа.Предния път като им приготви,много им хареса.
Забелязвам,един скок в храненето при Мая,а и доста АМ пие вечер.. не зная на какво се дължи,но щом му се хапва на детето,да хапва.

# 654
  • Стара Загора
sofinka,ние вкъщи като цяло от много години вземаме на Верея.Като цяло понеже и аз много години работя в хранителната промишленост,от колеги знам,че най-добре е на ОМК/обединена млечна компания/.Понеже имам близък,който работи във Верея,знам че слагат жива закваска.Сега далеч съм от мисълта,че е като домашното,но аз нямам откъде да взимам прясно мляко/истинско/ и не ми се рискува със случайни хора излезли на някой ъгъл по улицата.
Взимам 2%.

# 655
  • Стара Загора
Слънцезащитна козметика ползвам на Авен 50+. Беше на промоция, а и е френска марка - доста добра, но нямам база за сравнение, но от аптеката ми препоръчаха и Ла Рош. И двете имаме тен вече въпреки че се мажем, но все излизаме от 2 до 5, когато е силно слънцето.
И аз пробутвам АМ, но вечер не иска и да чуе за него. Вчера такъв рев удари - не иска да яде, да пие, да играе, нищо. Знам, че много я тормози венеца и я мажа без да прекалявам, но като я чуя да реве и откачам. Снощи спа от 12 до 4 при баща си, будила се на всеки час и я люлял, но 4ч адския рев и я взех при мен да я кърмя и до сутринта на всеки час се будеше.

# 656
Защо като спирате кърмата минавате а АМ? То се губи смисъла май,.....  newsm7
Аз пак ще си взема Бочко,много съм доволна.
Нямам претенции на кой да прилича,все пак сме родители,ако прилича на комшията ще ме е яд,че ще ме е и срам.

# 657
  • Стара Загора
Цитат
Нямам претенции на кой да прилича,все пак сме родители,ако прилича на комшията ще ме е яд,че ще ме е и срам.
Joy  Peace
Мен,затова ЛЛ ме посъветва да минем на кисело мляко,ако детето няма алергии де.Всъщност като си спомня с баткото,номера с АМ също не мина и минахме направо на кисело.
Аз също бях доволна миналото лято от Бочко.Още не знам на какво да заложа това лято,на мен ми се струва рано.Пък и ЛЛ,каза че засега е по-добре ако може да събираме вит.Д/а слънцезащитните пречат/,че фонтанелата още не се е затворила при нас.

# 658
До кога е препоръчително да пият мляко?
Чета в групата, че има дечица, които са изцяло на твърда храна вече. newsm78

# 659
  • Karnobat
Откраднахме си преди обяд една разходка,сега взе да превалява. Калоян спи с татко си,аз правя опит за млечна супа, че до сега не съм!
Взех слънцезащитен на Чико50+,защото знам че понася козметиката им!И той е бял,затова и гледам да го предпазя от сега. Аз два дни по къс ръкав и получих обрив по ръцете. Много е лошо слънцето.
Засега юнакът на мен прилича повече, докато в началото на татко си! Поне така се вижда кой е таткото  Joy
Кисело мляко давам на Бор Чвор, Верея не му хареса

Общи условия

Активация на акаунт