Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 235

• 74 832
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Боби Hug,така се случи,че съм свободна и следя какво излиза! LaughingЧакам и Евровизия! Peace

Цитат
Представитель IWC : Спасибо Дорогой Тубе Бюйюкюстюн! За то что она присоединилась к празднованию " IWC День Матери"

кратко видео от награждаването....
https://twitter.com/TubaBykstArabfp/status/863453904616517632

И казанато от Фатма Гирик
Цитат
Актриса Фатма Гирик в передаче Cumartesi surpriz на канале Show TV сказала, что Туба Бюйюкюстюн - самая успешная и любимая актриса для нее.
Фатме 74 года, она сыграла более 180 ролей за свою творческую жизнь, обладательница шести премий КФ Золотой кокон и КФ Золотой апельсин.
Фатма Гирик известна в Турции и как политический и общественный деятель. Выступала как продюсер и сценарист ряда фильмов в конце 70-х - середине 80-х годов.
https://vk.com/tuba_bustun

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 21:19 от Zlatina3

# 691
Нов клип  Grinning

Хубаво, че си харесах и огледах тази корица, та да видя името на Онур върху нея Grinning

# 692
Злати  Hug още нещо ново си ни донесла. А най-хубавото е, че ще има и още. newsm68 Като гледам репортерите отпред - със сигурност ще излязат качествени снимки.  Peace

Боби Hug ами нало сме си от ятото - харесваме си подобни неща

Надин Wink има защо да се загледа корицата на списанието. Вътре най-вероятно има интервю с Онур Rolling Eyes

Ето я Туба в залата и на гифче Heart Eyes

Понеже и аз съм се наредила пред ТВ-то да видя представянето на Кристиян, да му пожелаем успешно представяне!

Ще сложа отново клипа за ДК по неговата песен Peace

Ето и гифче от награждаването на Туба тази вечер Peace

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 23:48 от kanti

# 693
Много хубави снимки, видеа, гифчета, благодаря!  Heart Eyes

Не зная каква е тази награда, да е жива и здрава Туба, да получи още много!  Praynig
Ама нали знаете, че абсолютно всеки университет в Турция раздава филмови и други награди всяка година, че има за всички филми и актьори достатъчно.  Mr. Green Това малко обезценява тези университетски или младежки награди в моите очи. Но щом Туба е отишла да я получи, значи за нея е ценна.  Peace
Да й е честита!  Hug
Феновете са пуснали в ТТ няколко филмови плаката. Както се казва, мечтите са безплатни!  tooth tooth

Благодаря на всички за новините - Злати  Hug, превода - Баги  Hug, коментарите  Hug
Канти  Hug Боби  Hug не веднъж съм се изказвала, че аз гледам Туба със сърцето си и участвам във всеки неин образ - с добрите му страни и недостатъците! Така че и аз съм съгласна с написаното, няма друга такава актриса на света - с този талант - абсолютно всеки проект да преживяваш, все едно си негов герой. Имаше на времето един  фантастичен разказ (мисля италиански автор "Онирофилм" се казваше), намерих го в нета, който не го е чел, може да го прочете Лино Алдани е автора, https://chitanka.info/text/10556-onirofilm, където зрителя усеща всички емоции и преживявания на героите на филма чрез специални уреди.  Simple Smile
Туба има таланта да предаде усещанията на героинята си без никакви допълнителни уреди - изключителен и рядък талант.  Peace
Може други да са по-добри актьори и т.н., но не ги усещаш, не ги преживяваш, не са ти в кръвта! Затова и за мен тя е най-добрата и най-талантливата!   Peace

Лека нощ!   Hug

# 694

Ето я Туба с Майчето  newsm44 newsm68

Значи Топрачето не е била с тях. Защо ли? newsm78

Жалко, че Кристиян остана втори Sad Но се представи достойно и борбата беше много оспорвана Peace

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 01:41 от kanti

# 695
  • Сливен
                         Канти,  Hug благодаря ти за снимките с Мая!

Ето я Туба с Майчето  newsm44 newsm68

Значи Топрачето не е била с тях. Защо ли? newsm78

Жалко, че Кристиян остана втори Sad Но се представи достойно и борбата беше много оспорвана Peace

Честито на Крис! Това е огромен успех! Вярно, че ни се искаше да спечели, но да не сме масксималисти!
Лека нощ!

