Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 444
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
7-ми сезон щял да бъде последен за Скандал.

# 211
  • Вестерос
Да писах за това преди седмица - две

# 212
  • Сред лисици
Жалко.
сериала е уникален и несравним. макар че този сезон нещо почва да ме дразни леко, а и това че преместиха действието в Австралия също не ми харесва. Дано финала да си струва, а да не останем разочаровани. Защото края на втория сезон трябваше да бъде и край на целия сериал.
На мен пък и случващото се в Австралия ми харесва. Така съм се захласнала по сериала, че явно съм станала съвсем безкритична. Направо и аз, като Кевин, се чувствам на ръба на лудостта, докато гледам Mr. Green

# 213
Трети сезон на The Leftovers е най-добър, то се вижда и по растящия рейтинг. Рядко сериал завършва при нарастващ рейтинг, обикновено е обратно и ги спират насилствено.
Чудя се, дали докато са правили първи сезон, са имали идея за втори и трети или сме свидетели как като са го продължили от HBO, авторите са се мъдрували, мъдрували и са тръгнали в сегашната успешна посока..
И дали като видят рейтинга сега, няма да решат да има и 4, въпреки че беше категорично писано че историята завършва с този сезон.

# 214
  • Сред лисици
Ще е хубаво да решат The Leftovers да продължи още, но не ми се вярва да се случи, щом предварително обявиха третия сезон за последен. А иначе още първият сезон обхвана цялото съдържание на романа на Том Перота и от там нататък идеите се доизграждат и сюжетът поема съвсем нови посоки. Перота, доколкото знам, не е възнамерявал да пише продължение на книгата си, но сега, като сценарист, сигурно и той дава насоки, как да се доразвива историята или пък поне се съгласява с хрумванията на останалите сценаристи. И на мен ми е любопитно, дали още преди излъчването на първи сезон, авторите са имали представа какъв би могъл да е ходът на събитията в следващи сезони или са го измисляли в движение Simple Smile.

# 215
  • The point of no return
Благодаря за новата тема!  bouquet

Наваксах с The Expanse, The Arrangement and Imposters - подновени са за другата година, харесват ми. Имам да довършвам Riverdale, Shades of Blue, а чакам Zoo и Queen of the SouthPeace

# 216
  • София
Хопла, Авлика,
Ами това е един от изключително редките сериали (на пръстите на едната ръка се броят), които успяват да надграждат и които са така свързани, че първата серия на първия сезон да има отношение към последната на последния сезон (грубо казано). В смисъл всичко се гради с мисъл и се набляга на всеки един детайл. Breaking Bad беше такъв сериал, за това и имаше такъв рейтинг.
Само дето брекинг бад е по-смилаем от The Leftovers.

# 217
  • Сред лисици
Значи, Дяволо, да очакваме изпипан до съвършенство финал, порядъчно несмилаем! Mr. Green
И да, прав си, че при такова премисляне на всеки детайл, не е логично финалът да е скалъпен набързо. Дано останем доволни и схванем напълно всички идеи на авторите. Е, поне аз, де. Защото признавам, че гледайки този сериал, често го карам само на интуиция. Отварям се за всички внушения, без много да ги анализирам. Това го правя на по-късен етап. Даже се изкушавам, като свърша с последния епизод,  да изгледам целия сериал отначало. Сигурна съм, че ще открия нови неща. И понеже самата аз не съм религиозна, а религията и мястото и в един объркан и страдащ свят има важно място в сериала, много ми е интересно, как един истински ралигиозен, но и мислещ човек, би възприел The Leftovers Thinking.
А Breaking Bad също е много, много добър. Доста се опъвах преди да го започна, а като го изгледах, направо "благоговеейки" Crazy, го сложих в личните ми топ 5 за сериали Simple Smile.

# 218
  • Вестерос
Animals е подновен за 3-ти сезон.
East Los High (Hulu)  е спрян.
Star Trek: Discovery.-15 епизода на есен.
Arrested Development подновен за 5-ти сезон.
Netlix ще прави сериал по книгите Вещерът.

# 219
  • София
Netlix ще прави сериал по книгите Вещерът.

Party Sunglasses
дано да е с голям бюджет и изпипан, защото книгите са уникални.

# 220
  • София
Да ми кажете някой сериал, подобен на Fringe? Мистерия, разкриване на загадки, готини актьори, лек приятен хумор..

# 221
"Агент Картър" има силна женска героиня,която ми напомня донякъде за Оливия Дънам (Пеги Картър), освен това актьорите са симпатични и има забавни моменти (но е значително по-лек от "Експериментът").
"12 маймуни" ми напомня за Фриндж по това, че участва Кърк Асеведо и една от героините се казва Оливия; освен това е много мистериозен и оплетен, на места зловещ (но има и забавни неща) Crazy Simple Smile

# 222
  • София
Оо, първият само 18 епизода Sad .. Втория ще го погледна. Нещо в главата ми се върти друг сериал, в който имаше лаборатория, в която изследваха разни неща и пак така не беше точно към фбр.. Ама изобщо не мога да се сетя друго Grinning
Мисля Досиетата Х да гледам, че или не съм ги гледала, или не ги помня, до колкото виждам имат нещо общо с Fringe..

# 223
  • Вестерос
Fringe е единствен и незаменим за съжаление  Blush

# 224
Смътно си спомням, че преди време имаше един сериал с Руфъс Сюъл - "Единайстият час", който доста наподобяваше Фриндж, само че не беше толкова добър и продължи много кратко.

Общи условия

Активация на акаунт