Ама и Вие си се кърмите яко, знаи има други луди като мен 
.Пък и amini e права-ще има още много рождени дни за празнуване,само да сте здрави.А Мони какви красиви очи има само-прекрасен
.
.Ами не ми се говори-резултат нулев
.Иначе вечер се събужда да сучи веднъж или най-много два пъти.И също е залепен за мен.Поиграва с батко си или татко си,но като му щукне и пак се сеща,че липсвам и се залепва.
.А баща им само ми се хили,абе луда работа.
и с времето става по-зле. 

Навън излизам с тениски с къс ръкав и яке, през зимата. Шапки и шалове не мога да нося.
Бързо да се оправяш!
и с времето става по-зле.
при теб още по зле положението, хич да не се оплаквам аз 
, да са чудят хората майка й от какво се оплаква
.
.Аз си правя пас обикновено.Винаги се пазари за цената там където усеща ,че може
.Да ви кажа понякога се правя ,че не съм с него
. 
.Да ви кажа понякога се правя ,че не съм с него
. 

Иначе яде твърда храна 3 пъти на ден, но и 300 гр да е изял пак си иска млякото. Аз не го спирам, че ми препоръчаха докторите да го кърмя възможно най-дълго, че било много най-доброто лекарство ( това лекарите в чужбина не нашите ).
. Не знам период ли е,какво е. Иначе през деня е добре,заиграва се сам, може да изкара и няколко часа без мен. До към 8 месец се беше научил да си заспива сам и всичко беше супер. Ляга и само става за яденето. Не знам от болниците ли се изплаши, период ли е ама аз вече трудно издържам. Не иска нито с баща си нито с баба или дядо. Препоръчани теми