# 696
Боби newsm10

Още снимки  newsm68

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 02:29 от kanti

# 697
  • Сливен
   Канти,  Hug  много ти благодаря! Истинска наслада са човек да ги гледа.
Колко е естествена Туба. Всички са щастливи. Браво на Туба! Скромно си пие сокчето!

Лека нощ, наистина!

# 698

Боби  Peace наистина Туба  е наслада за очите когато  е с деца

Появи се и видео от срещата на Туба с децата  ама не мога да го "извадя на светло" Sad

https://twitter.com/TBMawadh/status/863520100955152388

Лека нощ  smile3524

ПП. Взех, че успях да го направя на гифче

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 02:50 от kanti

# 699
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено,за многото снимки,инфо,
имате лайкчета от мен.
Злати HugРепортер №1 newsm10
Канти HugЗа гифчета,снимки newsm10
Боби Hug waveyпо често ни посещавай.

Добро утро,приятели!
През днешния ден ви желая много приятни емоции и срещи с добри и усмихнати хора!

Цитат
Тамер Левент, поздравил Тубу с "Днем Матери": Красивых материнских дней

Цитат
Он не только актёр замечательный, он ещё и Человек очень добрый, благородный, позитивный, создаёт очень приятное впечатление, Респект и Уважение,Тамер Левент

Хубав и спокоен ден,дами bouquetДоно днес ни зарадват с фрагман, икаквото и да е.

# 700
Добро утро!  Hug

След снощната инфарктно-емоционална вечер ви пожелавам хубав и спокоен ден!  Hug
Жалко, че Кристиан не успя да победи снощи, но всъщност и песента и той бяха най-добрите!  Crossing Arms
Ама както и да е...
Много хубави снимки имахме снощи, някои ще повторя

Честит ден на майката на Туба! Да е жива и здрава и все така всеотдайна майка!  Hug
Поздрави и от бабаджим Тахи с тази снимка от неговия ИГ

Няколко пъти изгледах тази сцена с руски субове, направо ме закова тази среща, изключителна, впечатляваща, жестока.!
https://vk.com/video-111132277_456239371?list=ab25c0be38a299ec74
Ръза - едновременно се опитва да прилага наученото от филмите, а липсата на практика го прави хем смешен и неиздържан, хем страшен. Сюхан в някои моменти го презираше, в други се плашеше от него...
Но пък изкара на светло всичките й скрити страхове - че Джесур не я обича и е машата на отмъщението в неговите ръце, че се налага да прецени кого обича повече - тате или Джесур. Ръза донякъде й помогна да излезе всичко на чисто, да е ясно и отчетливо, да зададе тя правилния въпрос на Джес, не че получи директен отговор, но поне някакъв индиректен, даващ надежда... Mr. Green
Тази борба с погледи на Ръза и Сюхан беше жестока -  игра на нерви и издържливост, и въпреки изключителния натиск и преимущество на психото, Сюхан не загуби, е, може би не спечели този рунд, но не го загуби! Стана и си тръгна с достойнство. Дали би могла сама да го направи - не знам, може би  - не, но мина вихрушката Джесур, помля Ръза и я освободи... Laughing
Няма да се спирам на момента, когато Джесур риташе лежащия на земята, пребит Ръза - не ми хареса...Разбирам яда и гнева му, но беше грозно и противно...

Хубав ден!  Hug

# 701
  • Сливен
                           Добро утро, Запленени дружки! Hug

Лина, Hug Вичи,  Hug

Вичи,  Hug старая се да минавам, но времето ме притиска.

Честит ден на майката на мама Туба! Живи и здрави да са и принцесите! Тя да е все такава всеотдайна дама.

Приятна неделя! bouquet bouquet bouquet bouquet

# 702
Добро утро! Hug Hug Hug

Снощи до късно на Евровизия и днес се успах! Laughing Но виждам,че Канти Hug е била дежурна до по-късно и е пуснала още нови снимки! newsm10 Добре,че изключих лаптопа като започна гласуването,иначе и аз щях да опра до 3 часа! Laughing

Вичи Hug Линка Hug Боби Hug

Честит празник на мама Туба!Да е здрава и щастлива с двете принцеси! Hug

Поздрав за деня на майката от канал СТАР ТВ! Peace

Днес дано ни пуснат фрагман! Peace

Прекрасна неделя,момичета! bouquet

# 703
Привет Hug

Изгледах серията с превода ,Много добра игра на всички,много силни моменти,всеки решава как да постъпи в дадена ситуация.
Ширин как ще постъпи с диска,тя имаше някакви съмнения за баща си,но майка и дали знаеше за частица от тъмните дела на Салих  и истината  за Салих ще излезе на показ и в тази ситуация, Ширин трябва да вземе решение.
Адвоката ,да ли ще вземе своето решение и да каже своята истина ,""От къде знаеш, че аз не съм го преживял същото!"- бяха думите му по повод казаното от Джесур, че му е отнето семейството. Явно това е била причината да поиска да дойде  в Корлудаг.

