По-бърз растеж на косата - тема 8

• 100 297
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
 Сега се усетих,че с тия пусти ластици макар и ефтинджоси не ме боли скалпа както когато съм с обикновен  newsm78. И аз по цял ден съм вързана и вечер чак ме боли скалпа от това опъване.
 Метнах едни оригинални в кошницата и със следваща поръчка ще ги взема .

DqVoLsKi_ChArOvNa  много благодаря за инфото  Hug.

# 346
  • Пловдив
От къде ги купувате тези ластици?

# 347
  • Варна
От къде ги купувате тези ластици?

Моите са на Ебелин от ДМ за 3лв. 3бр. Имаше и някакви за 6.50 ама бяха розови та се въздържах  Laughing мисля,че на Титания бяха. Оригиналните от енцо.

# 348
Благодаря Чаровна bouquet . Спомням си в една тема..не помня коя и не можах да я открия .. се коментираха точно за ластиците и бяха дадени като пример ластици от плат , че е добре да се ползват . В някой мол ги имаше..за името не магазина не мога си спомня..., ако се сещате споделете Hug

# 349
  • sofiq
Аз ползвам гел от алое вера, но закупен, не директно от листата на алоето. Мажа чист гела на скалпа, по дължините понякога комбинирам с масла.
Има страхотен охлаждащ и освежаващ ефект в/у скалпа, помага при сърбеж или възпаление. Аз лично много обичам да го ползвам.

Кой гел ползваш?

Аз в крайна сметка отрязах едно листо,обелих го и пасирах вътрешността му,нанесох на суха коса по дължините без да слагам друго ,постоях 30-40 мин. и измих косата както обикновенно.
Хареса ми резултата,сухите ми цъфтящи краища са по меки ,хидратирани и да не повярваш имат блясък  Crazy.
Алоето което купих е малко ,има още само 3-4 листа които мога да отрежа,другите са още малки,ще отида утре да си купя още едно от Лидл(мисля и за маска за лице да го пробвам).

# 350
Експлоататорка на алое  Laughing
Сори, не се сдържах  bouquet

# 351
Експлоататорка на алое  Laughing
Laughing
ted., това е алоето, което ползвам :
https://www.silabg.com/bg/12455-GNC-Natural-Brand-Aloe-Vera-Juice-946ml-.html

# 352
Това става ли за пиене? Как е като консистенция и цвят? Моето е ето това и май е основно за пиене  Crazy и се чудя дали изобщо става за козметични цели.  newsm78

# 353
Става за пиене, да. Гъсто е, като по-течно желе е като консистенция, прозрачно на цвят. Grinning
Твоето си става за козметични цели отвсякъде, 99.9 % е, идеално е.

# 354
  • sofiq
Жана - благодаря bouquet,на много добра цена е това което ползваш за такъв висок %

Експлоататорка на алое  Laughing
Сори, не се сдържах  bouquet
Да не се окажа чиста убйца на алое Mr. Green....ще видим ще оживее ли при мен милото растение hahaha

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 08:13 от ted.

# 355
Става за пиене, да. Гъсто е, като по-течно желе е като консистенция, прозрачно на цвят. Grinning
Твоето си става за козметични цели отвсякъде, 99.9 % е, идеално е.
Моето е едно такова мътно бозаво на цвят и е рядко като сок с гаден киселяв вкус, за това се зачудих.

# 356
Миоки, имала съм ето това алое и беше точно такова, каквото описваш, че е твоето.
Не знам защо има разлика в консистенцията и цветът, може би различни производители, различни обработки и т.н., но е факт, че това на GNC много повече ми допада.

# 357
Да ви попитам някоя русокоска ползвала ли е  матиращия продук на престиж
https://i.ebayimg.com/thumbs/images/g/RBUAAOSwCU1YnzSR/s-l225.jpg
Дали ще мога да го ползвам за матиране на кичури/косата ми е кестенява и си направих кичури тип белаж/

# 358
  • Варна
 Аз ползвам балсамът на леганза защото е по-силен. Тия на престиж не ми действат.

# 359
днес го видях в лили на промоция и реших да взема да пробвам

Общи условия

Активация на акаунт