Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 858
  • 738
  •   2
Отговори
# 645
Браво на нашето момче Кристиан!  newsm10
Имаме си финалист!  Peace

За епизода - на първо четене - не беше скучен, не ми се приспа, а това не мога да кажа за всеки епизод, когато гледам без превод.
Не знам защо тези източни народи имат такова благосклонно отношение към зрелищните убийства!  Crossing Arms
Беше ужасно и отвратително! Предполагам, че е добре поставено и снимано - естетично, нашия режик е естет!  Mr. Green Поне докато гледах беше така, щото по едно време си затворих очите... Sick
Киво много ми хареса, когато героят му разбра, че ще става баща - хубаво го изигра. Е, целувката не беше кой знае какво, ама там той е така...
Иийт Й. е страхотен актьор! Този прийом с втренченото гледане, без да отклонява поглед и без да мига е страхотен!  Mr. Green Внушава паника и ужас в отсрещната страна!  Shocked
Обаче намери добър противник в Сюханче! Велика е наша, велика! Браво! Беше достоен партньор на Иийт!  Heart Eyes
Сцените с баща й, с признанието на Джесур, с моленето на Джесур - няма слаб момент! Голяма актриса!  Peace
Страшно разнообразна и интересна. Без истерика, припряност. Прекрасна!  Heart Eyes
Отделно беше много красива в ресторанта.

Днес наш Онур има рожден ден.  bouquet
За мен ще бъде наш, докато Туба не каже, че не е. Laughing
И винаги ще си остане таткото на Мая и Топрак. Peace
Да е жив и здрав! Да са здрави и щастливи ТМТ, и много творчески успехи!   Peace

Лека нощ!  Hug

# 646
Епизодът ми хареса, но основно усещанията са ми #Cussing out и  smile3511 Започват тотално да сриват Тбей, а Дж да го връщат към по-нормално състояние. Дали не вървят все пак към финал  newsm78:pray:
Сю вече може с чиста съвест да замине, но надали ще остави Ръза да изнудва Дж или Дж да си отмъщава.

Радвам се, че Туба не ме разочарова и в този епизод - играе каквото й подадат и както трябва да се изиграе, не се измъква. И в гняв, и мъка мога да разбера кой ги е предизвикал у нея, кой стои с/у нея, без да съм го видяла.

Засега толкова. За лека нощ едно гифче:

ПП Линка, не само източните народи имат склонност към зрелищни убийства Peace

И аз да не изостана да поздравя Онур за рождения ден. Да е жив и здрав и все така креативен и оригинален! Много творчески успехи!

За мене ще продължи да си е "наш". Уважавам го и като актьор, и като личност!  

# 647
Злати Hug, Линка Hug

Прекрасна вечер беше newsm44
Класирането на Кристиян за финала  bg

И епизода беше супер

Играта на всички беше на макс, но Туба, Къванч и Ийт в тази серия показаха огромната палитра на възможностите си Peace Благодарение на усилията на всички се получи този прекрасен краен продукт - 26 серия.  Наистина ни дължаха това yes
Туба беше в стихията си - показа такава огромен творчески потенциал, че ме остави без думи.
Е, лаптопа ми направи номер и ми зачезна нета за 15-20 мин, но после си догледах пропуснатото  
Благодарение на руския превод подразбрах някои факти и  епизода ми хареса , но с българския удоволствието ще е в пъти повече yes

Направих няколко гифчета о т сцената с ТахсинБей и в ресторанта с Ръза, но няма сега да ги слагам, че много ще ми натежи поста. Изкушавам се само за тези двете от срещата между баща и дъщеря, когато картите се свалиха на масата. Не мога да проумея какъв баща трябва да си, че да си изпросваш по такъв долен начин любов от детето си? #Crazy Сюшка само дето не колабира в болницта като разбра, че баща й е неизлечимо болен ooooh!

Няколко гифчета от финала на епизода, когато Сю каза на Джес, че е бременна Peace

Пожелавам ви лека нощ с целувката на Сю и Джес

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 04:12 от kanti

# 648
  • Русе
Добро утро!  Hug

След прекрасната ми и наситена на емоции вечер, днес започвам денят с прекрасно настроение и надежда за още по-добър ден!  Peace

Снощи не смогнах да се разпиша защото след зашеметяваща АСК-ова серия имах час време да се подготвя за ДК, а пък и после успоредно ЕВРОВИЗИЯ...  Crazy А пък ''Откраднат живот'' се наложи да изчака и ще му дойде реда по НОВА плей  Wink Баги  Hug и аз много харесвам този му сезон със страхотните реплики, например около доктор Мазов  Wink
Така че... получих голяма доза романтика и радостта от отличното представяне на Кристиян ми помогнаха да превъзмогна и това, което ме ужаси в ''дръзката'' серия.