Цитат
Много готин Бюлент с думите към Джахидето: "Ти изглеждаш, като вещица..и в крайна сметка си такава" 35
Надин Hug newsm10

Тбей верен на себе си ,не изневери на себе си да излъже отново ,че е болен,че иска  любов срещу самота,която сам си е причинил със своето държание.А,че Сю е нещастна,важното да е около него.
Като,че ли  не трепна  от думите на Джес,че Ръза  шантажира Сю и има опасност за живота и.С Корхан непоносимост  и вече и с Джахиде ,тя си иска това ,което и е обещано.
Цитат
Няколко пъти изгледах тази сцена с руски субове, направо ме закова тази среща, изключителна, впечатляваща, жестока.!
https://vk.com/video-111132277_456239371?list=ab25c0be38a299ec74
Ръза - едновременно се опитва да прилага наученото от филмите, а липсата на практика го прави хем смешен и неиздържан, хем страшен. Сюхан в някои моменти го презираше, в други се плашеше от него...
Но пък изкара на светло всичките й скрити страхове - че Джесур не я обича и е машата на отмъщението в неговите ръце, че се налага да прецени кого обича повече - тате или Джесур. Ръза донякъде й помогна да излезе всичко на чисто, да е ясно и отчетливо, да зададе тя правилния въпрос на Джес, не че получи директен отговор, но поне някакъв индиректен, даващ надежда... Mr. Green
Тази борба с погледи на Ръза и Сюхан беше жестока -  игра на нерви и издържливост, и въпреки изключителния натиск и преимущество на психото, Сюхан не загуби, е, може би не спечели този рунд, но не го загуби! Стана и си тръгна с достойнство. Дали би могла сама да го направи - не знам, може би  - не, но мина вихрушката Джесур, помля Ръза и я освободи... Laughing
Няма да се спирам на момента, когато Джесур риташе лежащия на земята, пребит Ръза - не ми хареса...Разбирам яда и гнева му, но беше грозно и противно...
Линка HugАдмирации за поста ти, newsm10,имаш лайкче от мен.
Изпитах същото усещане,просто и двамата бяха невероятни.
Питам ,се  newsm78Какво щеше да направи Ръза,ако не беше влетялДжес,щеше да направи скандал ли ,да не я пуска,защото искаше цялата вечер да си приказва с нея,да я удари ли,да я преследва с колата,не мога да си отговоря сама.
Ръза какви връзки ще има ,след като 30години е бил в затвора ,та ще почне да вади" скелетите които ги има всеки в гардероба си"поне така каза на Туран.
 всичко за Джес,какво е работил ,откъде са му парите,всичко за него.
Сега Ръза по всякакъв начин ще притиска Тбей,той просто ще си отмъщава за пропилените години в затвора,ще изпраща разни съобщени от Адалет и Тбей да се измъчва , или ще го притиска за още пари и имоти.
Туран ,ще бъде човека ,който няма да издържи и ще го предаде.

Честит празник на майките.

В очакване на фрагмана.

# 704
Здравейте Запленени дружки в неделя

Вичи Hug, Линка Hug, Боби Hug, Злати Hug

Едно закъсняло добро утро от мен Heart Eyes
Вичи вече е сервирала кафето, но след снощната дълга емоционална вечер, а и днес нали сме в очакване  я на фрагман   Praynig , я на превод  Praynig , та си мисля, че може да изпием по още едно кафе.  Whistling

Линка не си имала търпение и си изгледала епизода на руски. Дано да го видим днес и с бг субтитри.  Peace

Честит Ден на Майката на мама Туба. Да са живи и здрави тя и принцесите им с Онур Peace
Много ме зарадва това, че и Тамер Л.я е поздравил с празника. Замислих се, че по-възрастните й колеги с които е играла до сега и са й били екранни бащи, майки и лели я уважават и обичат  (с едно изключение Sick) и с много от тях продължава да поддържа контакти и след приключване на дизито Peace

Хубав и шарен ден ви пожелавам

ПП. Вичи Hug

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 12:42 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт