Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 75 189
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе
Привет следобедно!  Wink

И нали не работим... време е за кафе  Wink

... а за мен е като лек, че с това променливо време  ooooh! мигрената пак ме захапа  Sad

Днес имаме нова участничка с мнение за ДК, не мога да цитирам, че изисква повече време, а уж бързам  Wink, ама... добре дошла и пак пиши.  Peace

Канти, Линка  Peace съгласна съм с вас, че може да ни развалят усещането, ако повтарят двойка от сериал във филм, но... да не забравяме, че това си е световна практика - правят го навсякъде. Правят дори и сериали с едни и същи двойки в главни роли, правят и филми продължение на сериали, а си има и просто филми с едни и същи актьори, така че... това донякъде е и лек за хора които прекалено много се вживяват и така по-лесно ще излязат от техния си филм  Wink

# 571

Цвети  Hug права си за световната практика, но... В турските сериали двойката е свято и неповторимо нещо, още повече сериалите на Туба, където  и сърцето участва активно в гледането!  Joy Поне моето...
А след "Аси"(като първи път!  Mr. Green) вече не се вкарвам във филми... Е, малко в ПС се вкарах, ама там лесно излязох... С "Аси" беше много трудно.  ooooh! tooth bash
От тогава, въпреки, че сърцето ми участва, край... Колкото и да си ги харесвам ГГ, те играят, на мен ми е ясно, че   това им е работата.  Peace
Все пак, като гледам части или клип от някои  от сериалите, си мисля, че двойката е неповторима и не ми се иска да я виждам в друга история.  Peace
Ама каквото бъде.  Peace 
ТТ пусна клюката, ТТ ще я премахне.  Laughing
https://twitter.com/fsyrnn/status/861552936312287232
Този потребител пише (пак според гуги Mr. Green), че Туба е казала, че има много предложения за филми, но още не се е спряла на някой проект. Дали е вярно, няма как да знам.  Peace
А и ми се иска да приеме предложение за работа в Италия, например. Нали имаше инфо за игрален филм и сериал, че са й предложили участие. Ами там да иде!  Стига с тая Турция, бе... Crossing Arms
Ама тя си знае и вероятно децата са й на първо място.  Peace

