Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 353
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
До кога е препоръчително да пият мляко?
Чета в групата, че има дечица, които са изцяло на твърда храна вече. newsm78
До 2 год. най-малко.

# 661
  • Владая
Добър ден ли е ,да добър ден е  Laughing Laughing Laughing
За пръв път от както се е родила Ива дремнах следобяд.
И сега не мога да се осъзная,но в това лошо време и в тоя дъжд какво да прави човек.

Ива е на КМ от 8 месечна възраст,пъвият път като почна да се мръщи на АМ смених
ХИП с Фризолак,но когато почна и на него да се мръщи реших да дам КМ,
добре го приема,не сме имали проблеми.Аз давам от млякото на Боженци 2%,
слагам бисквити вътре и яде и пита за още.

Днес за прав пък след като си взе преди обедния сън от 10 до 11ч,
заспа чак 16ч и сега още спи.После за да се умори,може да се разходим до Витоша,
стига да не завали пак,ама ние така и така ще сме с колата.

# 662
Ние също до преди два дни си бяхме на КМ и просто реших отново да пробвам АМ ..сложих му съвсем малко банан и малката изпи снощи 200мл  Shocked а с него спи и по-спокойно, докато с КМ беше все едно я кърмя (събужда се на всеки час)  newsm78

# 663
Не съм давала още,но може и да пробвам.
Доста захладня при нас,голяма жега беше.. а сега си е направо хладно.Нашите по никои време спят.
Иска ми се да стават по-рано,и да лягат по-рано.

# 664
  • Владая
tedka90 явно си е до дете.Преди да дам на Ива КМ,нощем на 3-4 ч си търсеше шишето,
но от както е на КМ се буди 1 път на нощ,а от както направи година дори пропуска нощем да си търси шишето.

Sofinka:-)  не спят само твоите и Ива спи по никое време.Даже сега се чатнах че тя от 13ч още не е яла,това не е било newsm78

# 665
  • Стара Загора
Уф, при нас ново 20. От 2 дни не спира да реве и да пищи и решихме, че е от венците, но днес докато отново пищеше видях, че има огромна афта на небцето доста навътре почти към гърлото. Взех й от аптеката фунгостатин, но като го нанасяхме с един накрайник за пръста и я разкървихме  ooooh! Cry
В болницата какво ли не лапа, а и много стрес преживя няколко дни, ама аман от тия проблеми  Confused

# 666
Уфффф, Деси.Горката Мила може и от стреса да й е избила афтата. Дано бързо й мине.  Hug
Кисело мляко много пие Сияна, но когато закусва примерно филийка или със следобедната закуска. И таратор много яде. А пък през ноща не ми търси яде откакто беше на 4 месеца. Нз как стана сама се отби.
Иначе днес си бяхме 3мата вкъщи. Моя мъж изми тересата и простря. Аз мих банята и оправих стаите, а Сияна неочаквано за мен си седеше в кошарата,слушаше си детските песнички и си кротуваше. В 16.00 часа легна да спи и тук валеше и беше мрачно и ние с ММ си легнахме. И се събудихме 18.30,даже събудих Сияна. Така не е спала от месеци. Дали защото видя, че и ние си лягаме и затова тя спа, друг път спи 1-1.30 и става. Днес мога да кажа, въпреки времето беше супер и ползотворен ден.

# 667
Аз давам предимно плодове за закуска,и бисквитки на плазмон,по-рядко други неща,хляб(филия)-не,някак са ми малки за такива закуски.
Тъкмо заспаха,какво е това чудо,не зная.От вторник като тръгне таткото на работа,ще ги дигам с него към 7:30,да кажем 8:00,то не се издържа така.

# 668
Стана тя, каквато стана.... newsm78 Тервел пак пощуря тази вечер, по едно време му паднаха батериите и баща му отиде да го сложи да спи.....нооо се наложи да се намеся аз и видиш ли, успях да приспя и бащата, и съна #2gunfire И аз пак с пръст в уста. Всичко живо спи у нас, само аз НЕ #Cussing out

# 669
Хариста, и моят мъж много обича да приспива детето - редовно ги намирам огънати и двамата на леглото  Mr. Green

# 670
# 671
  • Владая
Добро утро.
Период ли е зъби ли са?Но това мрънкане и пищене не се издържа.
Ние отново станахме в 6.30 с всеобщи усилия и пуснато да щъка из стаите дете,успяхме да полежиме до 8ч.Закуси на два пъти с мрънкане и пищене.
Имам аз една мечта някога да се наспя,а дано ама надали  Laughing

# 672
Момичета, нашият юнак е хремав, за трети път в рамките на два месеца ! Какво се случва?!?! Снощи съм спала точно 2 часа (не наведнъж, раззбира се). Не знам вече... в такива моченти си мисля, че аз нещо не правя както трябва, за трети път лепва вирус. Едно момиченце е на площадката го зарази,  ето затова ги избягвам тия площадки, че винаги има болни деца ( естествено, няма да живее в изолатор)...
Деси, дано всичко се оправи бързо при вас!
Хариста, защо не спа Тервел?
Ловеза, все някой ден ще се наспим. Надявам се Simple Smile

# 673
  • София
Хариста, и моят мъж много обича да приспива детето - редовно ги намирам огънати и двамата на леглото  Mr. Green

Същата работа сме и ние, голямо желание има ММ да ги преспива близнаците.

# 674
tedka90 явно си е до дете.Преди да дам на Ива КМ,нощем на 3-4 ч си търсеше шишето,
но от както е на КМ се буди 1 път на нощ,а от както направи година дори пропуска нощем да си търси шишето.

Така е loveza, ще я видя още няколко дни как ще е (че снощи пак се събуди 3-4 пъти) и ще преценя какво да правя. А иначе на Вики последното и хранене е най-късно в 20:30 (млякото) и след това чак към 7ч. Вечер като се събуди не яде, просто много се върти и после не може да заспи сама  Confused

Общи условия

Активация на акаунт