Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 75 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ето и снимка на публикацията за излъчването на ДК в Румъния.

Там Туба има огромен фен клуб, още от Аси. Понеже канал Д се излъчва в Румъния и са гледали Аси почти едновременно с турските зрители, румънките бяха в изключителна еуфория от филма.
В моя край се гледа румънска ТВ от много хора, които знаят добре и езика. Тогава чух от няколко места за това дизи, но по него време бях "интелектуалка" Mr. Green и не се интересувах от турски сериали!  Joy
А и имах много задължения, нямах толкова време за развлечения!  Sick
Та румънките със сигурност са щастливи!  Peace
И очакваме фрагман.

Понеже Вичи  Hug откри музикален ден, посветен на руски песни за Втората световна, мисля да го продължа с една любима песен. Peace

# 586
# 587
Вичи Hug Линка Hug

Новите снимки за 26 еп.

А и Линка Hug е пуснала едновременно с мен....

# 588

Цитат
Популярный обозреватель Месут Яр резко высказался о сплетнях вокруг сериала👏👏👏
Mesut Yar fena bombalamış 👏👏👏
Закончатся ли сплетни?
Вокруг сериала "Отважный и красавица" постоянно ползет какие-то слухи. То якобы скоро конец, то Туба с мужем разводятся...
А потом оказывается Кыванч ставит под угрозу съемки своими опозданиями. И из-за этого сериал закроют. Даже если предположить, что Кыванч опаздывает, неужели это повод чтобы сериал закрыть... В голове не укладывается.
И ни Ай Япым, ни Кыванч, ни Туба, ни Стар тв ничего не делают. А если что-то сделают, то враги только порадуются...
Перевод Зоя Гунарь для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Цитат
ozet 26
Cesur tarafından ihanetle suçlanan Sühan, sevdiği adamı kendinden uzaklaştırmak pahasına kalbinin sesini susturur ve onun sorularını cevapsız bırakır. Fakat Cesur’un pes etmeye hiç niyeti yoktur. Adalet’ten haber alamayan Tahsin Korludağ’ın aklı onunla meşgulken fırsattan istifade eden Rıza’nın hedefinde Sühan vardır. Bülent’le Cahide arasındaki savaş giderek alevlenirken Tahsin’in tepkisi ikisi için de sürpriz olur. Onların şaşkınlığından faydalanan Hülya, bu savaşın asıl kazananı olmak için elinden geleni yapacaktır. Sühan’ın sessizliğinin ardındaki gerçeği bulmaya kararlı olan Cesur, tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Cesur’un ensesinde olduğunu hisseden Rıza, elindeki kozu büyük ustalıkla oynayarak Sühan’ı bir kez daha avucunun içine almaya çalışır fakat bu sefer oyunun sonu hiç de umduğu gibi olmayacaktır.

# 589

Превод на озета....за сега...
Цитат
Озет к 26й серии
Джесур обвиняет Сюхан в предательстве, и ей приходится собственными руками отдалить от себя любимого человека, заставляя голос сердца молчать она оставляет Джесура без ответов. Только вот Джесур совершенно не намерен сдаваться. Не получая новостей от Адалет, Тахсин полностью занят мыслями о ней, этой возможностью решает с выгодой воспользоваться Рыза чтобы подобраться к своей цели - Сюхан. Бюлент и Джахиде продолжат между собой войну, пока Тахсин не преподнесет им обоим сюрприз. Хулия же постарается получить выгоду от их ошарашенности, в этой войне каждый будет стараться стать единственным победителем. Чтобы добиться правды от Сюхан и узнать причины ее молчания, Джесур выбирает опасный путь. Рыза преклонивший перед собой Джесура, имеет в руках большой козырь и умело манипулирует Сюхан, сейчас он старается еще больше захватить ее в свои руки, вот только на этот раз все пойдет не так как он рассчитывал.
Для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA
https://vk.com/kivanctuba

И клипа,който бях подготвила,но пуснах новите снимките в предния пост

Лев Лещенко - День победы ( Live ) ( HD )

https://youtu.be/qijZwhmhNvo

-----------------------------
Cesur ve Güzel 26. Bölüm 2. Fragman

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 14:51 от Zlatina3

# 590
  • Ruse, Bulgaria

# 591
Благодаря!   bouquet
Злати  Hug и на теб!  bouquet
Още един превод. Малко различно звучи.
Цитат
Краткое содержание 26 серии

Сюхан, обвиненная Джесуром в измене, чтобы отдалить от себя любимого мужчину, заглушает голос своего сердца и оставляет его вопросы без ответа. Однако у Джесура вовсе нет намерения сдаться. Не имеющий возможности получить новости от Адалет ум Тахсина Корлудага занят возможностью сотрудничества, целью Рызы является Сюхан. В войне, разгорающейся между Бюлентом и Джахиде, для них станет сюрпризом реакция Тахсина. Выгоду от их удивления получит Хюлья, которая приложит все усилия, чтобы стать настоящим победителем сражения. Джесур, пытающийся выяснить причины молчания Сюхан, отправится в опасный путь. Чувстсвующий дыхание Джесура в затылок Рыза, мастерски играя с большим козырем на руках, попытается еще раз заполучить Сюхан в руки, но в этот раз игра пойдет на так, как он надеялся.
https://vk.com/eatb_haber