Видях в един от руските форуми превод на анонс на онлайн платформа https://noluyo.tv/haber/9506/puhutvde-izleyebileceginiz-cesur-ve … -puhu-tv-on-sahne за 10 романтични момента от нашето дизи. Ето превода.
Цитат
Десять сцен смотреть на puhutv посмотрев которых мы верим в любовь Джесура и Сюхан.В первой же серии с первых минут мы знали что увидем большую любовь.Джесур и Сюхан несмотря на большие препятствия, мы знали что между ними будет страстная,правдивая но трудная любовь.Не смотря на то что любовь связывающая их получает раны с каждой новой серией, наблюдать этих двоих даёт нам много счастья.Смотрим, с первой серии сцены Джесура и Сюхан которые остались в умах.
1. Легендарное знакомство (1 серия)
Первый миг когда Джесур увидел глаза Сюхан.Сказать с помощью Назлы?Или месть Джесура? А формула не трудна,это судьба связала нити и они встретились.
2. Первый поцелуй (3-я серия)
Чтобы создать предлог встретится, не надо времени- сказал Джесур.Разве он не прав?Эта любовь была пропитана семенами ненависти.Для Джесура все это началось как игра и первый поцелуй для этого прекрасный конец.Не так ли?
3. "Тебя не забуду" (6-я серия)
Чтобы вспомнить подождать, чтобы забыть торопиться.Этот разговор между Джесуром и Сюхан мы увидели какое место занимает Джесур в сердце Сюхан,все что связано с Джесуром она держит в уме и ничего не забывает.Тень прошлого хоть и следует за ними только костёр этой любви давно был зажжен.
4. "День влюбленных" (10 серия)
Эту сцену о которой так много говорили забыть не возможно.Не только в нашей стране,в тех странах которые смотрят" Джесур и красавица" говорили "Какая сцена!"это была и страстная и романтическая сцена.Я всегда буду рядом с тобой, не волнуйся- не удивительны ли эти слова Джесура?
5. "Я тебя не отпущу" (11 серия)
Эти минуты забыть не легко, кажется что дороги разошлись, но все начинается снова.Это ещё из одних экзаменов которые проходили Джесур и Сюхан и сцен которые остались у нас на памяти.Смотря на глаза Сюхан мы видим что хотя эта любовь ей приносит много страданий там любовь.
6. "Любовь единственная вещь которую я не планировал" (11 серия)
Чтобы я не пережил с тобой , это все моё,ты моё второе рождение.Мы не могли забыть впечатление которое произвёл на нас Джесур устроивший для Сюхан сюрприз.Это было так романтично.Что сказать?
7.Дело о любовном письме (15 серия)
Когда большая любовь там будут большие разногласия."Каждое слово выходящие из твоих уст имеет для меня значение" сказав так Джесур показал что сожелению и правдиво стр это его самое большое оружие против Сюхан.Дела Тахсина Корлудага которые гуляют как ветер между ними , между ними был романтический миг и это то что делает этих двоих особенными.
8."Не уходи, останься со мной"(17 серия)
Не смотря на напреженность,тайну,усталость эту сцену между ними невозможно забыть."Не смотря не на что , любовь победит"сказал зритель и они правы.
9." Я тебя , люблю"(22 серия)
Танец под песню Джахан Барбур "Я тебя, люблю". Зритель чувствовал между ними чувства и некоторые прослезились, у некоторых защемило сердце. Несмотря на то что Джесур и Сюхан были на задании, между ними была любовь и романтика.
10.Любящий всегда ревнует (23 серия). Праздничная точка для двух бегляцов.Собравшая своими руками клубнику Сюхан, макароны у которых срок истекает и несмотря на это не утративший свой настрой Джесур. Мы видели что ты ревнуешь Сюхан. Мы не могли этого не видеть.
Спасибо за перевод для группы Cesur ve Güzel//TuKi - Guler Memmedova
https://vk.com/club143398602

Как му се молеше тук, как се опитваше да го спре...
Ама и Ръза с голямо възхищение: Имам ти доверие, ти ще измислиш нещо, сигурен съм...
Нещата на него са му познати от филмите. Фразите му и те, като от филм, и към Сюхан, и към Джесур, изобщо към всички. Много филми е изгледал, учил се е от тях в затвора...
По-добре да беше чел книги, по-човечен щеше да бъде, галиба...  Crossing Arms
Ама как вбеси Джесур, като му припомни защо и той от начало се е обърнал към Сюхан!  Mr. Green
Джесурката и без това лесно се вбесява. Къса му е клечката, както казва един приятел, бързо пламва!  Joy
Дали ще имат време да ни покажат и миналото на тайнствения непознат Джес?  newsm78
Надявам се, че СЦ се е подготвила за такова нещо, любопитно е...

Снимките от сета (началните епизоди), събрани в колаж

Накрая ще сложа един колаж от Аси. Излезе ми във ВК -то и много ми хареса. Тази хърватка, Лили, много красиви колажи прави за Аси. Беше твърда и непреклонна МураТубка, но напоследък се ориентира в правилна посока и не прави общи колажи на Туба и МЙ, а се придържа към филма. Виждам във ФБ, че вече има колажи и на Сюхан и Джесур.  Joy Преодоля зависимостта!  Joy

Злати  Hug, нали хърватка беше, не бъркам?  newsm78

ПП Наш Онур представя детска книжка!  Joy Не знам къде. Смешен ми е, накрая прави една физиономия "Справих ли се?"  Joy
Дали за девойките пазарува, или прави реклама?  newsm78
https://twitter.com/UcurtmaDergisi/status/861473675647889408

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 18:11 от Lina_4

# 572

Кирилова HugВичи HugКанти HugЦвети Hug

Цитат
Злати  Hug, нали хърватка беше, не бъркам?  newsm78
Линка Hug,аз мисля, че е от бившите Съветски републики! Thinking Не съм срещала да е хърватка! Peace Интерсни новини и преводи си пуснала! bouquet И Онур в реклама май се е снимал! Peace