И... като цяло ДК ми хареса повече в сравнение с предните серии, нали моето момиче се усмихна  Wink

Канти  Hug много са хубави гифчетата, та...  Wink ще ''цитирам''  Peace
А и как да не им се зарадвам вече на тези двамата, като това вече не е сън - бяха ми омръзнали тези извъртания...  ooooh!

И... не съм забравила и поводът ни днес  Wink

Да е жив и здрав Онур, много щастлив и успешен да е животът му.  bouquet

И как да го пропусна, като и аз все още си го приемам за половинката на Туба и баща на тези красавици, нали  Wink така и няма потвърждение за развод, а аз само на официално инфо хващам вяра.  Simple Smile

Е, хайде стига ми засега, че с виртуала толкова - поемам към реала  Wink
Хубав и много успешен ден на всички!  Peace

# 649

С една котка за късмет, ви пожелавам хубав ден! Hug Peace
Много сцени изпуснах от епизода снощи, но пък за "късмет" - убийството на Адалет, не Naughty Shocked Приемете го за черен хумор, но по-хубаво изиграно убийство, не бях гледала скоро. Mr. Green И по някаква сериална ирония, в основата му е Тбей ooooh! Ако не беше решил да се прави на болен, ако Неджля не беше казала за "болестта" на Адалет, ако ....  Wink Затова го харесвам този сериал! Grinning

Наздраве за Онур! Peace Мой човек си е, до сега не ме е разочаровал нито като актьор и творец, нито като родител Grinning

Слагам ви един нов клип с кадри от КПА, за баланс в темата Mr. Green

# 650
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug Баги Hug

Канти Hug,и аз ще грабна едно гифче! Wink Heart Eyes

Цвети Hug Надин Hug

Зарадвах се,че Сю призна,че не е направила аборт!Но да видим дали Джес ще се съгласи на условието и!Да бъде предишния и да забрави за отмъщението! Peace
Много неща се разкриха!Май отиваме към финал! Thinking

Честит рожден ден на Онур-става на 40г.! baloni Да е здрав и щастлив!Още нови роли и професионални успехи! bouquet
40. yaşın huzur, sağlık, mutluluk getirsin. Tüm güzel şeyler seninle olsun. ✨💜
С Днём рождения Онур!!!!!!!!🎂🎁🎉

Щастлив и хубав петък,момичета! bouquet

-----------------------

Няма пост и допълвам....

Рейтингът...пада...

TOTAL
 1 SURVIVOR TV8 20:42 00:15 7,18 18,43
2 VATANIM SENSIN KANAL D 20:16 23:16 5,58 13,70
3 COBAN YILDIZI FOX TV 20:45 00:17 4,77 12,04
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 09:59 13:00 4,42 30,32
5 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 19:59 4,08 15,06
6 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:58 00:16 4,03 10,13

AB
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:16 23:16 8,72 21,86
2 SURVIVOR TV8 20:42 00:15 7,98 20,41
3 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX TV 18:59 19:59 5,03 19,71
4 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:58 00:16 4,87 12,17

20+ABC1
 1 VATANIM SENSIN KANAL D 20:16 23:16 8,07 19,67
2 SURVIVOR TV8 20:42 00:15 7,83 19,27
3 CESUR VE GUZEL STAR TV 20:58 00:16 4,98 11,94

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 10:11 от Zlatina3

# 651
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено,снимки ,инфо.
Канти HugОтново красиви и с уловени мигове гифчета. newsm10

Използвайте всяка секунда ,
за да се радвате на красивите неща в живота.
Нека днес има всичко , което ще ви накара
да бъдете щастливи и обичани !

Играта на всички беше на макс.Туба,Къванч,Ийт показаха много високо ниво на игра.Адмирации за тях. newsm10
Какъв баща си newsm78,да лъжеш,че си много болен,за да накараш дъщеря ти да те обича.В дъното на убийството на Адалет стои Тбей,с неговите лъжи  че е много болен,Адалет избяга и Ръза я уби.В потрес съм ,как само я уби.Турският Сем ги глобява за прегръдки и целувки ,а за убийства не.
 #2gunfire #2gunfire
Струва ми се,чу Туран няма да издържи и ще каже всичко.

Чести празник на Онур.Да е жив и здрав и още повече роли,но както казва той
Цитат
Привличат ме отрицателните роли.

