Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 371
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Честит рожден ден! Много здраве и спокойни нощи Simple Smile)
Ние ползвахме проходилка, но още януари месец спря да иска там. Водихме се за ръка.

# 586
Благодаря, момичета! Страхотни сте! Бъдете живи и здрави и вие! Hug
И на мен ми е интересно, дали има промяна след отбиването.
При нас, местенето в нейното легълце на всички ни се отразява добре, въпреки че аз снощи до 2:00 не можах да заспя. Две вечери се буди по веднъж, кърмя я и заспива. Дано нещата продължат така. Peace

# 587
Честито mamanorge, присъединявам се към горното пожелание  bouquet

# 588
Честит рожден ден, бъдете здрави цялото семейство!
Аз нямам пари още.

# 589
Честит рожден ден, бъдете здрави цялото семейство!
Аз нямам пари още.
Получих!

# 590
ЧРД:)! Пожелавам ти още много години да празнувате заедно!

Пари ...не знам кога да чакам, защото ми се обработва още молбата и си стои празно полето. А вече чакам парите за отпуска по майчинство. Няколко дни като мина датата за термина ми преведоха последните пари от "големите" пари  Laughingи сега очаквам малка сума за остатъка от месец април....

Нямаме проходилки и уокъри.

За съжаление възрастните забравят кой е възрастния и кой е детето и много обичат да лепят етикети. Как пък един не предположи, че децата си имат предпочитание и не харесват всеки, имат си лично пространство и допускат всеки колкото предпочетат. Онзи ден Тервел искаше да пие тоник от моето шише и му обяснявам, че не може, а свекър ми .".Дай му, Дай му! "( поне 5 пъти ) и му казах да спре. И да се опомни кой какъв е и че, когато нещо се счита за нередно от родителите -то възрастните сме тези, които трябва да възпрем детето. За това на скоро и на свекърва ми й припомних, че не желая пред мен и пред ММ ( и когато ни няма) да се правят неща, които не одобряваме, не желая да се опитват да оронват авторитета ни като родители и да се налага пред детето да се водят разговори./спорове от рода, защо не му даваш захар и да иска да му даде торта,, защото те искат той да опита от тортата, която специално за него били купили. Или след като сме казала 100 пъти, че в момента плаче, защото се инати*( а не защото го боли) да се  втурва някой да го спасява и носи на ръце....'щото видиш ли ние го тормозим така. Офф пак яхнах метлата  Rolling EyesМасово хората не мислят и все искат да си живеят с това, което са свикнали, без да обръщат внимание на това, че времето си тече, нещата се променят.......

# 591
# 592
Честит рожден. Здраве и щастие на цялото ти семейство  Hug
Harista, също като теб побеснявам. Когато бяхме последно на село и бабата на ММ тя е на 65 г. И седи и гледа сега как храня Сияна и на последните лъжички взе да плюе и да се маца. И аз се скарах и спря уж... След малко пак почна и моя мъж повиши тон и Сияна знае че като се повиши тон значи прави нещо нередно. И детето си изяде обяда без проблем. Това дъртото като вика "айде Сиси ела сега да нацаме(бием) тати дето се кара".... Малеее като креснах когато ние се караме всичко да мълчи. Ние си възпитаваме детето и никой да не се обажда. И да спрат да и говорят на бебешки. Никога не съм и говорила така и никой няма да и говори. И това дъртото като се наборсучи и после му мрънкала мен като ме няма. Че сигурно съм я била и тормозила и нз си още какво.... За това мразя да ходя при роднините на ММ. Моите родители са млади и никога не са ми се обадили за нещо. Даже ме питат дали да и дадат нещо за яде и като кажа не... Повече не се коментира

# 593
  • Стара Загора
Момичета,позагубих ви следите напоследък,но имахме проблем с един зъб на баткото,А вие колко много сте изписали  ooooh!.
mamanorge,честит рожден ден.Да си жива,здрава и много обичана мама и съпруга. bouquet.
И на мен ми е любопитно дали е имало подобрение в съня след отбиването  newsm78.
Момичета като ви чета,и веднага разбирам кой е с първо дете и кой не  Joy.Все едно,че виждам себе си преди 11 години.Не ги мислете толкова нещата-и ще проходят,и ще проговорят,и сами ще се обличат,и няма все за вас да стоят залепени.Радвайте се на дечицата,че толкова бързо порастват/въпреки,че сега не ви се вярва/ и като утре ще дойде да ви питат"Няма ли да излизате някъде с приятели".
Колкото до бабите-еми това им е ролята,да глезят и да ви вгорчават живота  Laughing.Пропускайте ги с усмивка и не се палете.И моите са така.Свекърва ми все мрънка,че ги лигавя,че много ги целувам и прегръщам/а мъжете не се целуват докато са малки  Naughty,а при нашите лиготията е взела връх,до степен всички са на баба и дядо принца,царя,дукесата,кралицата ..и прочие титли .Няма  идеално никъде.
Влизам да ви покажа с какво се сдоби Борис.Еми,няма такава радост.Много го хареса.
Скрит текст:

]

# 594
  • Стара Загора
И притежателя:

# 595
  • София
Голям ти е бузанчо Менделеевка, нека е жив и здрав.  Hug

# 596
Това поръчано,или от магазин?
Моя приятелка от Сф,точно вчера ми показа подобно,нейно творение.

# 597
Много се смях с "това дъртото"! Joy hahaha
Менделеевка, честита нова придобивка! Много интересно и занимателно изглежда кубчето. Ние имаме тиха книжка, но сякаш е още рано за нея и не смея да я извадя, за да не я разпарчетоса.
Твоят младеж изглежда доволен.  Flutter
Благодаря за хубавите пожелания и на останалите! Hug

# 598
  • Стара Загора
sea.sea,благодаря!Храня си го,какво да го правя  Laughing.
sofinka,и това е мое творение  Embarassed.Отчитам си като го гледам днес някои дребни грешчици,но като цяло съм доволна и сега замислям следващото. Blush

# 599
Мими страхотно е. Как го направи. А Борис ще го ямммм Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт