Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 446
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Stranger Things, Dollhouse, Warehouse 13, Eureka

# 226
  • София
Ще тръгва нов сериал For the people. Мисля да му обърна внимание.
Иначе, чакам Suits да излезне с новите епизоди.

# 227
Hap and Leonard Season 3 is happening!

# 228
  • София
Благодаря за предложенията, Stranger things го гледам и мноого ми харесва. Eureka изглежда интересен, ще го погледна.  bouquet

# 229
"Еврика" е супер сериалче, само че си смени кожата - в началото беше забавен, но и с много мрачни елементи; от трети сезон (може би, не помня вече) стана чиста комедия.

# 230
Не знаех, че ще излиза прекуъл на "Теория за Големият взрив" - "Младият Шелдън"
https://www.youtube.com/watch?v=11zpOOYAXD4
(истинският трейлър започва от 30-тата секунда)
Тази година не съм ги гледала, понеже нещо не са ми много смешни вече. И новият едва ли ще гледам...

# 231
  • София
Открих смешен ситком! Обаче е английски и затова ми допада повече.  Brotherhood

# 232
imdb ако може!

What Would Sal Do? дали е забавен?

# 233
Изгледах Casual, не е зле, но не е нищо особено

почнах The Leftovers, харесва ми

# 234
  • Вестерос
Подновени- HBO has renewed comedies Silicon Valley and Veep.

# 235
Благодаря за предложенията, Stranger things го гледам и мноого ми харесва.

Сериалът е страхотен, ако харесвате фентъзи тип Стивън Кинг. Надявам се да има следващ сезон.

Любим сериал ми е Fringe. Жалко, че приключи. Tired

Кажете нещо повече за 12 маймуни. Загледах първите две серии преди време, но нещо не ме грабна. Дали да не се върна към него?!?  newsm78

# 236
12 маймуни е с много кохерентен сюжет - няма епизоди, които да са пълнеж - всичко е свързано (тези сериали са ми любими). Освен това, само първи сезон наподобява едноименния филм с Брус Уилис и Брат Пит, и то малко. Вторият сезон има някои много силни епизоди, но и някои доста объркани сюжетни линии - когато свърши си мислех, че сериалът може и да отиде по дяволите... Трети сезон, който излезе сега е много добър и вече няма абсолютно нищо общо с филма - режисьорът е развил историята по свой собствен начин, при това много сполучливо; догодина ще има един финален сезон, който се снима в момента.

Историята е тясно свързана с парадоксите, породени от пътуване във времето - разгледани са много сериозно и за много хора са объркващи. Те са основна част от сюжета, така че - ако парадоксите те дразнят или ги намираш трудни за разбиране, този сериал не е за теб. Има мистерия, обрати, но също и романтика и забавни моменти.

# 237
Ммммм, звучи ми чудесно! Май ще го изгледам.... Hug

# 238
Fresh off the boat renewed!

# 239
  • Вестерос
Sense8 май е спрян. Не го виждам в сайта, където гледам за спрени, но го чета на доста други места.

Някой знае ли кога ще пуснат Оранжевото легално, че последните 3 епизода нали ги нямаше в изтеклите епизоди?

Общи условия

Активация на акаунт