Хубав и спокоен ден ,дами bouquet

# 652
Добро утро! Hug

Епизодът ми хареса, но основно усещанията са ми #Cussing out и  smile3511 Започват тотално да сриват Тбей, а Дж да го връщат към по-нормално състояние. Дали не вървят все пак към финал  newsm78:pray:
Сю вече може с чиста съвест да замине, но надали ще остави Ръза да изнудва Дж или Дж да си отмъщава.

Радвам се, че Туба не ме разочарова и в този епизод - играе каквото й подадат и както трябва да се изиграе, не се измъква. И в гняв, и мъка мога да разбера кой ги е предизвикал у нея, кой стои с/у нея, без да съм го видяла.
Точно така. Тбей трябва да отговаря на въжделенията на фенките - черна оФца си е той и такъв трябва да остане.  Mr. Green Сценарий...  Mr. Green
И моите усещания са, че вървим към финал, особено като видях и рейтинга. Злати  Hug  bouquet
Нищо, че слуховете са за продължение.
Ама кой знае. Може сега Джесур да откаже да спре отмъщението и гнева си, и Сюхан да замине, вече нищо не може да я спре... А, Ръза...
Е, заради него ще изгледаме още няколко епизода.

Изгледах епизода с руски субове, ще го гледам още няколко пъти, не че ме кефи развитието, никак даже, но играта на актьорите максимално ме кефи!  Heart Eyes И Тбей беше прекрасен. И Джахиде, Хулия, Мехрибан, Бюлент, Туран ... страхотни актьори. Вярваш им. А това е важно за мен.  Peace Два превода.
https://vk.com/video-86336891_456239526?list=ab09d2c73346be1363
https://vk.com/video-48619406_456239822?list=442c6f3fd43faa6cbe

Надин  Hug и на мен ми се видя много художествено представено убийството, но с превода си го спестих.  Mr. Green
Пак казвам, нашия режик е естет.... ooooh!
Малко клюки
Цитат
1)Ничего такого нет

Кыванч Татлытуг поставил последнюю точку в связи с кризисом между актерами, исполняющими главные роли, на съемках сериала "Смелый и Красивая", связанном с опозданиями. Накануне Кыванча видели в Этилере. Со словами: "Всё в порядке. Ничего такого нет", он быстро удалился.

2) Где ремни безопасности?
Приковывающий внимание зрителей от 7 до 70 лет Кыванч Татлытуг накануне был в Этилере. Не пристегнувшись ремнем безопасности, актер подает дурной пример молодежи. Татлытуг прямо опроверг разногласия на съемках, якобы имевшие место с коллегой Тубой Бюйюкюстюн.
https://vk.com/photo-120865532_456255630

На сета са изпратили Адалат... Е, ГГ ги няма  Crossing Arms

Хубав ден ви желая!  Hug

ПП

Цитат
😃вот и Али попался😜
Вероятно Али Билгин... Laughing

# 653

Така и не разбрах, защо в тези сцени показаха, че ще използват дубльор newsm78 Освен едно бягане, вярно, изпълнено като от олимпийски шампион, нищо друго свързано с опасност нямаше. Но е факт, че точно за него премениха Джес с очила и шапка Thinking Дали друг е бягал вместо Киво, не съм сигурна.  Sad Още не съм имала време да  гледала епизода цял и с превод.

Но пък прочетох, че Сюханчето е отново виновна Wink Досега беше за това, че не казваше за бебето. Сега пък, казала му за да го изнудва и спасява семейството си ooooh! Май, пак ще сме на първо място по обсъждане в мрежите, няма лошо! Mr. Green

# 654

Вичи Hug Линка Hug

# 655
Намерете десетте разлики Wink Може да се позабавлявате и вие на този клип. Докато си тактувам на песничката , в един момент се усещам, че наистина ми е трудно да различа кой, кой е.. ooooh! ooooh!

Engin Akyurek Ilker Kaleli Образы

# 656
Здравейте Запленени дружки по обедно време

Баги Hug снощи/сабахлем Joy/ не ми беше излязъл поста ти. И днес видях, че си писала преди мен  Flutter Изглежда чат-пат на форума му става нещо Rolling Eyes

Гледам, че мнението  за снощния епизод на всички ни се припокрива -  Цвети Hug, Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug, Надин Hug
Но нещо не мога да им разбера логиката (ако има такава де Wink) на комшиите Rolling Eyes След толкова силен епизод с игра на макс от всички - и рейтинга да е по-нисък отпредния път... newsm78 А имаше и толкова реалистично поднесено убийство  Mr. Green /черен хумор Peace/  Но Ийт го изигра безобразно добре - Линка  yes Вярно, че не съм гледала другите предавания и сериали, ама се чудя. Злати Hug мерси, че го донесе и тук
С толкова много развръзки снощи и на мен ми се струва, че вървим към финал Peace Ако не - сигурно ще започнат или разкрития за миналото, или ще вмъкнат някаква допълнителна сюжетна линния с други персонажи yes Защото както е тръгнало още 2-3 серии и няма да останат герои  Joy