Сцената в басейна с 3млн. гледания! thumbsup

# 573
Линка Hug влезнах да сложа рекламата с Онур, но си ме изпреварила Whistling
Мерси за интересените четива

А сцената пред склада ми е много силна. Още на онлайна я отбелязах. С превода съвсем ни стана ясно, че Сю все още храни някаква надежда Джес да се опомни. Но той е прекалено вбесен за да се вслуша в думите й Peace
Ето и няколко гифчета от този момент Peace

ПП.Злати докато слагам гифчетата и ти си наминала

# 574
Канти Hug,за гифчетата! Hug bouquet

Нова снимка-Туба и Къванч с екипа....

ПП Появи се и текст....
Цитат
"Biz iyi ekibiz,işimizi ve birbirimizi seviyoruz" temalı çok güzel bir fotoğraf 😍😍 Tabi en önemli detay Kıvanç ve Tuba'nın yan yana olması😏😎
"Мы команда, которая любит свою работу и любит друг друга" вот такая тема этого красивого фото. Конечно, самая главная деталь - Туба и Киванч, стоят рядом.

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 20:13 от Zlatina3

# 575
# 576

Цитат
Если Вам кажется, что у меня опустились руки — вы ошибаетесь. Я наклонилась за монтировкой. 😉
Подпись: Несгибаемая Сюхан....

Лека нощ! Hug

# 577
Наминавам малко след полунощ  Heart Eyes

Днес следобeд се е появила снимка на Туба, Къванч и екипа. Изглежда е от заснемане на сцена от епизода някъде сред природата Rolling Eyes Изглежда има и още една снимка Peace

Канти Hug,за гифчетата! Hug bouquet

Нова снимка-Туба и Къванч с екипа....

ПП Появи се и текст....
Цитат
"Biz iyi ekibiz,işimizi ve birbirimizi seviyoruz" temalı çok güzel bir fotoğraf 😍😍 Tabi en önemli detay Kıvanç ve Tuba'nın yan yana olması😏😎
"Мы команда, которая любит свою работу и любит друг друга" вот такая тема этого красивого фото. Конечно, самая главная деталь - Туба и Киванч, стоят рядом.

Злати Hug мерси, че я донесе. Изглежда е в отговор на вчерашните писания в пресата Rolling Eyes Ще я извадя от цитата, за да се видят леките разлики в двете снимки

Ето я и другата Peace

Кирилова Hug, Линка Hug

Сега ще ви сложа нещо за четене във връзка със съня Peace Нищо, че ще го прочетете сабахлем Whistling
Ако често се будите нощем, значите спите правилно bowuu
Скрит текст:
Една трета от възрастното население споделя, че редовно се буди посред нощ. Близо половината от тези хора допълват, че не могат да заспят веднага, пише LINO ELEGANT. Докторите често третират нощните събуждания като сънно разстройство, поставят диагноза „среднощна инсомния“ и предписват лекарства срещу нея.
Все пак, скоростно нарастват доказателствата, че събужданията през нощта не са ненормални, а са напълно естествен ритъм, който тялото ни следва. Всъщност, според историци и психиатри, точно този компресиран, непрекъснат осемчасов сън, към който човечеството днес се придържа, е безпрецедентен в историята. Всички спим грешно напоследък, твърдят те, така че ако се будите през нощта, може би всъщност сте на прав път.
„Доминантният тип спане от незапомнени време е двуфазовият“, твърди Роджър Екирч, историк и автор на книги за историческото развитие на съня. Проучванията на Екирч показват, че някога хората са спяли на два 4-часови блока през нощта, разделени от период на бодърстване, който продължавал около час или повече. По това време те са можели да полежат в леглото, да се молят, да помислят върху сънищата си, да поговорят със съпрузите си. Други ставали да свършат някаква работа и дори да посетят съседите си, преди да си легнат отново.
Така наречените „първи сън“или „дълбок сън“ и „втори сън или „сутрешен сън“ се споменават изобилно в правните и бюрократични документи, литературата и други архиви на прединдустриална Европа.  „Постепенно, през 19 век, езикът се променя и разделният сън отпада, казва Екирч. Сега хората го наричат безсъние“.

