Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Тази фотка откъде е newsm78

Прилича ми от заснемането на КРА. Това басейнче отзад ме тика на тези размисли. Thinking В къщата на Денизер. Rolling Eyes
  А по повод общ филм с който и да е бивш партньор, ми е все тази. От тези, които имат теми тук, знам, че няма да са доволни. От фенките на Енгин съм изключително разочарована. Абсолютно от всички. Peace Но това не ми влияе на душевното равновесие. Laughing След последната му екранна изява, просто си изясних на всички вкусовете и ги разбирам. Няма как да имаме допирни точки и да ми хареса нов техен дует или дори да са антагонисти. Направих си изводите и сега влизам в само тази тема. Grinning

Тамер Левент да не би да има рожден ден? Rolling Eyes Ето едно видео на посещение в университет:

https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_103787%2Faac501b350b9a97a0d

Изчезвам. Hug

# 616
Тази фотка откъде е newsm78

http://www.forum.hr/showthread.php?t=606900&page=394
От партито, по случай приключването на КРА.  Peace

А по повод общ филм с който и да е бивш партньор, ми е все тази. От тези, които имат теми тук, знам, че няма да са доволни. От фенките на Енгин съм изключително разочарована. Абсолютно от всички. Peace Но това не ми влияе на душевното равновесие. Laughing След последната му екранна изява, просто си изясних на всички вкусовете и ги разбирам. Няма как да имаме допирни точки и да ми хареса нов техен дует или дори да са антагонисти. Направих си изводите и сега влизам в само тази тема. Grinning

Сабинка  Hug абсолютно споделям!  Hug

# 617
Саби Hug,какво стана с гипса? Peace Като писа за втори тест,се зачудих и се върнах да го търся! Joy Тамер Левент няма РД. PeaceБеше на театрален фестивал във Франкфурт!Може да е посетил университет и за това така го посрещат!Така мисля,като видях видеото,което си пуснала! Peace

Цитат
Тамер Левент, на открытии театра во Франкфурте.
https://vk.com/club143398602

Филмите с който и да е трудно достигат до нас!Така,че да не се вълнуваме кой ще е партньора! Laughing

За заплащането на Туба фактите говорят! newsm10

# 618
Чета в Гечето, че сме първи по обсъждане в социалните мрежи!  Joy Аферим сана! (Какво ли значи, не съм сигурна, използвам го като иронично одобрение  Mr. Green)
https://www.gecce.com/haber-sosyal-medyayi-sallayan-diziler

Оказва се, че пак сме първи по обсъждане за седмицата.

Цитат
В ТТ пишут на самом деле вот должно было быть: 😂🍓 Mr. Green
- Джесур мне приснился сон :
Ты меня обнял.. потом поцеловал...еще поцеловал..и еще поцеловал.. А потом я тебя потеряла...
- Тише, не расстраивайся, через пять минут буду.. зацелую...
- Ладно...
Aslında olması gereken... #CesurveGüzel
https://vk.com/kivanctuba

# 619

Привет! Hug Хубава вечер ви желая! Grinning Peace
Към петък чак ще съм отново "пей сърце и  Shocked  Shocked  #Crazy филми"  В момента гледам повече от един брой внуци, което си е на живо филма " Деца на килограм"  Wink Mr. Green
Благодаря за всичко и на всички в темата! love001

# 620
Сабинка, Линка, вярно че е от прощалното парти на КПА, благодаря Hug

Ето я  малко по-неизрязана:

Неслучайно Тамер бей е във Франкфурт в университет.  Има доста впечатляващо международно театрално присъствие като актьор, режисьор, сценарист, преподавател  (в едни от най-пристижните университети в света) и пропагандатор на театралното изкуство.  Участва в редица международни и европейски проекти и семинари. Подобно на Ферзан бей, има и оперни и балетни постановки.

http://www.turkishculture.org/whoiswho/theater/tamer-levent-1192.htm
Текстът е на английски, но гуги с него няма проблеми Wink
Скрит текст:

Стил на чл   :   Актьорът, режисьор, арт директор, писател
Клон на чл   :   Театър, кино, телевизионни сериали
Арт профил   :   
Тамер Левент е роден в Измир през 1950 г. Той завърши в Измир турски College. След като се дипломира от отдел Театърът в държавна консерватория в Анкара през 1977 г., той е работил в Държавния театър като актьор, а по-късно като директор. Левент преподава творческо актьорско майсторство във факултета по образователни науки на Университета в Анкара, Ескишехир Анадолския университет, Театралния департамент на Нюйоркския университет, Театралния департамент на Берлин Колеж по художествена школа, Йоркшир Бретън Hall College, и Университета на Уоруик. Заедно с Европейския парламент, той организира среща театрални проекти и насочени семинари в Белгия, Люксембург, Унгария и като един от членовете на комисията и организаторите. Левент също е насочено много театрални работилници във Франция и Тунис за дълго време. В допълнение, той е представен драма програми по радиото и телевизията.