Снощи пропуснах да честитя РД на Онур, който и за мен е един талантлив млад човек, и който е грижовен и обичащ татко Peace И ще си остане такъв, независимо от това дали са заедно с Туба или не bowuu  

newsm59Честит Рожден Ден на  Онур! Да е жив и здрав, и да има творческо дълголетие! Peace

Пожелавам му да продължи да получава признание за творчеството си! Peace

Сега да ви сложа и гифчета от:
1.Срещата на Сю с Ръза

2.Сцената на Сю с тати след като разбра за гаврата му с нея. Защото за мен си е такава Naughty И с това му действие сринаха образа на Тбей съвсем- Баги Peace
А в тази сцена Туба показва огромния си талант и израстване като актриса.  newsm10 /мое мнение Peace/.

Хайде да ви оставям за сега

ПП.Злати Hug и в рейтинга на соц.мрежи сме дръпнали малко надолу. Ама като човек гледа нещо, което му приковава вниманието не се сеща да туитва Whistling

ПП2 Надин Hug изглежда вече си малко по - free Wink

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 14:00 от kanti

# 657
Но пък прочетох, че Сюханчето е отново виновна Wink Досега беше за това, че не казваше за бебето. Сега пък, казала му за да го изнудва и спасява семейството си ooooh! Май, пак ще сме на първо място по обсъждане в мрежите, няма лошо! Mr. Green
Ама разбира се, че е виновна, Надин  Hug! Освен това е и глупава и егоистична!  Crossing Arms
От къде накъде ще иска бащата на детето си жив и извън затвора, със спокойна съвест, да не стане убиец и да избере нея и детето, вместо отмъщението, вместо да убива или най-малкото да рита пребит и паднал на земята човек, и т.н.
Защо не остави да се избият с Ръза и Ръза да се опита да й отмъсти, на нея и на Джесур заради унижението в ресторанта.  ooooh!
Моето мнение е да ги остави да се млатят мачовците, а тя бързо да заминава!  Naughty
Баща си на практика го предаде. Чудя се, че искат лично тя да го заведе в полицията!  ooooh!
Че той дори Джесур не очаква такова нещо от нея. Според мен той знаеше, че честната и умна Сюхан ще даде на Ширин правата за екзекуцията на Тбей и го намекна на Ширин. Ширин има това право, Салих все пак е неин баща!   Peace
Сега Джесур или ще я излъже (по-малко вероятно), или ще откаже сделката, като и тя няма да замине и да го остави на Ръза, а по-скоро ще понесе отмъстителността на Ръза, заплащайки или със детето си, или със живота си...
Гъска!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Бягай бързо от това змийско гнездо! Спаси детето си!  Praynig Praynig Praynig

Прекрасни гифчета, Канти  Hug! Супер!  Heart Eyes

# 658

Канти Hug,прекрасни гифчета от два силни момента! Heart Eyes Hug

сън....

....и реалност

паралел

# 659
Ама разбира се, че е виновна, Надин  Hug! Освен това е и глупава и егоистична!  Crossing Arms
От къде накъде ще иска бащата на детето си жив и извън затвора, със спокойна съвест, да не стане убиец и да избере нея и детето, вместо отмъщението, вместо да убива или най-малкото да рита пребит и паднал на земята човек, и т.н.
Защо не остави да се избият с Ръза и Ръза да се опита да й отмъсти, на нея и на Джесур заради унижението в ресторанта.  ooooh!
Моето мнение е да ги остави да се млатят мачовците, а тя бързо да заминава!  Naughty
Баща си на практика го предаде. Чудя се, че искат лично тя да го заведе в полицията!  ooooh!
Че той дори Джесур не очаква такова нещо от нея. Според мен той знаеше, че честната и умна Сюхан ще даде на Ширин правата за екзекуцията на Тбей и го намекна на Ширин. Ширин има това право, Салих все пак е неин баща!   Peace
Сега Джесур или ще я излъже (по-малко вероятно), или ще откаже сделката, като и тя няма да замине и да го остави на Ръза, а по-скоро ще понесе отмъстителността на Ръза, заплащайки или със детето си, или със живота си...
Гъска!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Бягай бързо от това змийско гнездо! Спаси детето си!  Praynig Praynig Praynig

Прекрасни гифчета, Канти  Hug! Супер!  Heart Eyes

Линка smile3521 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт