Априлски мами 2016 - Тема 9

• 47 366
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Ами,Таничка не е трудно,поне за мен,тъй като преди време много шиех на машината.Но да си призная,отнема доста време.Може би затова са толкова скъпи тези изделия .Материалите не са трудни за намитане-най-обикновена кинкалерия,Джъмбо,магазинчета за бижута и така.Платовете си ги поръчах от aliexpress,a имах и доста остатъци от преди.Все още обмислям дали не трябва да го натъпча с още вата  newsm78.Всички страни ги направих отделно,панделки,топченца,заших ги едно към друго накрая-и това е.

# 601
Притежателят на кубчето е уникален бузан, много ми е на сърце Heart Eyes
Ние въведохме ягодите и тези дни си похапваме доста от тях.
Днес на следобедната разходка го нащипаха по бузите, тъкмо преди това му бях мила лицето. А аз съм от мързеливите и не обичам по 100 пъти да  върша едно нещо. Що тъй пипат тея хора бе! На всичкото отгоре го помислиха за момиченце отново, нищо, че е в синя количка и със сини гащи Laughing А в момента е в хола с баба си и дядо си, а аз съм сама. И се лакирам! Не мога да повярвам Crazy

# 602
  • Владая
Добро утро  Heart Eyes

mamanorge,честит рожден ден на патерица!Желая здраве,любов и най-здравото и послушно детенце  bouquet

Борис е страхотен бузанчо със радост да си ползва придобивката.
А на мама златни и ръце,аз съм от кръжока ръцете ми пречат,
и от тая страна децата ми не са случили на майка.

Говорили сте за много неща,но какво ли запомних.
За прохождането да кажа Ива ползва около 3 месеца проходилката,
но проходи май не благодарение на нея.
Тя вече си ходи свободно из къщата,на вън не смея да я пусна,
за да не стане беля.Пробвах на площадката,добре си върви детето,
ама майка и спи и още не е направила прощъпулника,а трябва.

Днес станахме с петлите,изпратихме каката и таткото,
аз успях да си оправя из нас и сега момата спи а аз ще се възползвам да си изпия кафето на спокойствие  kaffeetrmker_2

# 603
  • София
Връщаме се от консултация. 7960 г ( +110) .  Joy , не можем да докараме още 8 кила.  Mr. Green 74 см ( + 1)

Взеха и кръв и урина. Чакам още урината, но в кръвта ме притесняват някои неща, особено - GRAN%   21.1  % при референтни-  45% - 75 %.

Не са в норма и -  LYM%   74 %  при референтни 20% - 70 % и MCHC   366     g/L  при референтни 260 - 360.

Чакам урината и ще звъня да питам има ли проблем.  Rolling Eyes

Също така ни биха МРП.  Peace Казаха, че не е проблем по-рано, много се радвам, че стана, защото страничните реакции при нея ( дай Боже да няма такива ) се проявяват по-късно. а краят на месеца ще пътуваме живот и здраве. Юни ще ходим само да си вземем направлението за гастроентеролог, август ни е следващата консултация, а септември ни е следващата ваксина.

# 604
Прекрасен Борис!  Heart Eyes

За спането след отбиването...сигурно на някои деца се случва, но не и на моето  Joy В момента е в спокойния си период (дане не ме чуе)  Praynig и като легне около 21ч се събужда десет и нещо, после около 2:00ч и към 5:00ч и после става в 6:00ч зверски гладна  Shocked Сега се опитвам да я уча на АМ. Една приятелка каза, че е добавила малко банан и нейната както също го е отказвала и започнала да пие. Ние и шишетата бутахме, но онзи ден и взех едно за 2.50 и още не мога да повярвам как от него пие по 20-30 мл  ooooh!

Това с  роднините е ужас, но се изморих да се ядосвам. Онзи ден свекито ми вика, че като сме оставили Вики да я гледа и и дала едно парченце от едни сладки, ама само малко и била дала (взе да се оправдава). Вики много жално я била гледала  ooooh! после ми вика, но от шоколадовите не съм  doh

# 605
Sea.sea, за лимфоцитите мога само да кажа, че са незначително завишени и било нормално до 4 годишна възраст, но най-добре лекар да каже. Нашите бяха завишени на 10 месеца, когато взеха венозна кръв и бях луднала. Пратихме и изследванията на наш познат лекар в Бг, понеже за лекарите тук всичко е нормално и отговора беше, че са перфектни.
На края на месеца и ние сме на консултация и ще й слагат последна доза Синфлорикс.
Стискам палци Катерина да понесе ваксината МПР без никакви неразположения!