http://znanie.eu/ако-често-се-будите-нощем-значите-спит/

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 00:52 от kanti

# 578
Пускам 2-ри пореден пост, но сега в ТТ се появи видео от ИГ на Ийт от заснемане на сцена с Туба, Къванч и него , на която се вижда, че има сблъсък между Ръза и Джес  Peace

https://www.instagram.com/p/BT2I8JDFEEE/

Още една информация от ТТ. Дали е вярна? newsm78 Thinking
TubaBustun Universal‏ @TubaUniversal  8m8 minutes ago
Milliyet Cadde Tv writer Sina Koloğlu:
#CesurveGüzel will continue until January
#TubaBüyüküstün #KıvançTatlıtuğ pic.twitter.com/OKDMkTVGCE

Статия в  Milliyet , където авторката на статията Sina Koloğlu , която пише за ТВ програмите и дизитата, казва, че ДК ще продължи до Януари Heart Eyes

http://www.milliyet.com.tr/-cesur-ve-guzel-final-yapiyor-mu-/cad … 46827/default.htm

Ето и превод от руските дружки  bouquet
Журналист газеты " Миллет" Сина Кологлу: Выходили новости, что якобы на съемочной площадке сериала "Джесур и Красавица, из-за опозданий Киванча Татлытуг, возник кризис в отношениях между ним и Тубой Бюйюкюстюн. И по этой причине сериал делает ранний финал..Однако, это неправда. Я слышал что сериал "Джесур и Красавица" включен, в индекс сериалов которые будут идти до января, будущего года. То есть, сериал сделает не сделает финал до конца 2017 года.
материал: Cesur ve Güzel//TuKi

Апел от грузинките да подкрепим Туба в анкетата, чийто срок изтича в края на месеца. За сега е 2-ра след Фахрие Whistling

Asi Georgian fans  💝‏ @AsiGeorgianFMT  3h3 hours ago
📢VOTE PLEASE 🙏👊👊👇
 👉http://www.televizyondizisi.com.ln.is/34um4 👈

Лека нощ отново  Sleeping

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 02:03 от kanti

# 579
Пускам 2-ри пореден пост, но сега в ТТ се появи видео от ИГ на Ийт от заснемане на сцена с Туба, Къванч и него , на която се вижда, че има сблъсък между Ръза и Джес  Peace

https://www.instagram.com/p/BT2I8JDFEEE/

Още една информация от ТТ. Дали е вярна? newsm78 Thinking
TubaBustun Universal‏ @TubaUniversal  8m8 minutes ago
Milliyet Cadde Tv writer Sina Koloğlu:
#CesurveGüzel will continue until January
#TubaBüyüküstün #KıvançTatlıtuğ pic.twitter.com/OKDMkTVGCE

Статия в  Milliyet , където авторката на статията Sina Koloğlu , която пише за ТВ програмите и дизитата, казва, че ДК ще продължи до Януари Heart Eyes

http://www.milliyet.com.tr/-cesur-ve-guzel-final-yapiyor-mu-/cad … 46827/default.htm

Ето и превод от руските дружки  bouquet
Журналист газеты " Миллет" Сина Кологлу: Выходили новости, что якобы на съемочной площадке сериала "Джесур и Красавица, из-за опозданий Киванча Татлытуг, возник кризис в отношениях между ним и Тубой Бюйюкюстюн. И по этой причине сериал делает ранний финал..Однако, это неправда. Я слышал что сериал "Джесур и Красавица" включен, в индекс сериалов которые будут идти до января, будущего года. То есть, сериал сделает не сделает финал до конца 2017 года.
материал: Cesur ve Güzel//TuKi

Апел от грузинките да подкрепим Туба в анкетата, чийто срок изтича в края на месеца. За сега е 2-ра след Фахрие Whistling

Asi Georgian fans  ‏ @AsiGeorgianFMT  3h3 hours ago
VOTE PLEASE
 http://www.televizyondizisi.com.ln.is/34um4

