Кой какви сериали гледа? - тема 18

• 90 473
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря на всички за препоръките. Хрониките на Шанара съм го предвидила за гледане.

Ще ги погледна и другите.

Изгледах два епизода на Preacher, ама нещо не го схванах и го зарязах.... Blush

ПС: Да допълня за тези, които харесват Стивън Кинг - 11/22/63 Страхотно направен, доста добре се движи по книгата, жалкото е, че е мини сериал и приключва с последната серия.  Peace

Stranger things също  ми хареса и е пак в стил Стивън Кинг.

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 09:29 от Natali_

# 301
Snowfall ще заглеждаме ли?

# 302
  • Вестерос
Stranger things беше страхотен!!!!! Нямам търпение за втори сезон.

Сетих се за фантастика стар- Doctor Who  Mr. Green

# 303
Той не е стар - и в момента си върви Simple Smile Имам да наваксвам много от него, но ми се струпаха прекалено много неща и сериали...

# 304
  • Вестерос
Да, но е на бая годинки

# 305
  • срещу двата комина :)))
Аз да похваля трети сезон( май последен) на Broadchurch. Не беше толкова добър, колкото предните два, но определено си заслужава времето  Peace

# 306
Аз да похваля трети сезон( май последен) на Broadchurch. Не беше толкова добър, колкото предните два, но определено си заслужава времето  Peace
Да, аз също го изгледах, хареса ми.

# 307
Не помня има ли си отделна тема за Истинска кръв, но Нелсън Елис е починал. Той изигра Лафайет.

# 308
  • Бургас

Табу на мен ми беше много скучен. Изтърпях го до 5-ти епизод някъде.

И аз така...май точно до 5 епизод...
Аз издържах стоически, заради Том. Ами то последните два епизода беше интересното, поне за мен де. Наредиха се и се разплетоха нещата. Но колкото и да смятам Том за невероятен актьор, дори и той не можа да спаси нещата. Идеята на сериала е много добра всъщност, но реализацията малко куцаше. Чакам втори сезон.

# 309
  • Вестерос
И аз видях за Лафает  Cry

Вчера почнах Бялата кралица, много ми харесва, сънувах някакви глупости  свързани с войната на розите Joy

# 310
Изгледах Castlevania (как се произнася - Касълвейния??..) - хубаво е, но докато почна и свърши. Добре, че ще има втори сезон. Що се отнася до сцените на насилие и цинизма - неприятно, но не е кой знае какво (примерно ако сте гледали за Титаните, няма да ви впечатли).

Някак си ми е кофти от това, че западняците не схващат, че Дракула не е злодей в Румъния. Но - поп култура, какво да се прави, а и да беше само това...

# 311
Decline and fall не е зле. 3 епизода хумор/сатира.

Stranger Things (S02) - Октомври 2017.

Последна редакция: вт, 11 юли 2017, 22:13 от Hulk1

# 312
Merelenda, пробвай Fortitude. В момента гледам втори сезон и съм много доволна. Може и на теб да ти хареса Simple Smile
Втори сезон е много по-брутален и мрачен от първи. Хареса ми. Жалко, че утрепаха
Скрит текст:
Хилдур, беше ми любимка този сезон
, както се случи и със   
Скрит текст:
Стенли Тучи
първи сезон. Абе все убиват най-приятните ми актьори в този сериал, но пак ми харесва сюжета, че е криминален и има интересни и замотани случаи за разплитане. И красиви ледени пейзажи. На моменти залита към ужаси и научна фантастика.

# 313
Говори се, че ще правят продължение на The L Word.

# 314
Заглеждам разни сериали, но след The Person Of Interest нищо не ме грабва. Confused

Пробвах American Gods две-три серии, но ми е супер странен и не ми хареса.

Murder in the First изгледах първия сезон, добре беше, интересен горе-долу.Hands V

Общи условия

Активация на акаунт