# 606
  • София
Благодаря mamanorge. Мен това Gran % много ме тревожи, понеже е много под долната граница, да не ви казвам какво пише в интернет по въпроса... Иначе при урината всичко е в норма. Звънях, но не ми вдигат, ще пробвам после пак.

# 607
  • Стара Загора
sea.sea,ами колкото си тежи детето-толкова,важното е да е здрава  Hug.Не ги чети тези неща в нета,че излишно се психираш.Най-добре е да ти каже лекар,всичко ще е наред. Peace.
Ние нашите изследвания ги пуснахме миналата седмица в петък.Всичко беше наред-даже хемоглобина е  125,направо ме уби  Grinning.Урината я взехме без проблем,но при момченцата е по-лесно като че ли. Просто купих стерилно контейнерче и се изпишкахме прави в него.
Ох,tedka,ама те все много жално ги гледат тия деца,а пък те бабите са с едни раними души,еми как да му откаже  Joy

# 608
  • Стара Загора
Здравейте, пиша ви от болницата след вчерашната провокация с краве мляко. Вчера Мила пи АМ за първи път и много й хареса. За сега няма реакции и се моля всичко да е наред вече.
Ние й купихме уокър и го ползваше известно време. Вече ходи свободно и вкъщи, и навън. По центъра ходим за ръчичка иначе нея ли да гоня, количка ли да бутам.
Да ви кажа от седмица и нещо ползваме памперс гащи през нощта и са доста удобни. И те пропуснаха веднъж през нощта, но явно няма спасение - много пишка детето. А през нощта не искам да я слагам на гърне, не че не се буди 3-5 пъти.

# 609
 .Sea, а как взе урината?

# 610
  • София
Ох,станахме в 6.30,сложих хавлия на нашето легло,махнах памперса и сложих колектора.Тя не искаше да стои много мирна,но и пусках песни от телефона и след около 45 минути започна да пишка,вдигнах я и успях да събера от колектора 10 мл Grinning Не ми беше лесно. Grinning

# 611
Ох,tedka,ама те все много жално ги гледат тия деца,а пък те бабите са с едни раними души,еми как да му откаже  Joy
Joy Joy
А иначе е много силна нашата и все ми повтаря, че я глезя. Даже това, че и готвя все още за нея отделно също е глезене...вече било крайно време да започна да и давам от нашата храна  ooooh!

sea, и според мен недей да четеш в нета. Аз колкот пъти съм го правила съм лудвала, а накрая никога не се е оказвало толкова сериозно. Стискам палци всичко да е наред

# 612
  • Владая
sea.sea,не се вкарвай във филми и приключения с резултатите.
Не знам при децата как е но за възрастни се сумира сбора на трите вида клетки,
гранулоцити,моноцити и лимфоцити,и когато резултата е над 100 тогава се счита че има някакъв проблем.Но при децата не знам как се процедира.

споменали сте поведението на бабите,за нашата роман мога да напиша,честно.
Пред нас с ММ и набута шоколадов бонбон преди 2 месеца  ooooh!,
а камо ли когато нас ни няма  ooooh! ooooh! ooooh!

# 613
И аз подкрепям мненията да не четеш в интернет ( то и бг мама е интернет, де  Joy ). Лимфоцитите май наистина е нормално да са завишени. Според мен всичко ще е наред!

Ох, бабите... Те са тези, които глезят. Но как да си гледаме децата- като например дали да им готвим отделно или не) ние решаваме.

А вие сами ли се справяте? Колко често ви помага някой?
Ние се справяме с мъжа ми, но той и работи много, не спим и сме адски изморени. И все нещо не е свършено. Моята майка понякога идва ( на месец-два) и удря едно рамо за два дни, но това е

# 614
Ловеза,  направо е за  #2gunfire вашата баба!

Общи условия

Активация на акаунт