Левент е насочено театрални и практическа работа, за да се въведе и разпространява театър култура в Турция. Той е бил и генерален директор на театър и заместник-генерален директор в Държавен театър. Турските пиеси той насочени, включително Ülkü Айваз е "Yeniden Yaratma," са били извършени в много фестивали в Русия, Канада, Южна Корея, Иран и Северен Кипър. игра Bernada Алба "Еви" е адаптиран за балет от Левент.

Левент е написал множество статии за театър в турски и чужди списания. Освен че е актьор и режисьор, той е генерален директор на TOBAV (Фондацията за работещите в държавните театри опера и балет) и TOMEB (Професионалната Съюза на артистите в театър). Той е и турски представител на FIA (Федерация на международни участници). Левент е бил един от комисията за борда на IATA (Международна асоциация за аматьори театър).

През 2009 г. той получи наградата "Най-добър актьор" от 45-та Анкара Art Society. През 2013 г. Левент спечели наградата "Най-добър актьор" в 24-ия Международен филмов фестивал в Анкара. В момента Левент работи като театрален режисьор в държавните театри.

Театри като актьор:
İstanbul Efendisi (Musahipzade Celal), 1975
Моята прекрасна лейди (Musical) (адаптиран от Пигмалион Бърнард Шоу, като Алън Jey Лърнър), Анкара Държавен театър, 1977
İnsandan Качан (Mysantrophe) (Молиер), Анкара Държавен театър, 1977
Генч W.'nin Йени Acıları (Ulrich Plenzdorf), Анкара Държавен театър, 1977 г.
Били Бъд (Yasalar съм Инсан ) (Херман Мелвил), 1978 г.
султан Киз (детски театър) (Осман Güngör Feyzoğlu)
Монсерат (Еманюел Роблес), 1979
Özgürlüğüne Kavuşturulan Дон Kişot (Анатоли Василиевич Lunaçarski)
Артуро Ui'nin Önlenebilir Yükselişi (Брехт)
Keşanlı Али Destanı (Haldun Танер)
Bir Сабах Gülerek Uyan (Неджати Джумалъ)
Tam Rolünde (Leonnie Ossowski)
Ebedi Коча (Виктор Heim)
Burgonya Prensesi Ивона (Витолд Гомбрович )
Matmazel Helsinka (Georgas Astalos)
Karacaoğlan (Dinçer Шумер)
Sanatçının Ölümü (Yılmaz Onay)
Тартюф (Молиер)
Düşler Yolu (Тенеси Уилямс)
Yaşamaya Dair (адаптиран от работата Назъм Хикмет, като Тамер Левент)
Ramazan'la Cülide (Ерхан Gökgücü)
Мутлу Yıllar (Петър Турини) Община Бешикташ Akatlar културен център в Истанбул 2008
Galileo'nin Yaşamı (Брехт), 2008 Анкара Държавен театър, 2008

Театри и опери като режисьор:
Bir Елин Nesi Var (детски театър) (Мухарем Бухара)
Bütün Дуня Oyun Sahnesi (Тамер Левент)
Бернарда Алба Evi (Ф. Г. Лорка), (TV проекта театър на танца с хореография Биназ Айдън е)
, след като Инсан (Yılmaz Karakoyunlu), (Канада Tour)
Masal Kadınları (Тамер Левент), (Иран Tour)
Кармен (Жорж Бизе), Измир държавната опера и балет
Mança'lı Адам, Дон Кихот , Мерсин държавната опера и балет
Yaşamaya Dair (сценарий: Назъм Хикмет), Анкара държавна опера и балет
Калигула (Албер Камю)
Bakhai (Еврипид)
Kalpaklılar (адаптиран от работата Samim Kocagöz чрез Тамер Левент)
Ней Dans Prodüksiyonu (сценарий: Тамер Левент), (World Tour)
Ферхат Ил Сирин (Назим Хикмет), Анкара
Domuz Ahırı (Athaol Fughart), Измир Sahne Tozu театър
Midas'ın Kulakları (Güngör Dilmen), Коня Държавен театър

Filmogrphy:
Yazılar Filmatik (1998)
Gülpare (ТВ драма) (2006)
Vazgeç Gönlüm (2007)
Сам Rüzgarı (Полша)
Gülpare
Yaralı Yurek (2007)

Пиесите му:
Bütün Дуня Bir Oyun Sahnesi
Ya Tutarsa
Karısına Гор Bir Халк düşmanı
Anla Beni
Masal Kadınları

Филмова адаптация:
Efruz бей

Неговите книги:
Niçin Tiyatro (членове)
Ya Tutarsa (театър)

Информация за "Тбей" няма начин да не е слагана в темата, но пак ме впечатли.

