Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 438
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, някакви идеи за подобен сериал на The OA, ровя се от много време, но не откривам нищо толкова уникално.
The Leftovers - също има доста драма и е също толкова мрачен, на моменти тъжен, но има и тънък черен хумор, също има мистерия и свръхестествени елементи. Подобни теми се засягат като в The OA - кое е реалност и кое е плод на лудост, паралелни светове, задгробен живот и т.н., но повече наблягат на човешките взаимоотношения и как се справят хората с изчезването на 2% от населението на земята - някои си го обясняват с религията (Грабването) и стават набожни, други с науката, трети стават сектанти, защото се раждат нови секти (примерно има едни облечени в бяло, които не спират да пушат цигари). Тук също повечето въпроси остават отворени (поне досега, остават още 4 епизода до края), което кара зрителя да се замисля повече, а сериалът не е лесно смилаема еднодневка. Според мен е уникален. Замесен е един от създателите на Изгубени, а почеркът му си личи и тук особено от втори сезон нататък след като изчерпват романа, по който е правен първи сезон. Сега дават трети последен сезон. Горещо го препоръчвам щом харесваш The OA.

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 23:33 от skybye

# 196
Вече си избрах един нов есенен сериал - "Надарените" на Фокс (Фокс обикновено спират този тип сериали след един сезон, освен това сюжетът е клише, но нищо Wink  )

Този латино актьор, който участваше и в "Икорпориран" ми прилича на Оскар Айзък  Blush Не съм сигурна как се произнася името му - Sean Teale (Шон Тайл?) Уау...сега го погледнах в ИМДБ - на 24 години, а "жена" му от "Икорпориран" е със седем години по-възрастна  Shocked

# 197
  • МАРС
И аз днес като гледах трейлъра се ориентирах към него.
Стивън Мойър от "True blood" съвсем дърт ми се видя.

# 198
+1 за The Leftovers, особено третият сезон е тотално изтрещял напомня на Lost по режисура, а по сценарий даже и по-добре.

# 199
  • Вестерос
: Quantico е подновен за 13 епизода

Спрени са  The Odd Couple, Scream Queens, : Criminal Minds: Beyond Borders

Нови сериали на Фокс най-долу на статията: http://www.metacritic.com/feature/fox-new-shows-and-schedule-fall-2017

# 200
  • София
Как са втори и трети епизод на Американски богове?

# 201
+1 за The Leftovers, особено третият сезон е тотално изтрещял напомня на Lost по режисура, а по сценарий даже и по-добре.
Според го надминава и в режисура, и в сценарий, и в актьорска игра. Peace

# 202
  • София
Изгледах преди време три епизода на The Leftovers, не успя да ме грабне и го зарязах, но след такива отзиви сигурно ще му дам втори шанс. skybye, много благодаря!  Hug

# 203
  • Пловдив
: Quantico е подновен за 13 епизода

Т.е. трети сезон ще е само 13 серии и после край? Аз сега гледам първи и ми е интересен, не знам втори как е.

# 204
  • София
А за The Leftovers знае ли се със сигурност, че този трети сезон ще е последен?

# 205
  • Вестерос
Не са писали дали ще е трети последен. Втори до средата ставаше, после ми беше скучно и не хванах много интригите

# 206
А за The Leftovers знае ли се със сигурност, че този трети сезон ще е последен?
Да. Още след миналия втори сезон обявиха официално, че трети ще е последен.

# 207
  • София
Жалко.
сериала е уникален и несравним. макар че този сезон нещо почва да ме дразни леко, а и това че преместиха действието в Австралия също не ми харесва. Дано финала да си струва, а да не останем разочаровани. Защото края на втория сезон трябваше да бъде и край на целия сериал.

# 208
Master of none не ми хареса особено (с изключение на първите 2 епизода, щото са в Италия), първият сезон беше по-як

# 209
  • Вестерос
The Young Pope няма да има втори сезон, както казах по-рано, а ще има нов серия The New Pope с почти нови хора и нов папа.

Общи условия

Активация на акаунт