Лека нощ отново  Sleeping

Добро утро Hug
Повтарям поста на Канти заради метлата,  ама без моя.  Мамата не го пуска заради формата му - с 3 знака повече бил ooooh! Ако успея ще го пусна, ако не, здраве да е  Laughing

Спорна и успешна седмица   Hug

ПП Прилъгах я! Добавям без да редактирам Peace
Канти, докогато, дотогава. С когото, с този. Колкото повече толкова повече Laughing
За предложение за Еми няма да се учудя. Туба му стана нещо като ледоразбивач на КЧ Wink

Тези дни има поводи за писане, а и вие сте се разписали  thumbsup, ама нямам много време за виртуални занимания -  и тръстика, и реален „Джесур“. Няма да направя грешката на Мехрибан Wink
Темното гардже си ни е най, ама домашното - е още повече най.

Като споменах Мехрибан, ми се запечата една нейна реплика „обичам Джесур по различен начин“:roll: .
По какъв  newsm78 Да не се е влюбила Wink И въобще как може да сравнява Бюлент и Джесур newsm78  Една нормална майка няма да седне да убеждава, че обича сина си, дори когато е наранена. 

Като се замисля, май повечето герои не са доволни от роднините си - кой от майка или баща, кой
от син или брат или пък са били  малко или повече пренебрегвани и изоставяни от родители или
любими: Тбей; Адалет и Ръза; Бюлент и от майка, и от Сю; Корхан; донякъде Сю от майка си, че и
от Дж; Мехрибан; Бану; Само Дж е бил обграден от любов, грижи и възхищение. Поне това знаем
засега.

Канти, направила си сравнение м/у двете ни любовни двойки thumbsup Само не съм
напълно убедена в:
Цитат
Да, по отношение на мъжката част от двойките- може да се каже: силни характери, които
са готови да направят всичко за любимите си, дори и престъпване на закона.

За мене мъжката част на двойките е по-скоро силова Peace, женската е силната. Да си силен не
значи да бъдеш агресивен, тираничен, не търпящ чуждо мнение. Силният може и да отстъпва, и да прощава, и да приема. Забелязах, че мъжката половина на двойките  се гневи, не само при несправедливост. Гневи се и когато усеща, че човекът отсреща е прав и губи почва под краката си.
В тези случаи гневът ги държи в кондиция, за съжаление отбранителна. Силният човек би имал
смелостта да признае поне пред себе си грешката  и би сменил курса.
А и не само мъжете пристъпват закона, за да спасят любимите си Peace Същото важи и за
любимите им, че и с по-голяма сила, щото за техните силни половинки не е проблем да пристъпват
закона. На тях и без да се жертват  в името на  нежните си любими, им е навик да го
пристъпват Mr. Green

Линка, ако Сю предаде баща си, малко зрителки ще я осъдят. Създателите на сапунките
използват схемата – ГГй и антиГГй.  Така ги въвеждат в началото на дизито и така си върви до
края – първият е супермен, романтичен,  принцът на бял кон, другият е самият сатана. След това
историята и героите  се разгръщат и много от първоначалните представи се променят, но
възхищението от ГГй и неприязънта към антиГГй остават Crossing Arms  Дори принцът да мами,
издевателства и убива, той си остава принц ooooh!

Така е и с Дж. Вкараха го на бял кон и  всичко му е простено. Няма нужда да се доказва. Само от
време на време смекчават гнева му, за да задоволят романтичните желания на публиката. А Тбей
си остава злодеят от най-ранна възраст. Мнозина бяха възмутени от отношението му към родителите,
а не от тяхното отношение към Crossing Arms, от подлагането на крак на момченцето, избрано за
осиновяване, а не от ръката на осиновителя, която го залепи за стената Crossing Arms. Защо човек да
си създава главоболия да бере и  болките и грижите на „злодея“. Това би значело и да погледне
под друг ъгъл Дж.