Туба е късместлийка с екранните си бащи - някои от тях са цели епохи в кино и театралното изкуство. Макар че без "баща" стигна до номинациите на Еми Wink Шегичка, разбира се!  
Винаги има какво да научи и учи, но стои редом с тях като съвсем равностоен партньор и то не защото е ГГ  thumbsup

# 621
  • Русе
Вечерен привет дружки!  Hug

Реших да се отбия насам за да си  hahaha излекувам с някой друг процент депресията  Wink, както излиза от материала на Вичи  Hug четенето помагало за това  Simple Smile Е, нали и темите за сериали с новините, коментарите и някое и друго забавно четиво биха ми заместили и някоя и друга минута вместо с книга в ръка  Wink. А и хем е  Wink по-разообразно, хем и...  hahaha картинки повече има  Joy Joy Joy

А сега понеже видях, че кой знае какво ново за ДК нямаме да си изкажа и моята дилема -  Sad разбрах, че утре имаме полуфинал на Евровизия, та... какво ще правим с онлайна?  newsm78
Въпросът е сложен и...  newsm78 кое ли да предпочета?  За нашият участник Кристиян залозите са големи - предричат му предни позиции и дори очакват да бъде най-силното представяне за страната ни. Май наистина не е за изпускане...  newsm78

# 622
Цвети  Hug много интересно видео! Хареса ми!  Peace
Но, няма дилема!  Peace
На ТВ-то Евровизия, на компютъра - ДК, на телефона - превода! Чиста работа!  Joy Joy Joy
Аз така ще направя. Mr. Green
Баги  Hug  за инфото за Тбей.Личи си, че актьорът е страхотен, анонсиран като злото във дизито, той направи един чаровен възрастен джентълмен със своите черни, но и бели страни, обаятелен и не можеш да го намразиш първосигнално... Wink (Поне ние, в нашата тема, не можахме Simple Smile)
Малко черно бели колажи.  Peace

Лека нощ!  Hug
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 23:15 от Lina_4

# 623
Среднощен поздрав и от мен! Hug
Изкуших се да сложа тази огледална снимка. Много ми хареса. Simple Smile

Чета и разглеждам всичко.  book Е, така става, че обикновено ми се събират по десетина страници, но на части изчитам всичко. Peace Благодаря ви! Hug bouquet

Гледам си и сериала и ми харесва. Обикновено изчаквам превода. Повтарям се, но...пак да си кажа, че съм впечатлена от чудесната игра на всички без изключение.

Лина, Hug  Благодаря ти за подаръка! Много ми хареса, чудесно попадение.  bouquet

И от мен, дъга... Simple Smile Hug

Спокойна нощ и доскоро. Hug

# 624
  • Русе

Четвъртък, ден за кино  Peace, а днес и по-специален за любителите на Евровизия, та...  Wink дано и двете събития ни доставят радост довечера!  Peace  Simple Smile

Линка  Hug права си  Wink явно снощи не съм мислила достатъчно, та...  hahaha нали съм с богат тв пакет -  hahaha имам шанс да гледам едновременно  Joy Joy Joy Е, дилема пак има де -  ooooh! кое ще е на тв-то и кое на монитора  Joy Joy Joy Wink А пък превода...  Wink май мога и без него, че с тези онлайни, с които вече съм понатрупала опит и отлична игра на актьори ми остават малко неща за доизясняване.   Simple Smile
Ама и...   ooooh! как ми дотегнаха тъжните ни герои и си ги искам пак такива, виждам и други са на моето мнение, не само тук при нас  Peace

Цитат
Верните нам эти лица) и так в жизни грусти много(

Да видим разкриването на тайната на Сю как ще стане и до какво ще доведе.  Peace

Хубав и много успешен ден на всички!  Peace

# 625
Добро утро! Hug Hug Hug

Отново е нашия ден за кино! Laughing Party Явно довечера ще сме в комбинирано предаване-ДиК и Евровизя! Wink Е аз съм свикнала,когато има мач и сериал! Joy

Линка Hug Рали HugЦвети Hug

Честита победа на Гришо! bg
Скрит текст:

Приятен слънчев ден! bouquet

# 626
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Рали Hug wavey

Добро утро ! Simple Smile
Новият ден е едно ново начало !
Усмихни се денят ,ще е прекрасен !
"Всеки ден, във всяко отношение, положението става все по-добро и по-добро!"