Това не е ли кучето на Киво?  newsm78

# 592
Здравейте Hug
Като няма ,няма ,а сега и снимки,подсказка,фрагман.

Цитат
Сюхан - Куда ты отправляешься?
Джесур - Искать что ты от меня скрываешь.
Сюхан - Джесур, пожалуйста
Прокурор - Не делай Джесур. Поддавшись гневу ты наломаешь дров.
Джесур - Да я всю семью свою потерял, даже моего ребенка забрали.
Сюхан - Для тебя, да? Я тебя очень прошу, теперь не ври, не делай снова ошибок, пожалуйста.
Бюлент - Он твой любимый сын, он твой дорогой сын, он твоя гордость и любовь! А меня ты хоть любила?
Джахиде - Я еду поговорить с папой Тахсином
Бюлент - Я тебя заставлю об этом пожалеть, ты слышишь меня?!
Джахиде - Мне известно кто устроил тот поджег.
Рефат - В первые на этом пути у тебя на руках есть доказательства вины Тахсина.
превод на фрагмана.

Смуглянка

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 16:10 от vdleri Вичона

# 593
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 26.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 594
Здравейте Hug

Появили са се нови снимки, резюме  и фрагман. Благодаря ви bouquet bouquet bouquet

Всеки иска да извози другите и да бъде победител, а Сю - да предпази любимите си хора. Кой ли ще осуети плана на Ръза newsm78 Адалет newsm78 Или някой възкръснал мъртвец newsm78

В бара от новите снимки ми се набиха огромните платна и тези  два кадъра:
Случайно или не, Дж и плакатът са на едно място спрямо Сю и Ръза Thinking
И:

Ръза с огромния   портрет  на Сю ми напомнят вече много на психопата от ПЛ - и той си държеше един огромен портрет на Филиз. Май този:

Вероятно и Сю, като Филиз, няма да се остави доверчиво Ръза да я манипулира. Първо, трябва да се отличава от мъжете, станали жертва на манипулациите му  - Салих, Дж, Тбей, Корхан, че май и прокурорът. Второ, много дейна, прозорлива и силна е и за разлика от мъжете не самодостатъчна и безкритична, за да го приеме сляпо. И тя е замислила нещо, но вероятно ще загази.

Успях да изгледам първата среща на Дж и Ръза в клетката с превод. Усещането ми е, че зад  решетки бе Дж. Ръза владееше положението.  Много ми напомни на думите на Хасан към Тбей за затвора, който сам си е изградил.
Монополизирането на истината и вживяването в ролята на  '"месия" и "страшния съд" се илюстрират с две реплики:

неволно изпуснатото и често използвано от него обръщение "синко", говори за самочувствието и самомнението му.

А едно тихо, провлачено и натъртено  "Джесур" на Ръза ми оживиха пред очите д-р Ханибал Лекстър и агентката на ФБР.

Много добре изиграха сцената ИЙ и КТ и много добре снимано. Нищо, че Джусур го направиха на глупак, а декорът - стол и клетка в едно огромно празнопространство, бе съвсем театрален.
Ако човек се загледа в ДК, доста добри попадения и изпълнения може да открие.

И още  newsm78 Кой ще върне на Сю и Корхан това, което е взел с изнудване от баща им: Дж фирмата или Ръза хотела newsm78  Да стане съвсем като на кино Mr. Green

Линка Lili е от Черна гора. Страхотни колажи на Туба прави, асоциирайки  излъчването й с цветя  и цветове smile3501

PS
Вичи, Синан за преводите Hug

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 18:28 от Bagi

# 595
Смели и Красиви 26.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри
Благодаря!  bouquet
Интересен фрагман.
Джахидето ще предаде Бюлент...
Бюлент ще си каже мъката на майка си. Ох, Мехрибан... Rolling Eyes
Много тайни ще изплуват, май...
И още един превод на озета.

Цитат
Дорогие друзья, предлагаем вашему вниманию краткое описание 26 серии "Джесур и красавица" в переводе Дины Мирзахановой

Джесур обвиняет Сюхан в предательстве, несмотря на то, что любимый человек отвернется от нее, она заставляет свое сердце замолчать и оставляет его вопросы без ответа. Но Джесур не намерен сдаваться.
Тахсин Корлудаг думает об Адалет, он не получает от нее вестей, а Рыза пользуется этим и направляет силы против Сюхан.
Война между Бюлентом и Джахиде все больше разрастается, а реакция Тахсина для них обоих станет сюрпризом. Хюлья решит воспользоваться их потрясением и сделает всё, что в её руках, чтобы выйти победителем из этой войны.
Джесур, намерен выяснить, что скрывается за молчанием Сюхан, он встает на опасный путь. Рыза чувствует, что Джесур следует за ним, и решает мастерски воспользоваться имеющимся козырем, чтобы ещё раз прибрать к рукам Сюхан, но на этот раз всё пойдёт не так, как он надеялся.https://vk.com/forumms