Жените в дизита са по-друга категория. На практика те са носителите на животворната сила – на
любовта, на нежността и топлотата. В патриархалните общества жените не са равнопоставени, на
тях не се прощават лесно грешките и може би затова и така са представяни – без особени грехове, страдащи по вина на мъжете, уж слаби и беззащитни, но издържливи и дори психически и емоционално по-силни. 
Има и изключения, разбира се.
Сапунките са не само шоубизнес и начин на убиване на времето, но предлагат и някои модели на поведение - героините могат да бъдат пример  и да дават надежда,  Затова и гл. героини обикновено
не са причината за забърканите и драматичните ситуации и истории в сапунките. 
Мисля, че с това отговарям на slamkadebelanka защо основно Дж е под прицел, а не Сю. PeaceРолите в историята са съвсем различни, както и създадените в началото за тях представи. Дж с появата си в К. обърна всичко с краката нагоре, стана неволно причина и за хаос, и за драматични събития. За разлика от него, Сю не създава събитията, а ги следва и реагира.
Като се добави, че все пак сме жени и женската гл. точка ни е разбираемо по-близка. А това, че изпълнителката си е нашето гардже има най-малка тежест, поне за мене Peace

Разбирам гнева на Дж, но не и че не може да го преодолее. Разбирам желанието му за възмездие,
но не и хладнокръвно замисленото му отмъщение. Затова и съм толкова против поведението му. И тук slamkadebelanka си права thumbsup Ориенталското у Дж е останало.
Обикновено, ГГий в турските дизита започва с отмъщение, но се осъзнава, а западните възпитаници се противопоставят на всякакъв вид отмъщение и успяват да убеждят околните. Тук се получи обратното,
не само, че Дж не се отказва, но и задълбава,  А и да не забравяме, че истината за миналото, не е точно неговата. Най-малкото,  семейството, чиято история Тбей си е присвоил е било първо негово. Ролята на Хасан и общите осиновители би трябвало да ни я покажат. Дано не забравят.

И още нещо. Хасан ми прилича повече на дребните душички Мехрибан и Корхан. Не е ясно какво би постигнал в живота със семейните картини. Едва ли би успял да създа  един процъфтяващ град, Така
че не е ясно какво в Колудаг, освен картините, принадлежи на Хасан. А и дотук не видяхме
идеализирания  Хасан,  да е направил  нещо за децата от сиропиталището. Той май не е искал
да си спомня за това си минало. Удобно, нали да имаш чиста съвест и да се правиш на добър.
Де факто, само тираничният Тбей е направил нещо ей така за другите. Дори Дж, който обсебен от отмъщението си по-скоро вместо да изписва вежди, вади очи Peace

Сю има за какво да я критикувам, но нейните „грехове“ не са нито първопричината, нито двигателят
на действието, те са следствие.

Не мога да слагам на кантар любовта с отмъщението. Отмъщението не го приемам Stop Но любовта
със саможертвата – да. Казват, че това е истинската любов.

slamkadebelanka, радвам се, че те съм провокирала Hug  Обичам дискусиите.

От видяното от епизода само да отбележа, че Тбей знае за болестта си. Явно се досеща защо Сю се
тревожи, та я успокояваше, че не е тръгнал да умира.

Харесва ми у Тбей това, че не използва миналото си и болестта си да се оправдава, да буди
съжаление и разбиране.

Сцената край езерото не ми бе продължение на разговора по телефона. Някак си ми е не съвсем състоятелна и логична като странно осветения пейзаж. Романтичен ми бе разговорът -
несъзнателният порив да се обадиш на любимия и несъзнателният порив да утешиш любимата.

След като подхлъзна Салих, Дж и Тбей, Ръза започна да обработва прокурора с уж невинно
изпуснати думи. А новата власт и тя се оказва подвластна на тъмните сили или пък е в ръцете на
глупаци Mr. Green

Писах на пресекулки, защото според скритите на Канти е правилно да се будя често, ама е
време за един по-дълъг сън, днес за никъде не бързам Wink

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 04:21 от Bagi

# 580
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено,за многото инфо,снимки.
Баги HugИмаш лайкче за поста ти.
Канти HugБлагодаря ти за всичко.
Добро утро, приятели! Simple Smile

Пожелавам ви радостта от малките неща –
те са в основата на голямото щастие!
Изпълнете го с ухание на цветя и вкус на любов!
Щастлив ден !