Днес ден за кино,за Евровизия,всеки със своите предпочитания.

Много тъжни ГГ,трудно е човек да намери  колаж,гиф с усмихнати Сю и Джес.Дано ако някои тайни паднат,най вече с бременността има усмихнати лица,но може би отново Джес ще е сърдит ,че е бил заблуден   в това отношение. newsm78 newsm78

Честит празник на всички Именници.
За мен празника на Светите братя Кирил и Методи е на 24 МАЙ.

Хубав ден bouquet и в очакване на сериала и Евровизия.Дано и в сериала и в Евровизия не сме разочаровани.

# 627

Привет, ято! Hug Направо сте за завиждане само с два избора за тази вечер Mr. Green При мен на първо място ще е 1/8 финала на Гришо в Мадрид, после Евровизия, но и с поглеждане в темите за сериала. #Crazy И всичко това, гарнирано с две малки и две пораснали деца /родителите им/ Mr. Green Или както се казва :"Избери българското.." Wink
Хубав и шарен ден ви желая!  Peace

# 628
Здравейте Hug

Злати ни е напомнила, че е денят на св св Кирил и Методий. Честит празник на всички, които ги почитат! Честито на имениците bouquet bouquet bouquet
Венците и песните си остават за 24 май. Най-цветният и съдържателен наш празник.

Много сте дилемни за довечера Wink  Аз  ще съм си, както останалите  домашни четвъртъци. На монитора  два прозореца: на единия ДК, на другия - превод, а на тв екрана "Откраднат живот'.  Този му сезон много ми допада. От всичко има. Особено ме забавляват диалозите - двузначността и  хуморът ми звучат свежо и остоумно. Пък и актьорите се разиграха. Така че съм си избрала съвсем българското Laughing
Тръпката по Евровизията ми остана  в миналото, когато дубликатът й Интервизия си беше истинско събитие, а Евровизията - апокрив. Май сега са й останали само гръмкото име и шумотевицата от участието ни по медиите Peace

Колажи с ДиК обикновено не слагам, но този ми привлече погледа  заради отражението. После видях детайлите му - сцената, която можеше да е много по вълнуваща ooooh!, Но пак ми харесва, колажът, де

Днес  е  роден Салвадор Дали. И думите му като картините.
„Не се страхувайте от съвършенството. Не можете да го постигнете. Още повече, че в съвършенството няма нищо хубаво.”
Ако на някой му се четат още от откровенията на Дали : http://afish.bg/readings/item/3195-ne-se-strahuvaite-ot-savarshe … o-postignete.html

Та думите на Дали за съвършенството ми напомниха ми тези на  Туба  за красотата (от интервюто й с иракчанката Нидаа/2015  - https://www.youtube.com/watch?v=L5aXvuQ0O_o):

"Красотата е нещо интересно, не красиво, което кара хората да гледат".

Докато ги търсех, чух нещо, което ми е минало през ушите. Пак прословутата тема за подстрижката: в Ню Йорк се е случило. Така е като няма новини и несъществените дреболии отбелязваме Wink

Приятен да ви е денят, нетът - безпроблемен, а това, което ще гледате - интересно и забавно Hug

# 629
Здравейте!  Hug

Днес е денят!  Peace

Аз пък изгледах с бг субки последния епизод.
Това, което мога да добавя, е, че видях, че Сю абсолютно добре знае с кого влезе в комбина - с престъпници, и ужасно много се страхуваше при размяната. Страхуваше се и за себе си, и за Джесур. Никакво доверие му няма на Ръза, но няма избор...
Чудя се дали тук е приела да вечеря с Ръза

и защо го е направила, ако Джесур вече знае, че баща й е убил Салих.  newsm78
Дали Джесур не е видял диска, т.е. пълния клип на случилото се, от който личи, че Т бей всъщност не е виновен, и че всичко е станало неволно. Това би повлияло на решението на Джесур да предаде Тбей, Джесур е честен човек.  Peace

От днес на сета... Кой епизод ли снимат?  newsm78

За разлика от Баги  Hug аз много обичам да слагам колажи. Защото обикновено показват израженията на лицата в съвместната сцена - едновременно, което не могат да направят камерите.

Какво ли ни чака довечера? newsm78 Ще видим... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт