Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 453
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
S05 днес пише.

# 241
  • Вестерос
Супер  bouquet

# 242
  • UK
Sense 8 е спрян, да. Официално и необратимо.

# 243
  • София
И аз тези дни разбрах за Sense 8, много ме е яд, изобщо не очаквах да няма 3 сезон.

Сега съм на вълна Fringe, след препоръките тук.

# 244
Сега съм на вълна Fringe, след препоръките тук.

Леко ти завиждам! Twisted Evil

Изгледах го целия отдавна!

# 245

Някой знае ли кога ще пуснат Оранжевото легално, че последните 3 епизода нали ги нямаше в изтеклите епизоди?

В арена е качен вече.

# 246
  • Вестерос
юпиии

# 247
  • София
Мнения за завършека на неповторимия The Leftovers? Simple Smile
Скрит текст:
На мен много ми хареса финала, макар и да бе тъжно, че Нора и Кевин им минаха най-добрите години разделени... Но по един много оригинален начин ни разкриха част от мистерията.

# 248
  • Сред лисици
О, хареса ми финала на The Leftovers и още как!  Flutter
Обаче не съм щастлива, че това е краят въобще. И да, много интересно обяснение къде са изчезналите хора Crazy.
Скрит текст:
Можеше цял епизод, че и повече да направят само върху 5-минутния разказ на Нора за другия алгернативен свят, кадето нашите Останали са Изчезнали, а Изчезналите от нашия свят там са Останали Sunglasses. Но явно не върху това беше акцентът. Фокусът беше върху това ще се намерят ли отново Нора и Кевин и ще си простят ли. Като че ли дори не е от такова значение дали Нора разказа истината, а единствено важното е, че Кевин и повярва. (Аз също и повярвах напълно, макар и след кратко първоначално стъписване. В крайна сметка, защо изобщо би и трябвало да го лъже за това?! Дори и на погребението на брат си не е успяла да отиде Confused.
Иначе връщането на гълъбите, спасяването и прибирането на козата с "греховете", изражението на лицата на Кевин и Нора....Всичко беше повече от превъзходно! Браво на Джъстин Теру и Кари Коун! Много ще ми липсва сериалът!

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 01:12 от Авлига

# 249
Аз все още съм в началото, но ще го изгледам до края щом казвате, че е интересно.

# 250
  • София
След 3 епизода имам силното усещане, че Fringe не е моят сериал. Confused
Някой може ли да ми подскаже по тази схема ли продължава нататък или има някаква промяна?

# 251
Въпрос на вкус. За мен е един от най-добрите фантастично-криминални сериали. Първият сезон е по-криминално ориентиран, после става по-завъртян и се пренася съвсем във фантастиката... Peace

# 252
  • София
Въпрос на вкус. За мен е един от най-добрите фантастично-криминални сериали. Първият сезон е по-криминално ориентиран, после става по-завъртян и се пренася съвсем във фантастиката... Peace

Мерси, НаталиHug Ще му дам шанс, ако не си паснем, започвам The Leftovers.

# 253
Първи сезон е по тази схема всеки епизод отделен случай разследват. От втори сезон това радикално се променя и според мен става много по-зарибяващ.

Относно The Leftovers
Скрит текст:
абсолютно нищо не разкриха. Както се пее в песента от втори сезон let the mystery be. Защо Кевин не можеше да умре? Дали Нора казва истината за другия свят? Защо когато Кевин беше умрял втори сезон можеше да говори с баща си през телевизора, а това беше потвърдено и от баща му в трети сезон? Кевин луд ли е наистина? Явно да щом срещата с Иви се оказа фалшива, но пък някои неща, които му се случиха бяха реалност.  Например бързото отводняване на язовира, за да може да се спаси. Много нахвърлени мистерии, но за разлика от Lost, където поне половината бяха разкрити, тук нищо не се разбра със сигурност.
Много бързо се отърваха от Guilty Remnants. Искаше ми се видим повече от Лив Тайлър. Не разбрахме какво е станало с Ейми (приятелката на Джил), кметицата и други персонажи от първи сезон. Добре поне че ни показаха китайката и онзи с кучетата, но пък историята му с кучешкото ДНК беше абсурдна.

# 254
  • София
skybye, точно това не ми харесва, всеки епизод с различен случай, очаквам тогава да ме грабне с втория сезон.

Общи условия

Активация на акаунт