Цитат
#KivancTatlitug #KıvançTatlıtuğ #TubaBüyüküstün #CesurveGüzel #news@kivanctuba Vogue Турция разметил в своем инстаграм аккаунте фото Тубы Бюйюкюстюн для рекламы часов IWS, с целью рекламы коллекции Da Vinci 2017 года этого бренда.
#TubaBüyüküstün in #VogueTürkiye's insta #iwc #iwcwatches

Цитат
Все эти актрисы были представлены для медицинского факультета
Галаксо в Александрии,где по фотографиям изучали совершенно идеальные черты лица.
David Vilia

Ръза ще ходи по нервите на Джес,ще го предизвиква непрекъснато  ,като повече е до Сю ,може би с ясната цел  да го предизвика и прокурора задържи Джес.

https://vk.com/video-123508620_456239920
Може би  това е зад кадър или дубли,ще видим newsm78

Хубав и спокоен ден,дами bouquet,да се надяваме на снимки ,подсказка и каквото и да е,в очакване сме. bouquet

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 08:29 от vdleri Вичона

# 581
  • Русе
Добро утро!  Hug

Започваме новата работна седмица  Wink - дано ни е интересна и много успешна!  Peace

Снощи, докато аз вече спях  Wink са излезли някои ''новини' Канти  Hug

Намеци, потвърждения, а и тези снимки с екипа...  Simple Smile виждам ги, но... вече съм Тома неверни, та... ще почакаме и ще видим кое от тях е истина, и кое - не  Peace

За снимките с екипа се чудя  Thinking защо няма други актьори, а и... дали не е пусната само с тази цел да опровергае критичния материал. Не ми допадат такива неща, защото ми изглеждат и малко като потвърждение, а и като знаем как Туба реагира на хапливите материали - с подминаване,  Wink се чудя затова ли са направили и тази отметка.  newsm78

Вичи  Hug екшънът в ДК продължава  Wink и добре, че имаме надежда за повече романтика, макар и на друго място  Simple Smile

Хубав ден за всички да е !  Peace

# 582
Добро утро, европейки!  Hug
Честит празник!  Hug

Да поздравим и нашите приятелки от руските форуми, чиито услуги постоянно ползваме!  Hug
С празником!  Hug

Тази сутрин, отваряйки форума, едва не паднах!  Joy
Толкова много новини!  Shocked И все важни!  Joy
Благодаря, Канти  Hug, че ги откри за нас!  bouquet
Значи, предварителните намерения за 50 епизода ще се осъществят!  Peace
Ами, какво да кажа, освен - ще видим...
Интересно видео е сложил ИЙ!  Laughing
За пръв път ли го бие КТ Mr. Green, че толкова се гордее!  hahaha

Знам, че са играли заедно в Езел, но не зная там били ли са се. Laughing
Относно снимките. Е, няма как, трябва да бъдат разгледан и анлизирани в ТТ и във всички форуми!  Wink
Имаме прегръдка... Mr. Green

Сега и аз да ви сложа няколко превода и пояснения, които открих в руските форуми.
Отношението на снимачната група към клюките...
Цитат
#CesurVeGüzelHaber
Команда сериала "Джесур и Красавица" своеобразно опровергла газетные статьи, о большом кризисе, возникшем на съемочной площадке, между исполнителями главных ролей Тубы Бюйюкюстюн и Киванча Татлытуг.
На фоне газетной вырезки, сотрудники группы сделали надпись "Ничего подобного нет".
Напомним, в той статье говорилось, что якобы Туба Бюйюкюстюн, испытывает проблемы, не только в личной жизни, из-за развода со своим мужем, но и на съемках. Уставшая от опозданий Киванча Татлытуга, покинула съемки сказав "Когда он появится, дайте знать" Возникшая ситуация, повлекла за собой слухи, что сериал сделает преждевременный финал.