Цитат
Репортер Сина Кологлу издания Milliyet Cadde Tv говорит что наш сериал продолжится до января, то есть будет продолжаться весь 2017 год :
До меня дошли слухи о раннем финале сериала, якобы Кыванч Татлытуг опаздывает на съемки, а Туба потеряла контроль и равновесие. Но хочу сказать что не смотря на все эти негативные слухи, сериал мы будем смотреть до января, то есть в 2017 году он не закончится.
Milliyet Cadde Tv Yazarı Sina Koloğlu: #CesurveGüzel Ocak ayına kadar devam edecek #TubaBüyüküstün #KıvançTatlıtuğ
Milliyet Cadde Tv writer Sina Koloğlu:
#CesurveGüzel will continue until January
для Kivanc Tatlitug / Кыванч Татлытуг ♡

Баги  Hug лайкнах  те, готвя отговор. Mr. Green

# 596
Синан Hug,благодаря за преведения фрагман! bouquet

Вичи Hug Линка Hug,за руските преводи и инфо! bouquet bouquet

Баги Hug

Сю и прокурорът предупреждават Джес,но той не се отказва! Peace Да видим какво доказателство има Джес на диска! Peace

# 597

Цитат
Много добре изиграха сцената ИЙ и КТ и много добре снимано. Нищо, че Джусур го направиха на глупак, а декорът - стол и клетка в едно огромно празнопространство бе съвсем театрален.
Ако човек се загледа в ДК, доста добри попадения и изпълнения може да открие

Баги  Hug нали снова нагоре - надолу по форуми (руски и хърватски), туитър и т.н., за първи път от както е започнал сериала, след 25 епизод се коментира всичко друго - разни не съществени неща като стайлинг, осанка и фигури на актьорите, до съществени - чувства  на героите, отношения между тях, запалени коментари в защита на един или друг герой, обвинения в нечувствителност и не толерантност на фенове на друг герой и т.н., но никъде, ама буквално никъде не срещнах коментар за играта на актьорите. Твоят е първия!  Joy Joy Joy
Това ми говори, че играта вече се е приела такава, каквато е, и се смята, че това е героя - с неговите добри и лоши черти - пълнокръвен и жизнен, дори да не постъпва всякога според нормите и желанията на зрителите.  Peace
А щом играта не се коментира - значи е перфектна!  Peace
ИЙ много ми харесва с това каменно лице, аз (всички знаете, че  съм фен на обраната игра, а не на истеричната, както са повечето от пишещите във форума (съдя от това на какви актьори са фенове)) и направо се кефя на всяка негова сцена въпреки отвратителния му образ на психопат. Кара ме да треперя за Сюханче и да се притеснявам за нея, ама хак ми е! Да не се вживявам толкова!  Banghead Banghead Banghead

Снощи сложих един цитат от руския форум, чиито превод е:"Да не мислите, че съм отпуснала ръце, просто се наведох да си оправя връзките... Непревиваемата  Сюхан"
Борбена, упорита, умна и изобретателна, ако това е слаба жена, каква ли ще е силната!  Twisted Evil
Но явно хората имат други представи за силно и слабо, не е моя работа да им ги разрушавам и да им създавам нови. Нека си мислят каквото им харесва.  Peace
Значи Лили е от Черна гора. Така ми се въртеше в главата бивша Юго република и понеже хърватките са много активни в нета мислех, че е от там. Peace
Наистина е много креативна, прекрасни колажи на Туба има

Ама доскоро все такива ги сътворяваше!  ooooh!
Скрит текст:

Много му  отива дълга коса на нашия мачо, особено в съчетание  с брадата и мустаците - същински американски каубой от рекламите на Марлборо. Сега много по не ми харесва, асоциира ми с образа на руснака Курт.  ooooh!
А тоя колаж много ми хареса!  Heart Eyes

Най-обсъжданите персонажи за април

Другия месец е време Ръза да влезе в класацията!  Mr. Green

# 598
Здравейте Европейки

Честит Ден на Европа! smile3525

Днес  направо като на празник сме получили снимки, резюме, че и 2-ри трейлър - Злати Hug, Линка Hug  bouquet мерси,благодаря ви, че ни ги донесохте

Синан  bouquet благодаря ти за превода на трея

Благодаря на всички ви за споделеното  bouquet

Баги Hug наминала си снощи след мен с хубав обширен анализ.  202uu И от мен имаш лайк

Чок интересант епизод се очертава - някои от дълго пазените тайни и неизвестни от миналото ще излезат наяве Peace А, че някой ще яде бой - стана ясно още нощес с от пуснатото клипче в ИГ на Ийт newsm08
По-скоро мисля, че ще е към края на епизода. И това допълнително ще налее масло в мелницата на Ръза по отношение на Джес,  и средството за да изпълни плана си ще е Сю Sad ooooh!

Няколко гифчета от трея Peace

Да поздравя и аз руските подруги с празника 9 май-
Понеже сте дали тон за песен - от мен Белоруската гара Peace
Клипа е от филма

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 20:23 от kanti

# 599
  Здравейте! Hug Нова снимка с Туба:

Общи условия

Активация на акаунт