#CesurveGüzel setinde #KıvançTatlıtuğ ve #TubaBüyüküstün arasında yaşanan 'SÖZDE KRİZ' haberleri ekip tarafından YALANLANDI @geccecom#CesurveGüzel setinde #KıvançTatlıtuğ ve #TubaBüyüküstün arasında yaşanan 'SÖZDE KRİZ' haberleri ekip tarafından YALANLANDI @geccecom

Цитат
Vogue Турция разметил в своем инстаграм аккаунте фото Тубы Бюйюкюстюн для рекламы часов IWS, с целью рекламы коллекции Da Vinci 2017 года этого бренда.https://vk.com/clubtuba507

Лицето на Туба притежава "Златното сечение", припомниха ми в ТТ
Цитат
#CesurVeGüzelHaber
Информация: Тубе Бюйюкюстюн, поступают очень много предложений, о съемках в фильмах. Однако, на сегодняшний момент, она не оценила ни одно из них. То есть, новых проектов, пока нет.
Tuba Büyüküstün'e cok fazla film teklifi geliyormus ama su an okudugu, degerlendirdigi hicbir film yokmus. Yeni bir proje yokmus yani.https://vk.com/club143398602

Цитат
https://www.gazetemag.com/tuba-buyukustun-ve-engin-akyurekten-si … filmi-mi-geliyor/
#CesurVeGüzelHaber
Туба Бюйюкюстюн и Энгин Акюрек в одном фильме???
Слухи, о новом совместном проекте, незабываемой пары Тубы Бюйюкюстюн и Энгина Акюрек, в сериале "Kara Para Aşk" взорвала социальные сети, и взволновала поклонников.
Согласно информации, gazetemag, Энгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн готовятся к съемкам в новом художественном фильме. С большой вероятностью, предполагают, что оба актера дали предварительное согласие. Поклонники этой пары, с нетерпением ждут, полюбившуюся пару, после этих неопределенных новостей.
Да се чудиш на какво да вярваш... newsm78

Нов клип

Баги  Hug хубав пост! Имаш лайк!  Hug

Хубав ден! Hug
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Не съм ви чела, може да повтарям. Сорри!  Laughing

# 583
Добро утро! Hug Hug Hug

Много новини и преводи  са излезли от снощи и днес! Laughing

Канти Hug,благодаря за всичко от снощи! bouquet bouquet Сънят често ми се губи,да не се притеснявам демек! Wink Hug

Баги Hug newsm10

Вичи Hug Цвети Hug

Линка Hug,за преводите! bouquet

Ако ДиК е до януари,предполагам ще има лятна пауза и на есен с 2-ри сезон! Thinking

Днес трябва да ни пуснат новите снимки,резюмето и предполагам 2-ри фрагман! Peace

още по въпроса за януари....

Цитат
Вышло множество слухов, что сериал "Смелый и Красивая"будет делать финал. После слухов на съёмочной площадке , что Кыванч Татлытуг опаздывает и Туба Буйукустун нервничает и напряжённая обстановка на съёмочной площадке и по этой причине будет ранний финал.
Журналист Синан Колуглу говорит : Я слышал, что сериал не сделает финал, а будет продолжатся весь год до января 2017г.
https://vk.com/clubtuba507

Приятен ден! Hug

ПП Окъснях с пускане на поста,че имах разговор по тел. с дъщерята! Peace По баловете май ще ми доведат внучката да гледам! Laughing

# 584
Здравейте Hug

Цитат
#KivancTatlitug #KıvançTatlıtuğ #TubaBüyüküstün #CesurveGüzel #kivanctuba
Сериал "Джесур ве Гузель" начинают транслировать в Румынии на телеканале Happy Chanel 👏😍🍀
#CesurveGüzel will be aired in Romania at #HappyChanel TV #TubaBüyüküstün #KıvançTatlıtuğ #Suhan #CeSuh #CesurveGüzel #TubaBüyüküstün 👏

За момичетата от руските форуми.Поздравляем. Hug bouquet

"Катюша" Валерия Курнушкина и хор имени Александрова

Общи условия

Активация на акаунт